Mellie Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Nie mam normalnych zdjęć w nie-mundurze ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daktyl Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Melly, jesteś bardzo podobna do mojej koleżanki z dzieciństwa, Karoliny Swoją drogą, to w mundurze każdy zyskuje na urodzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Ma się ten błysk w oczach ^^ Swoja drogą jestem brzydki :| Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Zdjęcie robione z tydzień temu. Zdjęcie robione wczoraj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Dobra pokażę się...tylko nie krytykować bluzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 hai, ja jestem JJayHayate xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Black Hayate ty naprawdę lubisz się dzielić tymi zdjęciami xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Jak mi się nudzi czy coś to tak xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Black Hayate ty naprawdę lubisz się dzielić tymi zdjęciami xD Niech się dzieli ^&^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Spokojnie Panie! Jestem wolny! Jeszcze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Hah, Stachul, zaczynam być zazdrosny Aby nie było, że spam, zdjęcie z meeta: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Stachul, lubię to! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 A tu pochwalę się zdjęciem z dnia otwarcia i pierwszych prób uruchomienia radiowęzła w szkole na którym jest ekipa w której jestem ja i Xyz (dla niewtajemniczonych ja to ten ziomek co się szczerząc trzyma lutownicę a Xyz to ten na górze w czarnej bluzie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Oto i moja brzydka gęba z telefonu xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siara Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Cofnąłem się w czasie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imper3838 Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Łapcie moje foto, to moje najładniejsze po tysiącu prób retuszowania. Brzydkiego nie dam xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 A tu pochwalę się zdjęciem z dnia otwarcia i pierwszych prób uruchomienia radiowęzła w szkole na którym jest ekipa w której jestem ja i Xyz (dla niewtajemniczonych ja to ten ziomek co się szczerząc trzyma lutownicę a Xyz to ten na górze w czarnej bluzie) http://puu.sh/2maoi Co to za powermixer (?) LDM ? Pamiętaj o usuwaniu "img" z cytatów. ~Stachul Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Co to za powermixer (?) LDM ? Pamiętaj o usuwaniu "img" z cytatów. ~Stachul LDM MX-6 (160Watt) skubaniutki ma niezły zapas mocy której nie możemy niestety wykorzystać xD Tylko szkoda trochę że ma mikser tylko w mono. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Ym tak. Sorki za brak zdjęć, ale no... trza żebrać od ludzi xD To co... dajemy? Dzień Pierwszy Pyrkon! Mam Cię Drzewo! Najlepsi przyjaciele i bracia Dosze... yyy... było fajnie Dzień Drugi Pyrkon Free hugs? (>;_> Say... WAT? Dzień Trzeci Pyrkon "Myślałem, że mam mniej herbaty w kubku... Yarvin... dlaczego chichoczesz?" "Powiedz mi chłopcze... kaj podziałeś swojego drąga?" No i na zakończenie! Facepalm! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prologg Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 http://imageshack.us/photo/my-images/29/cam00110.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/689/23032013583.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/24/cam00106.jpg/ Stachul poznajesz mnie? A kolega 2 posty wyżej to ten beatboxer, który mnie chwilę uczył Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 ten przed ostatni Stachul xD Jak górnik co z pracy wraca xD "Kochanie wróciłem! Kaj moja Kawa!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Ym tak. Sorki za brak zdjęć, ale no... trza żebrać od ludzi xD To co... dajemy? Dzień Pierwszy Pyrkon! Mam Cię Drzewo! Tu i tak całe szczęście wyglądam w miarę normalnie... Zresztą powinieneś wrzucić te zdjęcia co sobie robiliście sami w ciemnej klasie z Yarvisem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Kojarzę Prologg xD Oj kojarzę ^^ Drzewo... nie mam ich... chyba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prologg Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Jeszcze mam 2 zdjęcia od Moris'a Jak nie widać tu tu: http://imageshack.us/f/195/sam1606g.jpg/ http://imageshack.us/f/32/sam1604v.jpg/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się