Bonifacus Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Nick: Trumna Av: Now kiss!!! Sygna: *Le moonwalk? ;d User: Fajnuchny!+ *Le hag Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Bonifacus to ładny nick Prawdopodobnie starszy brat Rainbow . Fajne okulary, kalifornijskie ? Zaraza taką ma xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Nick: Pegaz, jak nic. Avatar: Te słuchawki to jakie? Sygnatura: Co wreszcie z tym Pentagonem? Bo tak nic się nie dzieje :/ User: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Nick:Delfin Keola Avatar:Generał Derpus Sygnatura:Obczajają plan zamachu na pentagon User: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 N: MacTavish'on A: Cute Luna S: Luna i Dashie U: Coolowy kumpel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Nick : Kazio fajne imię A : Nyx, postać zarówno urocza, jak i posiadajaca wielkiego pecha w życiu. S : Czyżbyś zatrudnił polskich fachowców, albo co gorsza Bogdana Łęcinę ? U : Całkiem spoko, fajny ziomek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 N: Ale transformersy A: Tak samo jak nick S: Fajna U: w porządku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Nick :Major Niedźwiedziołak Awatar : AJ z Spasem Sygnatura : Mrocznie fajna User : Spoko ziom i niezła Hybryda z niego Co do Pentagonu mili państwo, ogłaszam stan gotowości i za niedługo przeprowadzam operację . Raport po akcji otrzymają jej uczestnicy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Nick: Cloud Kicker Av: Cloudkicker Sygna: Dashie User: Stwierdzam fajny bo lubie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Nick - Fjuczer Połni Awatar - Soo słit Sygna - Bum, bum, bum, bum User - emm.. You know ... 20 % cooler ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Nick: Chmura Av: Pegaz Sygna: Ta pracowitość to pisanie na forum User: Spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Oceniam cię Wieju .. Bardzo kreatywny :3 Pegazo-Jednorożec zły zaginiony brat Luny i Celesti . Strzeż się Wieja czyhającego w ciemności . Użytkownik polecony przez Tomasza Czerwińskiego .. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Nick : Kojarzy mi się z kopaniem chmur Av : Pegaz w słuchawkach Sygnturka : Rainbow i słowa pisane na kolorowo User : Bardzo fajny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Nick Trum kojarzy mi się z Rumem, czyli dobrze mi się kojarzy :3 Awatar to oczywiście Discrod całowany przez Lunę ( What ?! ) . Disco Dance Discorda Użytkownik bardzo fajny i też polecany przez .. Sami wiecie kogo . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Nick: Kopiący Chmury Avatar: Nice job Sygnatura: Odsyłam do regulaminu forum w celu zapoznania się z dopuszczalnymi wymiarami sygny. User: Słucha dobrej muzyki, ma fajne słuchawki w avatarze, lubię go Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makówka Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Nick: Keola, kojarzy się z "Koala" Avatar: Ciekawy. Sygnatura: Podoba mi się ^^ :sleepy: User: Lubi delfiny, jest jak najbardziej ok, lubię go Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Nick: Główka Av: Fluttershy prowadzi RD Sygna: Fluttershy na chmurce User: Jakoś nie miałem okazji poznac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Nick: wiej agencie avk: kolejna wersja jego OC sygna: ciemność user: bardzo udziela się na forum i jest spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Nick : Promultis - Wielebny Nicku nie będę oceniać xD Awatar - Bardzo zacny, ładny 10/10 Sygnaturka - Skromna dość, ale fajna skoczna Pinkie. No niestety moja ocena na to 5/10 User : Spoko koleś, bardzo dobrze rysuję, dobry gust muzyczny i jest Mrocznym Lordem . \m/ Ave dla ciebie ! 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Temat nazywa się oceń użytkownika ale, o ironio, nikt tu nigdy nikogo nie ocenia. Wszyscy tylko wymieniają co kto ma w sygnie i avie, bo najwyraźniej cała reszta forum jest upośledzona i nie potrafi stwierdzić, co user powyżej ma w sygnie i avie. Problem jest taki, że oceniając słabo robimy przykrość. A ja, z moją Flutterkową duszą nie chcę robić nikomu przykrości :3 Gdybym ocenił jednego usera, a drugiego już nie, żeby mu przykrości nie robić, choć go nie lubię, to miałbym wyrzuty sumienia. Ale można nawet spróbować się stosować. Zobaczę, jak wyjdzie. UWAGA! Moja pierwsza ocena :3 Nick: Wskazuje jednoznacznie na pegaza. Nie jest oryginalny, ale dobry i trzyma się kanonu. 8/10 Avatar: Cóż, robota Spromultisa, więc nie może być źle. Choć widziałem lepsze. 8,5/10 Sygnatura: Żebym to ja jeszcze lubił RD... 5/10 User: Szczerze mówiąc mało znam, ale wydaje się fajny. 7,5/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Nick: Nie wiem skąd się wziął i co oznacza. Nigdy mi się nie podobał 3/10 Avatar: Bardzo ładny. Lubię to wcielenie Derpy Dobrze wykonany i przyjemny dla oka 8/10 Sygnatura: Podobnie jak z avkiem. Lubie bojowe kucyki 8/10 User: Spoko, choć pokręcony muzycznie 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 N : Major Av : Strzelająca Aj Sygna : Obrazek i 4 linijki tekstu User : Ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Nick: Trum Avatar: Luna i Discord Sygnatura: Haters gonna hate w wykonaniu Discorda User: Bardzo fajna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Wracamy do starego układu? Nieee... Nick: Nienawidzę nicków pisanych z małej litery. Tu więc 2/10 Avatar: Fajny, podoba mi się, choć ogólnie nie mój styl. 7/10 Sygnatura: Za dużo tu nie ma... i bardzo dobrze Natłok informacji w niektórych jest straszliwy. 8/10 User: Nie znam. Zupełnie nie znam. Nie wchodzę na dział RD r oczywistych względów , więc powstrzymam się od oceny. Nick: Nie wiem skąd się wziął i co oznacza. Proponuję poczyta moją notkę o mnie na moim profilu, po to ją pisałem, żeby wszystko było jasne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Nick: Dalej mi się nie podoba, choć wiem skąd się woził. co podnosi ocenę o 1 4/10 Avatar: Ciągle ten sam, dobrze zrobiony i fajne wcielenie Derpy 8/10 Syga: Tak samo jak avatay, przede wszystkim lubię Lunę bojową User: Spoko, choć ma muzyczne wady 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się