Mrs.Octavia Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Mina gdzieś pomiędzy "Grrr", a "Nie mów do mnie, kiedy wyglądasz głupio". 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 (edytowany) To przez was https://lh4.googleusercontent.com/-Mbd8G2jRxb8/VFet60d_PfI/AAAAAAAAC8 Edytowano Listopad 11, 2014 przez WilkU 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Krummi i Wilku, obacwaj macie errory w obrazkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 (edytowany) Praca z dziećmi to czysta przyjemność. Na warsztatach jedno z nich pozwoliło mi nawet pożyczyć swoją czapkę Edytowano Listopad 9, 2014 przez Imesh 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 @Imesh: Hugoholic kazał przekazać że wyglądasz jak rycerz Ortalionu XD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 Jaksiu! Ej Yaxu! Ej, ej, ej... zgól ten koper... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 MLO, nie mów tak, jego koper jest pod ochroną prawną! 80% osób komentujących to ostatnio oberwało warnhammerem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 (edytowany) Dawno nie było sosnofoty... więc wrzucę Edytowano Listopad 14, 2014 przez Sosna 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Ukeź dawno nic nie wrzucał, soł: Tak bardzo krótkie włosy i grzywka i koteł. Lel. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Ładne, nawet bardzo ładne zdjęcie... I ładna osóbka na zdjęciu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Potwierdzam, że fotka cudna! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Aj tam. Osóbka nieładna, magia ładnego zdjęcia. I tego, że jest czarno-białe XD To zawsze pomaga c: Ale koteł faktycznie ładny, bo mój kochany Leoś Hueh. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Zuy moderator 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 (edytowany) *Rumciumcium* Garin - krasnoludzki łucznik Bójcie się..... Edytowano Kwiecień 12, 2015 przez Garin 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Neon pauka, a nie zły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Garin - krasnoludzki łucznik Nie lubię tych nowoczesnych łuków ale tobie pasuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 *Rumciumcium* Garin - krasnoludzki łucznik Bójcie się..... do toporów, a nie łuki kradnie. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Super świeże, prosto z filmiku z soboty, albo niedzieli. HUEHUEHUEHEUEUHEUEHUHEUEHUE 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar_Isbre Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Fajny łuk :o Ja się nie śmieję, nie mam z czego. Wiele dziewczyn ładnieje z wiekiem. Zadbasz o włosy, zmienisz okulary i będzie git. Masz łapkę, żeby ci przykro nie było. Z ciekawości, w jakim wieku to następuje? Myślisz, że do trzydziestki się wyrobię? XDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 To następuje w wieku ok 500 lat. Zmieniasz się wtedy w loli i wszystkie twoje problemy znikają 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 yyy... czy to jest pokoj na poddaszu we wroclawskim osrodku?Tam po twojej prawej powinny byc 2 male okna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CuteHornyUnicorn Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 takie tam selfie, z WoodenToasterem: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar_Isbre Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Aaale rasowy fursuit! Gdzie cyknięte? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CuteHornyUnicorn Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Aaale rasowy fursuit! Gdzie cyknięte? dzieki, troche sie napracowalem, a nadal nie jest dokonczony! brakuje mi jakos samozaparcia zeby znow miec futro w lozku, kawie i lodowce cykniete na BuckCon'ie w Manchester (sierpien 2014) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CuteHornyUnicorn Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Bardzo fajne zdjęcie. Myślałem, że już nie organizują konwentów w Manchesterze, z powodów finansowych.... Mogę się spytać kiedy to było zrobione? w sierpniu 2014, w tym roku BuckCon sie odbyl i bylo epicko masz racje, z powodow finansowych i ogolnego przemeczenia po kilku latach 'zapieprzu organizacyjnego', w 2015 BuckConu nie bedzie. Za to najprawdopodobniej w 2016 konwent powroci - jednakze w mocno zmienionej formie. (info mam bezposrednio od Grahama, glownego organizatora calego tego cyrku ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się