Gość Ziemowit Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 godzinę temu Selenium napisał: Kiedy kupiłaś spray do włosów a i tak bardziej niż kolorowe włosy masz dłonie i całą łazienkę, które wyglądają jak po zabiciu całej wioski smerfów. Ukryj zawartość I twoje oczy wariują w dziwnym zezie. Ukryj zawartość Nie czepiać się obroży proszę. I tak, jest to moje 3 zdjęcie, a co. Ukryj zawartość Bardzo ładne drzwi Sorki, nie mogłem się powstrzymać. Nie znam się na niczym, ale mogę powiedzieć, że fajna fotka Powiem, że idealna mina do zdjęcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 godzinę temu Selenium napisał: Kiedy kupiłaś spray do włosów a i tak bardziej niż kolorowe włosy masz dłonie i całą łazienkę, które wyglądają jak po zabiciu całej wioski smerfów. Ukryj zawartość I twoje oczy wariują w dziwnym zezie. Ukryj zawartość Nie czepiać się obroży proszę. I tak, jest to moje 3 zdjęcie, a co. Ukryj zawartość Jakie ładne, długie włosy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 Wakacje w pełni, miły czas, to czas go zepsuć moim krzywym ryjem. Robicie to na własną odpowiedzialność CZY ABY NA PEWNO???? Koniec Horroru, Dobranoc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 Pajęczy zmysł mnie nie zawiódł, odpaliłem od razu ostatni spoiler. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 14 minuty temu Ziemovit Footballer napisał: Wakacje w pełni, miły czas, to czas go zepsuć moim krzywym ryjem. Ukryta zawartość Ukryta zawartość Ukryta zawartość Ukryta zawartość Koniec Horroru, Dobranoc Te pierwsze dwa zdjęcia,wyglądasz jak ja kiedy opieram drzwi kibla na kacu xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 Właśnie teraz Major Degtyarev napisał: Te pierwsze dwa zdjęcia,wyglądasz jak ja kiedy opieram drzwi kibla na kacu xD Ja tak stoję w kolejkach do lekarzy. Zawsze to jakieś urozmajcenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 godzinę temu Major Degtyarev napisał: Te pierwsze dwa zdjęcia,wyglądasz jak ja kiedy opieram drzwi kibla na kacu xD xDDD godzinę temu WilkU napisał: Pajęczy zmysł mnie nie zawiódł, odpaliłem od razu ostatni spoiler. Następnym razem dam przed ostatni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 16 godzin temu Ziemovit Footballer napisał: Wakacje w pełni, miły czas, to czas go zepsuć moim krzywym ryjem. Ukryta zawartość Ukryta zawartość Ukryta zawartość Ukryta zawartość Koniec Horroru, Dobranoc Nie jest tak źle, ze mną gorzej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 1 minutę temu GosiElla napisał: Nie jest tak źle, ze mną gorzej. A Ty to skończysz się kiedyś atencjować? 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 Właśnie teraz PervKapitan napisał: A Ty to skończysz się kiedyś atencjować? Po prostu mówię, jak jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 (edytowany) 2 minuty temu GosiElla napisał: Po prostu mówię, jak jest. Nie. Ludzie, którzy tak mówią mają na myśli: "No mówcie, że jestem piękna, prawcie komplementy". Edytowano Sierpień 8, 2016 przez GoForGold 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 (edytowany) 3 minuty temu GoForGold napisał: Nie. Ludzie, którzy tak mówią mają na myśli "no mówcie, że jestem piękna, prawcie komplementy". Niet, nie tym razem. Ja taka nie jestem. Po prostu zobacz na moje foto, to zrozumiesz. Edytowano Sierpień 8, 2016 przez GosiElla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 4 minuty temu GosiElla napisał: Niet, nie tym razem. Ja taka nie jestem. Po prostu zobacz na moje foto, to zrozumiesz. Patrzymy i nie rozumiemy. Po prostu jesteś kolejną atencyjną dziewczynką. To samo robiłaś w temacie z rysunkami. Wybacz, ale ludzie starsi naprawdę nie dają się nabierać na takie sztuczki. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 Właśnie teraz PervKapitan napisał: Patrzymy i nie rozumiemy. Po prostu jesteś kolejną atencyjną dziewczynką. Bo są tacy, co mnie nawet nie znają, a uważają mnie za gimbusa z dolnej półki (nie bd rzucać nazwiskami, taka chamska nie jestem). Ludzie w moim wieku wszystko do siebie biorą i się dołują (spokojnie, ciąć się nie będę). