Imeshovy Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 N: Insomnia - swego czasu cierpiałem, studia mnie z tego wyleczyły . Ładnie brzmiący i nie za długi. A: Bunny Fluttershy :3 przesłodki :3. S: Przesłodka x2. Śpiąca Celestia i elegancka grafika, jest git . U: Na offtopie bardzo miła, więc oceniam pozytywnie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 N: Przypomniała mi sie szkoła i to, że będę miała sprawdzian z matmy... :yHRvV: A: Uroczy. Oczy mnie rozwalają. S: Zgiń c:. U: No cóż. Można powiedzieć, że fajny jak na chłopaka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 N: Wciąż nie wiem kto to jest, ale podobno ma niebieskie włosy. A: Gościu z kocimi uszami... aż mi się jedna manga przypomina. S: Znowu gościu z uszami, tym razem z zajedwabistymi tatuażami. U: Ostatnio się ogarnęła i zyskała w moich oczach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 N: Szajs. :o A: Octavia, wielbie. S: Fajna czcionka. U: Zyskałam w jego oczach Gościu z kocimi uszami... aż mi się jedna manga przypomina. Jaka?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 N: Baobab Słodki nick. :3 A: Kawaii, takie kocie uszka. S: Równie słodka jak avek. :3 U: Miła i fajna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 (edytowany) N: Ryś- na pewno ubi rysie. + A: Humanizacja PinkiePie + Gummy. Ogólnie wygląda dość sympatycznie. S: To tylko potwierdza to że lubi rysie U: Trochę widywałem tu i tam. Mam o niej pozytywne zdanie i nie zanosi się na to bym je zmienił. Edytowano Listopad 10, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 N: Spice and Wolf sie przypomina A: Słodki...ale oczy troche dziwne S: Latające monstra x3 U: Fan latających maszyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 N: Nie wiem dlaczego, ale kojarzy mi się z imieniem jakiegoś Afrykańczyka... A: Widzę tam zwierzęce uchooo D: S: Fajne znaki na rękach tatuażo-podobne... Tak bardzo się nie znam ;--; U: Um... osobiście nie znam, więc mogę tylko napisać, że ma fazę na neko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 N: Wilczyca forum. A: Ten, który już dobrze znam i pamiętam od nowości xD S: Pochodzi od tego samego autora co moja xD U: Spoko Pegasis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 N: Broniacki A: S: Ładnie zrobiona U: I like it. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 N: Pewnie z jakiegoś anime. A: Znam anime. Taki lol. S: WTF XD U: Wielbi Chocolate C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 Nick: Jakiś koleś Avatar: Cute neko Sygnatura: Trochę mniej cute neko ale still User: Miła, lubi masło, fajnie się z Nią rozmawia i ma zielone włosy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 (edytowany) N: Pan wielonickowy, który często zmienia nicki. No problem. A: Not bad. S: I love wolfs! U: This is a good boy. Edytowano Listopad 10, 2013 przez Ouka Yuuouji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 Nick: Jakaś cute dziewczynka Avatar: Druga cute dziewczynka, to chyba ta z nicku Sygnatura: Kolejna cute dziewczynka cuteness overload User: Kłócił się ze mną o maśle dziś na sb, zjem go Ale tak ogółem to miły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 (edytowany) N: Yargol A: Fajny, kiedyś był inny xD S: Fajne zwierzątka xD U: Dawny mod, spoko koleś i założyciel forum, user numer 1 xD Edytowano Listopad 11, 2013 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 N: ...Czyli wszyscy na forum. A: S: Stara, oj stara x3 U: Już długo siedzi na forum, gratuluje wytrzymałości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 N: Wpada w oko A: Postać z anime? S: Ta sama postać jak w awatarze, jest nawet fajna. U: Koleżanka z Offtopu, którą mody dorwały... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Ta sama postać jak w awatarze. Czym on przypomina gościa w avie? ._. N: Czyli ci którzy oglądają mlp c:. A: S: Wytrzymałeś z nią dość długo. U: Lubi yuri? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 N: Niestety ale nic mi nie mówi. Ale jest treściwy. A: Może już o tym pisałem ale naprawdę robi wrażenie. Zacny ! S: Niewidem co to ma oznaczać, ale mina jest fajna U: Bardzo aktywna userka. Opanowała sztukę bycia wszędzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 N: Wilk...Przypomina sie Horo. I to, że musze jeszcze obejrzeć 2 sezon. A: Te oczy S: Mówi, że ma fajnego OC i dziwne zainteresowania :3 U: Jest fajny...te wspomnienia gdy miałam 3 punkty ostrzeżeń :yHRvV: Opanowała sztukę bycia wszędzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 N: Aoba. Jak napiszę z czym mi się to kojarzy, to się wkurzy . Krótkie, i chwytliwe. A: Mężczyzna z kocimi uszami. Ciekawe... S: Ukazanie "mam Cię gdzieś" like a boss ^^ . Szkoda, że za duża i w spoilerze , bo świetna :3 . U: Na pewno bardzo aktywna użytkowniczka, której z nieznanych mi przyczyn lubi to, że nie żyję . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 N: Skomplikowany, ale fajny. A: Bardzo słodka Swietie Belle. S: Fajna Flufie. U: Fajny, całkiem aktywny użytkownik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Nick: Dziurka od klucza Avatar: Cute Chrysalis Sygnaturka: Dużo po otwarciu linka User: Nie znam jej, widziałem kilka jej postów, nic więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 N: Yargolek vel. Yarguś, Psych00l . Myślę, że nick większości tu osobom znany ^^. A: Śliczna Kred Cadance :3 . Ładnie zdobione oko, skrzydełko trochę tylko takie... ptasie ;d Ale i tak śliczne . S: D'awwww :3 Przesłodkie piesie . U: Razem ze mną gwałci SB, przyjazny, lubię bardzo . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Nick: Filozof Imesio, ludzie często myślą, że jest filozofem Avek: Sweet Sweetie Sygnaturka: Niszczy mnie I w dodatku jest słodziutka User: Miły, przyjazny, często hugam go na shoutboxie , wypełniłem dla niego ankietę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się