Cipher 618 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Swoją drogą zupełnie inaczej wyobrażałem sobie Ciebie, djsound. Mogę powiedzieć to samo A historia zdjęcia jest taka: -kupiłem iMaca i sprawdzałem zestaw zainstalowanych aplikacji (przy okazji sprawdzając kartę dźwiękową, która okazała się być wyjątkowym badziewiem - robiłem to na słuchawkach, bo miałem wtedy stare plastikowe głośniki, które były do niczego - no chyba że ktoś lubi rezonans i pierdzenie zamiast basów) -"da FAQ is photo booth" (czy jakoś tak) - jakiś program, ale po co i na co? Klikam na ikonę i nic... -odwróciłem się od monitora i sprawdzam papiery czy nie ma tam jakiejś instrukcji (nie było, jak we wszystkich produktach Apple'a) -nagle, po kilku sekundach - JEB, kilkanaście zdjęć z rzędu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Wrzuciłem tu tyle fot, że nie wiem... ale chyba tej nie było jeszcze, więc zapodaję DanceStachulWPeruce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChOmIk Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Dam swoje Potem pooglądam wasze. Z Młodzieżową radą dzielnicy Ja to ten przykucnięty wariat. Moje dzieło na kolonii. Więcej nie dam kochani. Kto zauważył, że nie mam jednego zęba? xD Ja tam zauważyłem, że większość bronych ma seksowne włosy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Ja tam zauważyłem' date=' że większość bronych ma seksowne włosy![/quote'] Bitch, I'm fabulous. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 LOL. ktoś podjął się mojego cosplayu...confound this ponies, they drive me to fabulousness ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Oto ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 To ja też dam.... Pozdrwaiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Guardian, ta mina na drugim zdjęciu jest epicka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Guardian' date=' ta mina na drugim zdjęciu jest epicka [/quote'] oj tam łojciec przyjechał i spytałem czy zdjęcei zrobi.... i kurde zrobił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siara Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Dodam coś świeższego z imprezy 28.12.12 Na pierwszej focie mój sławny "Rape face" xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 To ja ^^ http://zaopiekujsiemna.com.pl/fileManager/image/model/ForumPost/field/image/type/main/id/482167 i to, ale jakość kiepska, bo teraz robiłam kamerką komputerową Heh, widać nawet trochę, że mam na szybie drzwi namalowaną Rarity ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Raz się żyje, o dziwo nigdy z tego drzewa nie spadłem ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Mam dla was 2 nowe fotki: 1. Kiedy gram na nowym laptopie: 2. Kiedy mam ogarnięte włosy : Kto powie że jestem nie ładny ma ode mnie plusa a kto powie że jestem ładny ma dwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Matka Teresa z tyłu xD I wyczesany fryz Fajny pad, tak btw. Jaka firma ? Myślę że tak brzmi lepiej ~Domine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Matka Teresa z tyłu xD I wyczesany fryz Fajny pad' date=' tak btw. Jaka firma ?[/quote'] Nie Matka Teresa tylko moja ciocia xD firmy Apollo. Na nim właśnie naparzam w DMC xD Już raz w poście napisałem że tak brzmi lepiej. ~Domine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 zdjęcie zrobione... teraz :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrzynek Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Tak na Nowy Rok. Czy dobrze aby wyszedłem? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 @up - i Już nie zasnę -_- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 To ja ^^ *sprawdza wiek w profilu* 12 lat? Nie wyglądasz (to komplement). No chyba że tylko tak wyszłaś na zdjęciu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrzynek Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 @up - i Już nie zasnę -_- Zrobiłem sobie sesyję (tata fotograf) tuż przed końcem starego roku i wyszło kilka ciekawych fot. Ta wyszła w moim mniemaniu tak fantastycznie że nie mogłem się oprzeć pokusie wstawienia jej tutaj. Jeśli zechcecie to wstawię jeszcze jakieś normalniejsze ( i bardziej paladyńskie ^^) zdjęcia. BTW: Tak sobie przejrzałem dużą część tego tematu i zauważyłem pewne cechy w wyglądzie Bronies, które się nader często powtarzają: *brada, wąsy lub zarost *długie włosy *zainteresowanie wojskiem/ASG, mundur, moro lub zdjęcia z bronią *Epic Face (najlepszy przykład dał Avan) Szkoda tylko, że w moim zadupiu (Płock) nie ma praktycznie żadnych fanów MLP i nie ma z kim zrobić epickiego przemarszu linią przez miasto. -.- Muszę wbić w najbliższym czasie na jakiegoś Ponymeeta bo sczeznę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 kurde u mnie jest jeszcze większe zadupie Czechowice koło Bielska..... muszę przed kolegami ukrywać to że jestem fanem MLP.... raz dałem na facebooka obrazek z mlp który zrobiłem to ostatni kometarz kończył się tym że ktoś uważał że " Za bardzo lubie zwierzątka" >.> If you know what i mean...... kurde przejechałbym się na jakąś impre... ale to jak będe miał auto Jak by kiedyś z tego forum był organizowny zjazd użytkowników to bym się wybrał. Jak ktoś jest z okolic Bytomia lub Bielska , to możemy się spotkać podczas Operacji Południe lub Tego pikniku militarnego w Bytomiu , oraz czasami jestem w karakowie na pikniku Lotniczym.... Kto był to pewnie mnie widział bo była inscenizacja z której dam 1 zdjęcie tylko ;_; I takie z op , kto był to mnie widział xD Pozdrawiam wszystkich i Wesołego Nowego Roku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
decp12 Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 To ja wstawię może swoje drugie zdjęcie (pierwsze gdzieś tu dalej jest). Zeskanowane, niedawno znalezione,Wyblakłe, brudne, kilkuletnie z mym kotem... mym kochanym kiciusiem którego już ze mną nie ma. Wyglądam na nim dziwnie, jakbym miał zeza. W końcu to było jeszcze w 1gim (a może 6 klasa?). A niedługo gdy będę miał mundur który mi jest potrzebny do Strzelca, będę musiał sobie robić zdjęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrzynek Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 @up decp12, jako że wątpię aby twój wygląd opisywało kilka cyferek ośmielam się sugerować, że twoje zdjęcie nie działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 To ja wstawię może swoje drugie zdjęcie (pierwsze gdzieś tu dalej jest). Zeskanowane, niedawno znalezione,Wyblakłe, brudne, kilkuletnie z mym kotem... mym kochanym kiciusiem którego już ze mną nie ma. Wyglądam na nim dziwnie, jakbym miał zeza. W końcu to było jeszcze w 1gim (a może 6 klasa?). A niedługo gdy będę miał mundur który mi jest potrzebny do Strzelca, będę musiał sobie robić zdjęcie. daj link bezpośredni, bo MyBB wybrzydza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaller Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 NIEE, TO STARE ZDJĘCIE.:cGfSS: TERAZ WYGLĄDAM TAK: Zrobione na balu przebierańców w stylu lat 30-tych - stąd muszka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się