Popular Post Szeregowa WW Posted July 28, 2016 Popular Post Share Posted July 28, 2016 Uwaga, uwaga. Szer powróciła do żywych! Ostatnimi czasy przefarbowałam się na czerwono bo... No bo miałam taki kaprys Kto by pomyślał, że z małego bachora, który zaczynał tu egzystować trzy lata temu mogłoby wyrosnąć coś takiego? Well... Na pewno nie ja. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
1stChoice Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 28.07.2016 at 14:23 Szeregowa WWhite Fox napisał: Uwaga, uwaga. Szer powróciła do żywych! Ostatnimi czasy przefarbowałam się na czerwono bo... No bo miałam taki kaprys Ukryta zawartość Kto by pomyślał, że z małego bachora, który zaczynał tu egzystować trzy lata temu mogłoby wyrosnąć coś takiego? Well... Na pewno nie ja. Omg Ile amuletów i akcesorii Ile to wszystko daje do statów? :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po prostu Tomek Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 (edited) Nie chcę nikogo urażać, ale to troszeczkę takie >angsty teen. Jakkolwiek ładne zdjęcie. Edited July 29, 2016 by Po prostu Tomek 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 (edited) Nie no naprawdę ładne zdjęcie, Zawsze lubiłem grzywki u dziewczyn. A co do bransolet... blisko, wystarczająco. Spoiler Edited August 7, 2016 by WilkU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szeregowa WW Posted July 31, 2016 Share Posted July 31, 2016 29.07.2016 at 22:35 FirstChoice napisał: Omg Ile amuletów i akcesorii Ile to wszystko daje do statów? :3 Nie mam pojęcia, ale na pewno dużo xDD 29.07.2016 at 22:57 Po prostu Tomek napisał: Nie chcę nikogo urażać, ale to troszeczkę takie >angsty teen. Jakkolwiek ładne zdjęcie. Maybe, maybe not, zależy jak kto tam na to patrzy~ W każdym razie dzięki :3 29.07.2016 at 23:28 WilkU napisał: Nie no naprawdę ładne zdjęcie, Zawsze lubiłem grzywki u dziewczyn. A co do bransolet... blisko, wystarczająco. Pokaż ukrytą zawartość LINK Dzięki~ Powiem tak, na drugiej ręce mam jeszcze cztery, ale dla mnie to i tak mało, bo ciągle dochodzą kolejne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selenium v.2 Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 (edited) Kiedy kupiłaś spray do włosów a i tak bardziej niż kolorowe włosy masz dłonie i całą łazienkę, które wyglądają jak po zabiciu całej wioski smerfów. Spoiler I twoje oczy wariują w dziwnym zezie. Spoiler Nie czepiać się obroży proszę. I tak, jest to moje 3 zdjęcie, a co. Spoiler Edited August 7, 2016 by Selenium 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrozenTear7 Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Obroża najs pierwszy krok do zostania kotełem widzę Jednakże bardzo cute i wybrałaś mój ulubiony kolor to muszę bardzo pozytywnie skomentować - wyglądasz super z nimi. Teraz czekam aż całe tak przerobisz ^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
1stChoice Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 4 minuty temu FrozenTear7 napisał: Obroża najs pierwszy krok do zostania kotełem widzę Jednakże bardzo cute i wybrałaś mój ulubiony kolor to muszę bardzo pozytywnie skomentować - wyglądasz super z nimi. Teraz czekam aż całe tak przerobisz ^^ Trudno się nie zgodzić, że dziewczyna ładnie wyszła. Jednak mnie bardziej interesuje to, co tak przykuło jej wzrok z lewej strony. Wygląda trochę jak ja, jak obczaję leżącą gdzieś paczkę żelek, lub ładną pegasis na meecie. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexel Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 2 minuty temu FirstChoice napisał: Jednak mnie bardziej interesuje to, co tak przykuło jej wzrok z lewej strony. Wygląda trochę jak ja, jak obczaję leżącą gdzieś paczkę żelek, lub ładną pegasis na meecie. Coś ma we włosach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selenium v.2 Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 (edited) 46 minuty temu FrozenTear7 napisał: Obroża najs pierwszy krok do zostania kotełem widzę Jednakże bardzo cute i wybrałaś mój ulubiony kolor to muszę bardzo pozytywnie skomentować - wyglądasz super z nimi. Teraz czekam aż całe tak przerobisz ^^ Dziękuję :3 Prawdopodobnie będę jeszcze przez cały sierpień eksperymentować. @FirstChoice Zwykłe ustawienie się do zdjęcia. W moim domu nie ma zbyt wiele rzeczy które by mnie zaciekawiły :> Edited August 7, 2016 by Selenium Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 godzinę temu Selenium napisał: Kiedy kupiłaś spray do włosów a i tak bardziej niż kolorowe włosy masz dłonie i całą łazienkę, które wyglądają jak po zabiciu całej wioski smerfów. Ukryj zawartość I twoje oczy wariują w dziwnym zezie. Ukryj zawartość Nie czepiać się obroży proszę. I tak, jest to moje 3 zdjęcie, a co. Ukryj zawartość Bardzo ładne drzwi Sorki, nie mogłem się powstrzymać. Nie znam się na niczym, ale mogę powiedzieć, że fajna fotka Powiem, że idealna mina do zdjęcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 godzinę temu Selenium napisał: Kiedy kupiłaś spray do włosów a i tak bardziej niż kolorowe włosy masz dłonie i całą łazienkę, które wyglądają jak po zabiciu całej wioski smerfów. Ukryj zawartość I twoje oczy wariują w dziwnym zezie. Ukryj zawartość Nie czepiać się obroży proszę. I tak, jest to moje 3 zdjęcie, a co. Ukryj zawartość Jakie ładne, długie włosy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Wakacje w pełni, miły czas, to czas go zepsuć moim krzywym ryjem. Robicie to na własną odpowiedzialność CZY ABY NA PEWNO???? Koniec Horroru, Dobranoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Pajęczy zmysł mnie nie zawiódł, odpaliłem od razu ostatni spoiler. