Xinef Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Hmm... iMac z Windowsem. Normalka. Też tak miałem Aha. Głośniki są źle ustawione Muszą stać w takiej samej odległości - tworzyć z głową "trójkąt". Dopiero wtedy otrzymasz efekt stereo. No chyba że to zestaw 5.1 - wtedy musisz siedzieć w centrum. Dobra... przyznaję. Mam świra na punkcie muzyki Może do efektu stereo używa słuchawek, a głośniki są tylko po to, żeby inni domownicy słyszeli że czegoś słucha. Ja np. do peceta mam tylko słuchawki, żeby hałas nie przeszkadzał innym domownikom... trochę to utrudnia sprawę, kiedy np. chcę komuś pokazać jakiś filmik czy coś, ale cóż takie sytuacje są sporadyczne. A co do systemów operacyjnych, to ja akurat preferuję pingwiny. Szybkie spojrzenie na googla podpowiedziało mi, że hasła takie jak "my little linux" czy chociażby "PonyOS" już się zadomowiły w internecie, więc jeśli kiedykolwiek zmienię system operacyjny, to tylko na taki bardziej kucykowy. Pingwiny może są i fajne, ale nie mają grzyw i znaczków na zadzie, więc kucyki jednak w ostatecznym rozrachunku wygrywają. I żeby nie offtopować za bardzo, wrzucam zdjęcie z serii: ... Jak wygląda typowe koło naukowe poświęcone grafice komputerowej (od strony programistycznej) i pisaniu gier komputerowych. Ja jestem drugi po lewej, w czarno-białej bluzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 No. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Like U give a buck about being a sir and drinking a cup of great tea Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Fajne meble, Warmę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Hmm... iMac... Oj, to raczej na pewno nie jest imac, tylko zwykły monitor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 No to ja coś wrzucę z mej kolekcji tym razem Gdańskie picie za zdrowie solenizanta oraz za zdrowie Twilicorna XD @djsound Normalnie mówisz tak jak bym słyszał samego siebie tyle że oprócz tego zaczynam się jeszcze dopytywać o moc pasmo przenoszenia i td. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrzynek Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Tak sobie patrzam na wasze cudne/epickie/zabawne foty... I postanowiłem zrobić nieco konkurencji El Martinezowi. A co! Poza tym - Mr. Dżewo jest ewidentnie tą sosną na tle urwiska. Ale tego ludzia też skądś kojarzę... To chyba ten jego wafel, który czasem czyści mu korę tam gdzie on sam nie dosięga. Przydatne. Z tego co słyszałem, w zamian dostaje vouchera na szyszki i czasem trochę żywicy... w twarz, jak mu się dłuto obsunie. @DOWN Masz rację. Są głównie sosny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 @Up Nie ma lipy! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Heh, tak sobie pomyślałem że wrzucę Wam mnie cobyście się nie stęsknili za bardzo Oto ja parę minut po prysznicu, stąd mokre włosy. Tak, wiem że nie potrafię się do zdjęć uśmiechać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 @Up Nie ma lipy! ^^ Faktycznie, na tamtym zdjęciu nie ma lipy, ani nawet żadnego drzewa - good eye! Blue, fajna flaga xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Akurat to zdjęcie jest epickie, bo krzyczeliśmy wraz z koleżanką "Rainbow Dash" podczas robienia tego tuż zdjęcia. I tak samo jak ja, (moja koleżanka) jest fanką RD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/537592_462078523846569_1281512787_n.jpg Jestę dawcą organuf (bez urazy ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 brakuje tylko napisu kill yourself xD pasuje do sytuacji jak widzę niektóre wpisy na sb Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nosacz Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Czas na Nosacza Jak coś to nie jest moja zwykła fryzura, niedługo idę do fryzjera. Uploaded with ImageShack.us Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Podziwiajcie sztukę Trica! Jego magia painta grafika stworzyła serię wspaniałych przeróbek z moją piękną twarzą, ahh! Tric, tak się zastanawiam o czym myślałeś tworząc te przeróbki XD Tak przy okazji, jestem tym pod Celesią: Z III Zgorzeleckiego Meeta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Chwila, chwila chwila.... Co to jest za wami?! I żeby nie było, że spam: Z drogi do Kutna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Dobra to pochwalę się swym ryjcem xD zdjęcie robione przed chwilą xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 @up Co to za słuchawki? Philips SHO cośtam cośtam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 @up Co to za słuchawki? Philips SHO cośtam cośtam? Philips O'neill model TR55LX mam je z pół roku i puki co jestem zadowolony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Red the anti-terrorist Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Trololol, lordek i słit focia. Regulaminowo, z pomocą lustra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Emrą ma w Zgorzelcach świątynie ku czci Celestii :O Jadę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Nie wiem czemu, ale na większości zdjęć wychodzę jak gwałciciel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siara Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Zimno dzisiaj :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Zdjęcie by Firenza :3 Sorki za jakość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się