Arashel Jajir Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Nie ogarnęłaś żartu :( Koleżanki na bluzkę z RD dały bluzkę z PP. Haha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Jak to się jeszcze Dresoskiem było... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Przecież to Matjas,zawsze ma jakiś problem xP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 moje zdjęcie yay :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 (edytowany) To ja odświeżę temacik swoją twarzą. Nowe słuchawki Edytowano Lipiec 23, 2013 przez Phinbella Flynn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 V jak Victory Albo V-Unit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 PhinCzuję się jakbyś wyżerała mi duszę tym uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Phin. To ja odświeżę temacik swoją twarzą. Nowe słuchawki Pierwsze skojarzenie: xd Wrzucamy zdjęcia z kamerek? xD akurat mam jedno aktualne, używam go w rozmowach na fb xD Jeszcze mam parę, ale z nieco innymi gestami i ich już raczej tu nie pokażę x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 D_D Kojarzysz mi sie z tym gościem z 1D ( tak,nie lubię 1D ;_; ) Ale do ciebie nic nie mam ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 (edytowany) El Martinez, wiesz ile razy to słyszałam. (Ładny jesteś. ) Aglet Miszczu you know... I'm Pinkanema. Edytowano Lipiec 23, 2013 przez Phinbella Flynn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Ładny jesteś. * Wiek Fineasza TuT * Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Phin,opanuj się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 D_D Kojarzysz mi sie z tym gościem z 1D ( tak,nie lubię 1D ;_; ) Ale do ciebie nic nie mam ^^ Cooooooo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 A ja mam wewnętrzny dylemat. Czy wstawić wam moją "twarz" i zniszczyć psychicznie czy też oszczędzić tą grupę ludzi która przegląda ten temat ? Tak, mam cholernie niską samoocenę. Nie, nie wiem jak to wyleczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Cooooooo. El Martinez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 A ja mam wewnętrzny dylemat. Czy wstawić wam moją "twarz" i zniszczyć psychicznie czy też oszczędzić tą grupę ludzi która przegląda ten temat ? Tak, mam cholernie niską samoocenę. Nie, nie wiem jak to wyleczyć. Wstawiaj,ja już zniszczyłam 2 razy i myślę nad trzecim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Wstawiaj,ja już zniszczyłam 2 razy i myślę nad trzecim Tyle, że ja zaburzam zdolność do rozpoznania płci. Serio :yHRvV: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Dobra, jak wszyscy to wszyscy. Cud że cokolwiek widać, robione telefonem. A to pomieszczenie to oczywiście moja łazienka, bez niej robienie zdjęć nie jest już takie fajne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Tak patrze na wszystkich i sę myślę że też będzie trzeba swoje ryło wstawić. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Modrka Lindsa wreszcie nas nawiedziła ! Moon pokaż no mi sie tutaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Jutro wstawie jakieś foto teraz nie będę robić sobie zdjęć jakoś humor mi sie lekko popsul Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Modrka Lindsa wreszcie nas nawiedziła ! Nie pierwszy raz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 A ja się odświeżę w temacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Jetzt beugen vor meiner wunderbaren Gesicht! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Phin,opanuj się NIE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się