Onyx Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 7 minut temu Decaded napisał: Plażowe selfie, wersja łazienkowa Cierpcie wszyscy! Pokaż ukrytą zawartość Bode, nie manuj :c Nie otwieram, bo nie chce się zdziwić jak odmiennie wygląda Dec niż w moich wyobrażeniach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawlex Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 8 minut temu Decaded napisał: Plażowe selfie, wersja łazienkowa Cierpcie wszyscy! Pokaż ukrytą zawartość Bode, nie manuj :c Zrób zdjęcie trochę niżej 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Major Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 2 dni i forum martwe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decaded Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 13 minuty temu Maniek napisał: Miałeś iść zrobić sobie kolację ale straciłem apetyt Cieszę się, że przysłużyłem się do Twojej diety 10 minut temu Garin napisał: Te uda i kolana ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wyglądają praktycznie jak moje. Od dzisiaj są moje. Nie oddam. 6 minut temu Onyx napisał: Nie otwieram, bo nie chce się zdziwić jak odmiennie wygląda Dec niż w moich wyobrażeniach Aż boję się myśleć, co sobie o mnie nawymyślałeś 6 minut temu Pawlex napisał: Zrób zdjęcie trochę niżej Pobaw się w CSI i przybliż na kran 5 minut temu Major Degtyarev napisał: 2 dni i forum martwe Ono już dawno umarło 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syrth Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 A jednak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onyx Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 Widze, że to zdjęcie Deca to jak puszka pandory 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 Pierwszy horror POV? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vezzie Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 godzinę temu Decaded napisał: Plażowe selfie, wersja łazienkowa Cierpcie wszyscy! Pokaż ukrytą zawartość Bode, nie manuj :c Sceneria świetna, praca kamery też niczego sobie a model zapiera dech w piersiach. Zdjęcie dostaje ode mnie 10/10 i czekam na następne. W nagrodę dostaniesz 10 kg peruwiańskich malin z eko straganu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 Aż mam ochotę posmyrać te nóżki Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 Za moich czasów wysyłało się zdjęcia twarzy, a nie nóg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 (edited) Ten peerelowski odpływ... u babci jest taki sam W sumie kran i płytki też ;-; Za tydzień jak tam będę to porównacie Edited September 22, 2016 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decaded Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 2 minuty temu Fluth napisał: Ten peerelowski odpływ... u babci jest taki sam Ta wanna jest ze trzy razy starsza ode mnie, jak nie lepiej godzinę temu Cassidy napisał: Aż mam ochotę posmyrać te nóżki Moje, nie dam :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syrth Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 3 minuty temu Fluth napisał: Za tydzień jak tam będę to porównacie Też zrobisz sobie focie w wannie i nam dasz? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 1 minutę temu PervKapitan napisał: Też zrobisz sobie focie w wannie i nam dasz? No proste, nawet możecie porównać kolana, czy są symetryczne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decaded Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Uuu... Fluth przyjął wyzwanie kolankowe Coś czuję, że będzie ostra wymiana wanien plażowych. @PervKapitan nie bądź gorsza! Pokazuj wannowe kolanka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syrth Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 @Decaded Nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 2 minuty temu Ziemovit Footballer napisał: Dzień Dobry. A nie już nie dobry, bo moja twarz Ukryta zawartość Jakość HD. Fajny masz ten dywan Chyba mam ściany tego samego koloru. O ty też jesteś na zdjęciu ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 Fajne palce u stóp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 2 minuty temu Maniek napisał: Fajne palce u stóp. No, takie do smyrania, nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gringo37 Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 56 minut temu Ziemovit Footballer napisał: Dzień Dobry. A nie już nie dobry, bo moja twarz Ukryta zawartość To, że DECU pokazał swoje nogi, nie znaczy, że ty musisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexel Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 49 minuty temu Cassidy napisał: No, takie do smyrania, nie? Pieściłbym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decaded Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 godzinę temu Gringo37 napisał: To, że DECU pokazał swoje nogi, nie znaczy, że ty musisz. Jakie nogi. Gdzie nogi. Tam nie ma nóg. Tam są malutkie, zgrabniutkie kolanka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 3 godziny temu Cassidy napisał: Jakość HD. Fajny masz ten dywan Chyba mam ściany tego samego koloru. O ty też jesteś na zdjęciu ~ No wiesz, jak zamiast komórki ma się żelazko to tak jest... godzinę temu Decaded napisał: Jakie nogi. Gdzie nogi. Tam nie ma nóg. Tam są malutkie, zgrabniutkie kolanka Ja nie mam nóg - ja jestem kadłubkiem 3 godziny temu Maniek napisał: Fajne palce u stóp. Wiem, że to nie był komplement, ale dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gringo37 Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 (edited) godzinę temu Decaded napisał: Jakie nogi. Gdzie nogi. Tam nie ma nóg. Tam są malutkie, zgrabniutkie kolanka Tak patrzę, patrzę i patrzę na to nietuzinkowe zdjęcie i się zastanawiam. A co jeśli mamy do czynienia z oszustwem i to nie są tak naprawdę nogi? Edited September 25, 2016 by Gringo37 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 6 minut temu Gringo37 napisał: Tak patrzę, patrzę i patrzę na to nietuzinkowe zdjęcie i się zastanawiam. A co jeśli mamy do czynienia z oszustwem i to nie są tak naprawdę nogi? Jadłbym z Ketchupem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts