Nishi Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Ok, juz powinno działać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 A ja nie dam zdjęcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 A ja nie dam zdjęcia. Dasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 (edytowany) Dasz Uwierz mi, nie chcesz zobaczyć mojej twarzy. Edytowano Październik 25, 2014 przez Doggy in the Fog Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Pewnie nie, dlatego napisz tu znów, kiedy będziesz jednak chciała pokazać nam swoją twarz, której nie chcemy oglądać, wierząc ci na słowo. Ale pokażesz nam ją kiedy nas znienawidzisz w akcie zemsty za krzywdy Moja nowa twarz 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Uwierz mi, nie chcesz zobaczyć mojej twarzy.Czy to znowu coś na zasadzie: "Powiem ze jestem brzydka ale jak się z tym zgodzisz to cię znienawidzę"?Wybacz, to tutaj nie działa. Ten temat nie służy do budowania cyfrowego pejnisa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Zawsze działało :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 A ja nie dam zdjęcia. Więc tylko tak napiszesz dla atencji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Czy to znowu coś na zasadzie: "Powiem ze jestem brzydka ale jak się z tym zgodzisz to cię znienawidzę"? Wybacz, to tutaj nie działa. Ten temat nie służy do budowania cyfrowego pejnisa Nie, nie chodzi o to. ;p Więc tylko tak napiszesz dla atencji? To jest w końcu off-top. ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 To, że jest offtop, wcale nie znaczy, że można tu offtopować. Offtop to po prostu dział dla rzeczy, które nie wchodzą w zakres innych działów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Nie, nie chodzi o to. ;p To jest w końcu off-top. ;p Nawet offtop ma swoje zasady Tapnięte z tej pieprzonej niedziałającej cegły jaką jest Xperia Tipo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 To jest w końcu off-top. ;p No to po prostu sobie daruj, jak nie masz zamiaru się pokazywać. Tudzież nie masz odwagi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Po prostu napisałam że nie wstawię i tyle. Dobra, koniec. To jest temat do wstawiania zdjęć, a nie dyskusji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 >To jest temat do wstawiania zdjęć, a nie dyskusji.>napisałam że nie wstawięCzyli rozpoczęłaś dyskusję w temacie który to tego nie służy po to żeby czepiać się o to nas, dobrze rozumiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Tak, naprawdę mam 19 lat 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 >To jest temat do wstawiania zdjęć, a nie dyskusji. >napisałam że nie wstawię Czyli rozpoczęłaś dyskusję w temacie który to tego nie służy po to żeby czepiać się o to nas, dobrze rozumiem? Nie czepiam się was. Przyznaję się, nie umyślnie rozpoczęłam dyskusję, ale chciałabym ją teraz zakończyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 (edytowany) The (rape)train has already started, nie zakończysz tego dyskusją Edytowano Październik 25, 2014 przez JimJoy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Muszę się zgodzić, dlatego żeby nie ciągnąć tego dalej ten post jest moją ostatnią wypowiedzią w tej dyskusji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 (edytowany) A ja myślę że ta dyskusja jest bezsensu. Edytowano Październik 26, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 Więc tylko tak napiszesz dla atencji? Nie czepiam się was. Przyznaję się, nie umyślnie rozpoczęłam dyskusję, ale chciałabym ją teraz zakończyć. A ja myślę że ta dyskusja jest bezsensu. MACIE, TO ZDJĘCIE ALCI PISZĄCEJ ŻE NIE DA ZDJĘCIA, A TERAZ MORDA W KUBEŁ BO PRZYJDZIE SIPER I WAM POUSUWA KONTA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 (edytowany) Kruczek samiec alpha Edytowano Październik 26, 2014 przez WilkU 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 No to ja dam jeszcze swoje bo chyba nie było xDDDDDDDDDDDDDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Tak bardzo chcę się podzielić i tu moim zaangażowaniem w chalołin. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Serio jak patrzę na niektórych to zaczyna mi się podnosić samo ocena xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się