PhosiQ Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 hahahaha, wreszcie wrzucili to zdjęcie ... a na katowickie ponymeety chodzę tak! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Lol Fosik a z boku ręka zagłady :O So epic xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Amol lepiej Ci było w długich włosach,ale to tylko me zdanie.Ja tam u fryzjera bardzo dużo czasu nie byłem,dalej swe włosy zapuszczam pomimo że mam je dość długie ;P.Zdjęcie z ponymeeta epickie po prostu lol . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 To i ja wrzuce bo taki nowy tutaj to juz nie jestem http://puu.sh/1dlGt Fota z tych wakacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Najlepsza moja ręka zagłady ^^ Choć raz gdzieś przynajmniej kawałek mnie został uwieczniony :F Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Każdy jest ładny na swój sposób to raz,a po 2 osobiście dla mnie ważniejszy jest charakter itp ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buziol Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Każdy jest ładny na swój sposób to raz,a po 2 osobiście dla mnie ważniejszy jest charakter itp ;P Mówiłem to już Scratch, ale uparta wciąż nie słucha Jak widzę jak ludzie umieszczają swoje zdjęcia to se myślę, że warto byłoby swoje wystawić kiedyś...może się zmobilizuję na zimę, gdy będę miał brodę jak krasnolud Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 *ninja mode activated* Klikasz na własną odpowiedzialność, słaba rozdzielczość i ma brzydota ahead. Ludzie paczają .-. wstydziu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Jestę Kleopatrę Scratch. A jak ktoś mi napisze ze jestem ładna to parsknę śmiechem przed kompem. Nie wierzę Żeńska wersja Sokraala! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Ok byli technicy, wiec czas na prawdziwego Robola Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Ok byli technicy, wiec czas na prawdziwego Robola Brakuje ci tylko młota, a bez młota to nie robota Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Nie wierzę Żeńska wersja Sokraala! Kogo ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Kogo ? dołączam się do pytania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Chyba chodzi o użytkownika Sokraala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Ja wiem o co biega. Ten kotleś jest niby podobny do Panny Scratch. A ten kotleś to właśnie Sokraala. Zajmujał mi robotę ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Ja wiem o co biega. Ten kotleś jest niby podobny do Panny Scratch. A ten kotleś to właśnie Sokraala. Zajmujał mi robotę ;_; Nie jestem do niego podobna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Amol, coś Ty, kurde, zrobił z włosami Co jak co, ale z krótkimi wyglądasz beznadziejnie Scratch, faktycznie, Kleopatra xD Dat grzywka. Fosik i hedziowska dłoń zagłady Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Znowu idzie moda na mówienie, jakim to się jest brzydkim... Wszyscy wyglądacie świetnie! Nie macie co narzekać, naprawdę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Hehe.Przed wami najbrzydszy kot tego świata No i jeszcze efekt połączenia nudy i włosów Pikny warkocz Znowu idzie moda na mówienie, jakim to się jest brzydkim... Wszyscy wyglądacie świetnie! Nie macie co narzekać, naprawdę! Hahahahahaha ,ale śmieszne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siara Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Jestę chemikię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Jestę chemikię Wiesz ..nie zdejmuj fartucha , załóż okulary i zacznij tańczyć Gangnam Style XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siara Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Za późno xd Już tak robiłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 @siara No wiesz ty co ..Foto mogłeś pyknąć ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Piękny ja Serio myśleliście że dodam swój ryj po raz któryśtam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Mylisz się to ja Jestę Technikę.... Nie tyyyy... http://www.picshot.pl/pfiles/227144/09112011012.jpg ^^ :* Szybki kurs unikania przyszłych warnów: z cytowanego tekstu usuwamy i nie dostajemy warna za cytat z BBCode. Proste, prawda? ~solaris Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się