Bonifacus Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 Oto Boni : 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 (edytowany) Aglet będzie hipstah Chyba z 2002 Edytowano Lipiec 19, 2013 przez Aglet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Jakie ładne dziecko, brawo miszczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 (edytowany) Dat dołeczki Edytowano Lipiec 19, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 2007, I am so proud. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 (edytowany) Moda na dodawanie swoich fotek z dzieciństwa ? Ok...ok ta po prawo w opasce rok 2008 Edytowano Lipiec 19, 2013 przez Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Sprytne! Wrzucajmy tu takie zdjęcia, żeby postronne osoby nie domyśliły się, że tak naprawdę wszyscy jesteśmy zbyt starzy na kucyki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Sprytne! Wrzucajmy tu takie zdjęcia, żeby postronne osoby nie domyśliły się, że tak naprawdę wszyscy jesteśmy zbyt starzy na kucyki Czy w takim razie Celestia z Luną... i może jeszcze Babcia Smith, nie są zbyt stare na Bronych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Nie wydaje mi się, żeby one były bronymi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Nie mówię o byciu Bronymi. Tak jak Brony nie musi być kucykiem, żeby być "za starym na kucyki" tak samo kuc nie musi być Bronym, żeby być za starym na Bronych.... chyba. Ale co mi tam, dołączę do tej całej dywersji... uwaga, zdjęcia zdaje mi się z okolic lat 1998 i 2001, sądząc po numerkach klas. Wzięte z nk.pl, więc zakładam, że wizerunki są publiczne i nie muszę pytać wszystkich osób obecnych na zdjęciu o zgodę na upublicznienie xD Ja po lewej, środkowy rząd, sweterek z trzemia pionowymi paskami w różnych kolorach. Ja po prawej na dole, w zielono-brązowej kamizelce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Czy mi się wydaje,czy wszyscy oprócz mnie byli ładniejsi w dzieciństwie...co ja gadam,wciąż jestem brzydki <udawany płacz,żeby wywołać litość> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 (edytowany) Nie martw się, mam ten sam problem co ty *chlipu,chlipu w kącie* Edytowano Lipiec 19, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Tak, piszcie w internetach, że jesteście brzydcy, niech wszyscy się dowiedzą! <udawany płacz,żeby wywołać litość> Brat łóżka nie pościelił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Bez powodu bym maski p.gaz nie zakładał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 (edytowany) Bez powodu bym maski p.gaz nie zakładał... Maskę pegazkę zakłada się, żeby wyglądać jak pegaz... ewentualnie, jak ktoś w okolicy ma tendencje do niezdrowego odżywiania i w efekcie emituje różne niebezpieczne gazy. Gdyby chodziło tylko o wygląd, to raczej powinno się używać papierowych toreb, jak ta którą Derpy miała na głowie na Noc Koszmarów. Przynajmniej można na zewnętrznej stronie narysować flamastrem jak chciałoby się wyglądać. Edytowano Lipiec 19, 2013 przez Xinef Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Brak klucza? No problem! Kolejne zdjęcie z "sesji" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Teraz ja dam swoje (i nie tylko) zdjęcie znad morza So epic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Co twoje koleżanki na bluzkę z Dashie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Co twoje koleżanki na bluzkę z Dashie ? Bluzkę z Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Ale tam wyraznie jest RD ;_: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 (edytowany) Ale tam wyraznie jest RD ;_: A koleżanki na nią bluzkę z Pinkie. Taki żart. A co na to koleżanki? Bluzkę z Pinkie. Żeby nie było offtopu, pewnego razu na kręglach. Czasy długich włosów. Pamiętam te moje strike'i. Porządek w pokoju to jednak bardzo ważna rzecz. To stare. Możecie się śmiać. To też stare. Edytowano Lipiec 20, 2013 przez Araszel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 (edytowany) To jeszcze jedno... Wszystko na Dashie!?!http://i.imgur.com/eEViONa.jpg Edytowano Lipiec 20, 2013 przez Camed Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Nie odnaleziono pliku D_D wrzuć na inny host. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Ups! Zły link. Oto znowu to: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Przecież wyraźnie widać że bluzka z RD E_E Macie zdjęcie stare jak świat z roku 2009 aby nie offtop'ić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się