Future Pony Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 N: Pegasis89 jeśli mam być szczery to nic odkrywczego, ale przynajmniej nie jest po japońsku A:Twilight z Luną. Lubię ten shipping S: U kogoś widziałem podobną, bardo fajna animacja. U: Nie kojarzę, niestety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 N: Długi, ale kocham Księżniczki A: S: Świetny montaż, gratuluję! U: Jeszcze się nie poznaliśmy bliżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 (edytowany) N: Dawniej Future Pony, obecnie jest księżniczką . Imho nick ciut za długi, poprzedni duuużo lepszy. A: Dunno Rari. Nice wektor . S: YOU SHALL NOT PASS!!! Oh, wait. Twicane . Pomysłowy, śmiechowy i dobrze wykonany gif . U: Widuję głównie na SB. Niczym mi nie podpadł, powiedziałbym nawet, że jest sympatycznym użytkownikiem . @Pegasis89 N: Prosty, ale podoba mi się. A: Rawr :3 Ktoś tu chyba lubi shippy ^^. Ładnie zrobiony obrazek. S: BiP'owa, ale still genialna . U: Drugi raz ją oceniam. Z tego co widziałem lubi sobie pograć, bo w dziale z grami jest bardzo aktywna. To dobrze, lubię aktywnych użytkowników . Edytowano Styczeń 25, 2014 przez Imesh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 N: Imesh, łatwy do wymówienia i zapamiętania. A: Siostrunia Rarity, zawsze świetna. S: Dwie fajne klacze w ciekawej scenie. U: Mi jeszcze mało znany, ale wiem, że znajomy BiPa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 N: Jest okej A: Ujdzie, ważne że postacie które lubię S: Robi wrażenie, choć mi się nudzi powoli U: W trakcie poznawania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 (edytowany) N: Lubię ten nick. A: Kocham tę klacz! S: Ponownie! U: Zaczynamy się poznawać Edytowano Styczeń 25, 2014 przez Pegasis89 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 N: Kóczyg. A: Yuri, yay, yuri everywhere S: Naah... Tak dobrze mi znana, nwm jak ocenić. U: Zaczęła spamować w dziale offtopu, lul. i.i Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 N: Fajny i znany już mi dobrze. A: Człowiek kot. S: Broniak. U: Miła dziewczyna z offtopu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 N: Stanowczo za mało oryginalny. Dodatkowo niepotrzebne cyferki. A: Niezbyt mi się podoba kolorystyka i wykonie. Czy to nie podchodzi pod sucy? S: Miałą ją wielu userów na tym forum. Całkiem ładna. U: Wielce aktywna w offtopie, poza nim nie widziałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 N: Ca-chan. ^3^ A: OC narysowany w paincie. S: Nie chce jej sie zmienić :f. U: 18+. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 N:AŁOBA A:Kici kici miau S:Kartko...wiesz...lubie cie... >w< U:Fujoshi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 N: Samochód. Tak, będę to ciągle pisała. A: Jakiś gościu który chyba chce mnie zgfaucić... S: Jacyś goście którzy patrzą na mnie z nienawiścią . U: Przez nią mam ochote wstawić na ava zdjęcie jakiegoś utaite. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 N: Fajny, ale to już wiadome jest. A: Ciekawy i chyba nowy. S: "Pamiętnik miłości". U: Wygląda na fajną dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 N:Taki oryginalny A:Yuri S:Wieczna sygnatura BiP`a U:Nowa, wydaje się być w porządku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 N: Niech sie zamieni z tytułem XD. A: Jakiś pan pedofil. S: Mraaauu ^_^ U: Kim jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 (edytowany) N: krótki, do zapamiętania i nawet ładny A: z anime, którego tytułu nie pamiętam, ale kawaii :3 S: *khekhem* przystojny... *khe* U: Strasznie aktywna w grach, za dużo o niej nie wiem, ale jest raczej na plus. ^_^ Edytowano Styczeń 26, 2014 przez Everlong Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 N: w pierwszej chwili zrozumiałam to jako "wiecznie długi" XDDDD A: mrugnąłeś. >.> S: czy tylko ja od małego byłam uczona że wszędzie jest mega niebezpiecznie...? U: pierwszy raz widzę O_o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 (edytowany) *Mordercza aura* Everlong N: Łatwy do zapamiętania. Mi się podoba. A: Przepraszam, ale kto to? S: Ciekawy cytat. U: Nie znam, ale kojarzę z widoku. Niestety nie jestem w stanie nic o nim napisać. *Podwójna mordercza aura* Burning Question N: No fajny, fajny. Łatwy do zapamiętania. A: Bardzo fajny, zwłaszcza, że zrobiony przez jego posiadaczkę. Ja nigdy nic takiego bym nie zrobiła. ;-; S: Krótko: Tęczowa bomba atomowa. U: Już parę razy widziałam. Nie wiem o niej za dużo, ale zdaje się być sympatyczną osobą. Edytowano Styczeń 26, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 N:Ma line, malinową linę, o A:Ah te topory, Spain und Danmark lubią to S:Słodki, adoptowałabym U:Znam, miała bana bo gore. Kiedyś była bardziej...wesoła i spamiła ze mną w zabawach, ah, te czasy. Lubie ją ale czasem mi się wydaje, że ona mnie nie ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 A:Ah te topory, Spain und Danmark lubią to To nie topory, tylko kosy. ;-; Lubie ją ale czasem mi się wydaje, że ona mnie nie ;-; Bo ostatnio w kółko łażę wściekła bez powodu.(czyli od września) ;-; N: Na początku Mrs.Octavia, potem Skoda Kaneko, później Skoda Octavia, a teraz Skoda Octavia De Lya. Znam historię jej nicków bez zaglądania w profil. A: Nie wiem kto to, ale fryzurą mi przypomina jedną dziewczynę ode mnie ze szkoły z klasy 1C. S: "A teraz uśmiech". Już widziałam tą sygnaturę kiedy czytałam o tym zespole. U: Znamy się od... od kiedy pamiętam. Pamiętam jak miała kiedyś tytuł "Zaklinacz szaf" i jak narysowała mi moje OC. Lubię ją, mimo że czasami tego nie widać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 N: Malinka, przypomina mi sie mój e-mail, jogurt2546. A: Oz i Alice. Jest spoko. S: Pijak, co? ^^ U: Wielbi pandore i mieszka w otchłani. Nice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 N: jak zwykle A: ze wszystkich twoich ten podoba mi się najbardziej jak na razie. Jakaś sympatyczna postać? S: co mu siedzi na ramieniu? XD Meduza? U: widuję tylko w dziale z zabawami i nadal nic o niej nie wiem x.x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 N: Spam z osu. A: Jej OC? Fajna. S: BUM SZAKA LAKA! XD U: Wszyscy mają tyle reputacji... a to pewnie tylko dla tego, że założyli konto, gdy forum było... "nowe". ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 N: Zawsze kojarzył mi się z Baobabem. Ale z Amebą też w sumie, lolz. A: Jakiś nieznany mi bisz. S: Znowu nieznany mi bisz XD U: Nje wię, w sumie to ma fajnych biszów w sygnie i avie zazwyczaj, więc jest spoko XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 N: Kojarzy mi sie z uke. =*-*= A: Bleeeeech. S: Czy myślisz o tym samym co ja? U: Jego tytuł mówi za siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się