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 14 minuty temu GosiElla napisał: Bo są tacy, co mnie nawet nie znają, a uważają mnie za gimbusa z dolnej półki (nie bd rzucać nazwiskami, taka chamska nie jestem). Ludzie w moim wieku wszystko do siebie biorą i się dołują (spokojnie, ciąć się nie będę). Cóż, nie znam ludzi którzy Cię tak nazywają, ale ludzie często w większości wypadków... po prostu czerpią radość z cierpienia innych, lecz też może być tak, że to właśnie oni mają racje. Więc hej, jesteś jeszcze w wieku szkolnym, możesz w sobie baaardzo wiele zmienić, a jeśli chcesz przestać się czuć "gimbusem" to radzę zacząć od przestania atencjowania się w taki właśnie sposób. Większość ludzi jest ładna, byś musiała mieć zdeformowaną twarz by być brzydka, a kolega wyżej to napisał raczej dla żartu, którego dało się wyczuć. To samo w temacie z rysowaniem, nie każdy musi mieć talent, ale jeśli sprawia Ci to radość - rysuj, może rzeczywiście kiedyś będziesz robiła to lepiej. Użalanie Ci nic nie da, tylko wkurzy ludzi, bo to JEST atencyjne, jak wszędzie gdzie się da piszesz o tym, że nie potrafisz i robisz coś kijowo. Wątpię byś wzięła moje słowa na serio, ale praca nad własną osobą jest bardzo ważna i wiem co mówię. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 34 minuty temu GosiElla napisał: Nie jest tak źle, ze mną gorzej. Nie gadaj głupot. 1. Skoro uważasz, że jesteś brzydka to po co wrzucasz zdjęcie na forum? 2. Jeśli chcesz po narzekać na swój wygląd to nie tutaj. Są inne tematy do tego przeznaczone 3. Nie jesteś brzydka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 1 minutę temu PervKapitan napisał: Wątpię byś wzięła moje słowa na serio, ale praca nad własną osobą jest bardzo ważna i wiem co mówię. Staram się pracować, ale zawsze się pojawi jakiś troll, który będzie dźgał, aż nie zadźga. 2 minuty temu PervKapitan napisał: To samo w temacie z rysowaniem, nie każdy musi mieć talent, ale jeśli sprawia Ci to radość - rysuj, może rzeczywiście kiedyś będziesz robiła to lepiej. Użalanie Ci nic nie da, tylko wkurzy ludzi, bo to JEST atencyjne, jak wszędzie gdzie się da piszesz o tym, że nie potrafisz i robisz coś kijowo. Kurde, jestem aż tak łatwa do zapamiętania? Trzeba to zmienić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 6 minut temu Ziemovit Footballer napisał: 1. Skoro uważasz, że jesteś brzydka to po co wrzucasz zdjęcie na forum? 2. Jeśli chcesz po narzekać na swój wygląd to nie tutaj. Są inne tematy do tego przeznaczone 3. Nie jesteś brzydka 1. Nie uważałam tak przed wrzuceniem, dowiedziałam się tego potem (nie, nie tutaj). 2. Nie narzekałam, tylko bardziej dowartościowywałam Cię kosztem siebie (nie, no żarcik xD) 3. Dziękuję? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 Właśnie teraz GosiElla napisał: 1. Nie uważałam tak przed wrzuceniem, dowiedziałam się tego potem (nie, nie tutaj). 2. Nie narzekałam, tylko bardziej dowartościowywałam Cię kosztem siebie (nie, no żarcik xD) 3. Dziękuję? Radzę nie pisać posta pod postem przed upływem 24h Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 Edytuj posty, bo mode przyjdzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 19 godzin temu PervKapitan napisał: Jakie ładne, długie włosy przecież ty jesteś taka ładna dziewczyno, że ty nie masz się czego wstydzić... Daj numer hahaha Pzdr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 8 minut temu Mates napisał: przecież ty jesteś taka ładna dziewczyno, że ty nie masz się czego wstydzić... Daj numer hahaha Pzdr W sensie ja czy dziewczyna z długimi włosami? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 no ja nie mam co pokazać A co do włosów może o avek chodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 godzinę temu PervKapitan napisał: W sensie ja czy dziewczyna z długimi włosami? xD Prawda jest taka, że każda kobieta jest piękna. Tylko nie każda dba o siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 3 minuty temu FirstChoice napisał: Prawda jest taka, że każda kobieta jest piękna. Tylko nie każda dba o siebie. Też tak uważam ^^ Dodać trzeba jeszcze że niektóre nawet nie muszą o siebie specjalnie dbać by być piękne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się