GoForGold Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 Nick: Talar, na nick pasuje całkiem dobrze. Zgrabny. Avatar: Jest okej, widziałem już dość dużo obrazków w podobnym stylu. Sygna: Chociaż nie lubię userbarów to podoba mi się pomysł animacji. Plusik. User: Kojarzę, niestety nie gadałem. Z tego co wiem nie lubi clopów i saucy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 N: Nwm czemu, nie podoba mi sie. .-. A: Rarity ala Mukuro, ciekawy :3. S: Ciągle nie zmiona, po za tym, że dodał czerwoną ramkę. U: Często go widze, ale nie znam. - za chamską reklame. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 N:Aj hara, z czymś mi się to kojarzy...ale nie wiem z czym :I A:20 minut zabawy w Gimpie x3 S:40 minut zabawy w Gimpie, dodatkowo, komuś sie nie chce rysować oczu. U:Ona żyje :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 N: ...Samochód xD. A: Jakiś koleś, który sie na mnie patrzy, jakby był mądrzejszy... S: Nie może mi sie załadować gif. U: Najprawdopodobniej zostanie tu...już na zawsze.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 N: Hm... całkiem fajny. A: Nawet,, nawet... czekaj... GDZIE DO JASNEJ CHOLERKI SĄ OCZY!? S: Całkiem ładna. U: O mój Boże ona wróciła i żyje dalej. O_O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 N: Cały czas kojarzy mi się z "Pół-Lisicą" czy coś. Wciąż nie wiem, co oznacza "chan". Muszę zagłębić się w internety. A: Fajny, ale chyba trochę słaba jakość, jak na moje oko. S: Ten gif jest świetny. Reszta też niezła. U: Ruski Podnóżek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 N: ...this is papryka. A: Moją uwage zwracają tylko frytki, reszta nie ma znaczenia. S: Dokładnie jak ja. + dla black and white :3. U: Ma najlepszy profil ever. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 N Brzmi jak jeden z Wieków (światów) z gry Myst / URU (nazwa Ih'ara z akcentem na "h" brzmiałaby idealnie... za dużo gram w MYSTa) A "I like her... mane"? S Bardzo fajna, nie wiem co to za postać, ale podoba mi się ta prostota (jakiś duch?) U Na pewno lubi szeroko pojętą - nie bić - japońszczyznę. Niestety nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 Nick: Zaiste oryginalny i ciekawy. Kojarzy mi się z Discordem. Avatar: Just chillin'. Podoba mi się, dobrze rozpoznawalny. Sygna: Cytat z którym się zgodzę i bardzo ładna grafika. User: Dobrze prowadzi swój dział. Niestety nie miałem okazji pogadać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 (edytowany) N:Moze byc A:Cudowny ^^ S:Ciagle ta sama... U:Wszedzie go pełno Edytowano Marzec 21, 2014 przez Wiecznie uśmiechnięta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 N: Za długi, trochę dziwny, nie pasuje na nick. A: So cute Dashie, ale widziałam na tym forum z 10 podobnych. S: Jakość nie powala, nie podoba mi się zbytnio. U: Zupełnie nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 N: Kojarzy mi sie z Elswordem. A to dobrze. A: Smok. Nie za bardzo lubie, ale + za ładne kredki. S: Jakiś koń....No i krew mu cieknie z pyska?.. Ładny rysunek. U: Ładnie rysuje i ma dużo reputacji. Zdecydowanie za dużo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 (edytowany) N: w jakimś animcu słyszałam już to imię- łatwe do zapamiętania A: banalny ale też charakterystyczny S: wygląda na narysowane w paint tool sai markerem U: mam wrażenie, że pierwszy raz widzę a postów ma od groma O_o czyżby był powrót na forum po dłuższej nieobecności? Edytowano Marzec 22, 2014 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 N:Myślę, że bym na nie nigdy nie wpadła, taka kreatywność D: A:Gravity Falls i MLP, why not. S:Taki mądry wierszyk, który obala mit o pechu. I ten obrazek, takie ładne efekty! U:Długo już tu jest, ma już nawet nagrodę. Ogarnięta i fajna, chociaż jej nie znam bliżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 N: Rozpoznawalny. Samochodzik, bo tak... A: Stary, ale jary. Zawsze lubiłam ten avatar. S: Rozwaliła mnie. Niby, taka przeciętna, a dzięki sygnaturom często rozpoznaję Skodę. U: Ile my się już znamy? Rok? Lubię ją. Brała udział w sesji Wiecznie Uśmiechniętej a.k.a. fFanki. Wróć tam, błagam. ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 N: Malinka, MaLinka. Dwa znaczenia, a nick jeden.A: Znowu anime. Ale avek fajny.S: Ładna sygnatura. Podobają mi się kolory.U: Nie znam zbyt dobrze, ale dość dużo pisze i wydaje się być miła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 N: Nie lubie tego nicka, bo przypomina mi coś, ale nwm co. A: Nie ogarniam co ma na twarzy. Może być. S: Reklamy i gif. U: Nie znam. Albo raczej nigdy z nim nie pisałam. w jakimś animcu słyszałam już to imię W jakim? czyżby był powrót na forum po dłuższej nieobecności? Zmieniłam nick z Aoba na Ihara. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Wróć tam, błagam. ;-; Wy się już tam pewnie pomordowaliście 8 razy i zrobiliście zagładę ludzkości N:Kojarzy mi się z Jean`em. IHA! A:I tak lepiej nie umiem. S:Postać mi się kojarzy z jakimś animcem z uj długą nazwą po japońsku. U:Wróciła i znowu będzie siedzieć w Off-topie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 N: Samochodzik. Nie zmieniany i lubiany, przynajmniej przeze mnie. A: Islandia... S: Co za pech xd... U: Miła userka, fanka anime i ma śliczną mordkę . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 (edytowany) Wy się już tam pewnie pomordowaliście 8 razy i zrobiliście zagładę ludzkości Niet. Teraz na PW uczę Cass, że nie jestem Mazurkiem. xD N: Elfka już nie "Rainbow Dash ;)". Nawet fajny nick... A: Le_golas z Władcy pierścieni... S: Cała prawda o niej, ale ja tam nie lubię, kiedy ktoś uważa sie za Big, Best fana, ale oj tam... U: Fajna userka. Pozwoliła mi strzelić sobie w łeb, wyprawi mi ładny pogrzeb i ściga mnie po Łodzi. Edytowano Marzec 22, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 (edytowany) N: MaLinka. Znaczenia dwa, a pochodzenie nicku podobno nie związane w żadnym. A: Anime everywhere... S: Wykonana własnoręcznie. Ładna, tylko ''B'' odrobinę niewidoczne. U: Sympatyczna samobójczyni, która sama wymierza sobie karę stosu. Ścigam ją po Łodzi i powiedziałam, że kupię jej tort z Oz'em xD. Edytowano Marzec 22, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Niet. Teraz na PW uczę Cass, że nie jestem Mazurkiem. xD Ogarnij mnie, co się teraz tam dzieje, to się postara xD N:Lepszy niż poprzedni, ale i tak kreatywność zerowa. A:Taki piękny Legolas D: S:Ołrando Blum i chamska reklama U:Kolejny lekarz, który chce pojechać do kraju pomarańczy które gniją na chodnikach i pomidorów. Chyba lubi palić osoby. Uważa, że mam ładną mordkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 N: Dobrze znana Octavia, lubiąca dodawać kilka rzeczy do nicku. A: Wciąż nie mogę ogarnąć postaci. ·_· S: Jak zawsze superowa! Uwielbiam jej sygnatury. U: Dobrze znana i ogarnięta userka. Zawsze kojarzy mi się z profesjonalizmem i podobno mnie lubi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 N: Sajback, znany wszystkim na forum.A: Nie znam gościa, ale avatar sam w sobie niezły.S: Podejrzewam, że to ta sama osoba, co na avku.U: Avatar Discorda, "łapacz dusz". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 N : Kojarzy mi się z papryczką A : ,,Co się gapisz jak jem? " S : Wymyśliłam, że on mówi ,,Jak ja nie lubię ciast" U : Czasami widuje, jednak nie za często. 0 pkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się