Kitsun Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 A takie tam Low Quality Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Daaa'ww, Applejack Słodziut--- no i Kitsun jeszcze z miną... hmh. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Ten z prawej to zdaje się ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 (edytowany) Dobra, to ja się też pokażę. Eddy - potworowy skarpet i Ja Felix, Net i Nika Brakuje mi kilku części, wiem, wiem. Edytowano Sierpień 29, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 I tak bym Cie ukradła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Na Edd'a poszło 11 skarpet mojej siostry, czerwona gumka do włosów i dwa kawałki papieru, nie wspominając już o oczach narysowanych na tych kartkach niebieskim długopisem. Ręka mi trochę przez niego zdrętwiała, ale siostra go szybko zabiła, bo mnie pociągnęła za dłoń ;_; 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 (edytowany) Rain jesteś przepiękna na tym zdjęciu Tylko pytanko...co zrobiłaś taki dziubek na drugim? Dziubki zawsze spoko. Raindrops,oddaj mi się włosy ;_; Nope! Fajny kwiatek na ścianie Moja paproć Stefan. C: Aglet: Yep, dziubki są spoko. xD Edytowano Sierpień 29, 2013 przez Raindrops Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Dziubki zawsze spoko. No chyba nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Takie tam, z kuzynem <333 I z jedną z koleżanek, chyba mnie nie zabije xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Fabulous. Znaczy kuzyn. Ty całkiem w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 (edytowany) Otworzenie spoilera grozi zamienieniem się w Toma To bez kolczyków to ja. Edytowano Sierpień 31, 2013 przez Insomnia 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Gińcie! ''umarem'' 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Dobra, to ja się też pokażę. Eddy - potworowy skarpet i Ja Widzę nie tylko ja mam Pana skarpetkę Mój jest na stałe, ale postawie Ci znicza dla niego [*] Twoja siostra to zuo, zabiła go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 (edytowany) Małe, bo nje mam przy sobie aparatu, tata nie da mi zjeść, bo po co jak można zdjęcia robić Znajdźcie BlindBaga na zdjęciu! Nie zobaczycie jak strasznie wyszłam! Bo zdjęcia za małe! Jestem geniuszem zua... Oto bonusy z ciemnych zakątków imgura Edytowano Sierpień 31, 2013 przez kawaii-hipsta-neko-lampa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 A wystarczyło powiększyć w ustawieniach zdjęć rozdzielczość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 A wystarczyło powiększyć w ustawieniach zdjęć rozdzielczość To nie są zdjęcia z komputera, tylko z internetu ;___; Nie miałam aparatu, aby móc dać prosto z aparatu zamiast z miniaturki zdjęcia na nk ;___; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Prosze bardzo (ja to ten z zielonym) Nie potrafie obrócic więc jak wam przeszkadza to obruccie monitor xDDDD P.S. To jest koszykarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Otworzenie spoilera grozi zamienieniem się w Toma Ohohoho,zobaczyłam i nie jestem kamieniem! Jeziu,czemu wszyscy są ładniejsi ode mnie? ;___; *Patrzy na zdjęcia Lampki,a tu naglę włącza mi się mój DS* Gratulacje,twoje kompleksy mają już lvl 59! Expicie mi kompleksy ;__; A tu moją mordę z lekko wymuszonym uśmiechem i szczuraskiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Faktycznie wymuszony. Jak szczur ma na imię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 (edytowany) Na mnie można liczyć : Edytowano Sierpień 31, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Faktycznie wymuszony. Jak szczur ma na imię? Nie lubię się uśmiechać.Szczur się nazywa Niuniu,chociaż jest samiczką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Nie lubię się uśmiechać.Szczur się nazywa Niuniu,chociaż jest samiczką. Ty i twój szczurek jesteście FABULOUS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 I ten dziewiczy wąsik (przynajmniej tak to wygląda ) A i owszem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Ohohoho,zobaczyłam i nie jestem kamieniem! Jeziu,czemu wszyscy są ładniejsi ode mnie? ;___; *Patrzy na zdjęcia Lampki,a tu naglę włącza mi się mój DS* Gratulacje,twoje kompleksy mają już lvl 59! Expicie mi kompleksy ;__; A tu moją mordę z lekko wymuszonym uśmiechem i szczuraskiem Całym sercem umrzyj za swój cudowny wygląd. I ten szczur. Umrzyj jesteś ładniejsza od mua ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Boni w naturalnym środowisku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się