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Major Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 14 minuty temu Ziemovit Footballer napisał: Wakacje w pełni, miły czas, to czas go zepsuć moim krzywym ryjem. Ukryta zawartość Ukryta zawartość Ukryta zawartość Ukryta zawartość Koniec Horroru, Dobranoc Te pierwsze dwa zdjęcia,wyglądasz jak ja kiedy opieram drzwi kibla na kacu xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexel Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Właśnie teraz Major Degtyarev napisał: Te pierwsze dwa zdjęcia,wyglądasz jak ja kiedy opieram drzwi kibla na kacu xD Ja tak stoję w kolejkach do lekarzy. Zawsze to jakieś urozmajcenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 godzinę temu Major Degtyarev napisał: Te pierwsze dwa zdjęcia,wyglądasz jak ja kiedy opieram drzwi kibla na kacu xD xDDD godzinę temu WilkU napisał: Pajęczy zmysł mnie nie zawiódł, odpaliłem od razu ostatni spoiler. Następnym razem dam przed ostatni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GosiElla Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 16 godzin temu Ziemovit Footballer napisał: Wakacje w pełni, miły czas, to czas go zepsuć moim krzywym ryjem. Ukryta zawartość Ukryta zawartość Ukryta zawartość Ukryta zawartość Koniec Horroru, Dobranoc Nie jest tak źle, ze mną gorzej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 1 minutę temu GosiElla napisał: Nie jest tak źle, ze mną gorzej. A Ty to skończysz się kiedyś atencjować? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GosiElla Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Właśnie teraz PervKapitan napisał: A Ty to skończysz się kiedyś atencjować? Po prostu mówię, jak jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoForGold Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 (edited) 2 minuty temu GosiElla napisał: Po prostu mówię, jak jest. Nie. Ludzie, którzy tak mówią mają na myśli: "No mówcie, że jestem piękna, prawcie komplementy". Edited August 8, 2016 by GoForGold 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GosiElla Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 (edited) 3 minuty temu GoForGold napisał: Nie. Ludzie, którzy tak mówią mają na myśli "no mówcie, że jestem piękna, prawcie komplementy". Niet, nie tym razem. Ja taka nie jestem. Po prostu zobacz na moje foto, to zrozumiesz. Edited August 8, 2016 by GosiElla Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 4 minuty temu GosiElla napisał: Niet, nie tym razem. Ja taka nie jestem. Po prostu zobacz na moje foto, to zrozumiesz. Patrzymy i nie rozumiemy. Po prostu jesteś kolejną atencyjną dziewczynką. To samo robiłaś w temacie z rysunkami. Wybacz, ale ludzie starsi naprawdę nie dają się nabierać na takie sztuczki. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GosiElla Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Właśnie teraz PervKapitan napisał: Patrzymy i nie rozumiemy. Po prostu jesteś kolejną atencyjną dziewczynką. Bo są tacy, co mnie nawet nie znają, a uważają mnie za gimbusa z dolnej półki (nie bd rzucać nazwiskami, taka chamska nie jestem). Ludzie w moim wieku wszystko do siebie biorą i się dołują (spokojnie, ciąć się nie będę). Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 14 minuty temu GosiElla napisał: Bo są tacy, co mnie nawet nie znają, a uważają mnie za gimbusa z dolnej półki (nie bd rzucać nazwiskami, taka chamska nie jestem). Ludzie w moim wieku wszystko do siebie biorą i się dołują (spokojnie, ciąć się nie będę). Cóż, nie znam ludzi którzy Cię tak nazywają, ale ludzie często w większości wypadków... po prostu czerpią radość z cierpienia innych, lecz też może być tak, że to właśnie oni mają racje. Więc hej, jesteś jeszcze w wieku szkolnym, możesz w sobie baaardzo wiele zmienić, a jeśli chcesz przestać się czuć "gimbusem" to radzę zacząć od przestania atencjowania się w taki właśnie sposób. Większość ludzi jest ładna, byś musiała mieć zdeformowaną twarz by być brzydka, a kolega wyżej to napisał raczej dla żartu, którego dało się wyczuć. To samo w temacie z rysowaniem, nie każdy musi mieć talent, ale jeśli sprawia Ci to radość - rysuj, może rzeczywiście kiedyś będziesz robiła to lepiej. Użalanie Ci nic nie da, tylko wkurzy ludzi, bo to JEST atencyjne, jak wszędzie gdzie się da piszesz o tym, że nie potrafisz i robisz coś kijowo. Wątpię byś wzięła moje słowa na serio, ale praca nad własną osobą jest bardzo ważna i wiem co mówię. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts