Pawlex Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Nick: Vandal (czy jest jakaś różnica pomiędzy Vandalem a Wandalem???) Ava: Ave gummy imperator Sygna: User: Właściwie, to nie znam za dobrze, ale skoro jest Avatarem Gummy'ego, to musi być wręcz wszechmocny D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 n : pawlex hyba od imienia av : hyba pyro sygna : znaczek i coś tam napisane user : czesto gra w c.s spoko user Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 nick:korQ Avek: Fluttershy Sygna: lista lubianych przez niego piosenek. User: Nie znam, ale pewnie poznam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argo Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 N: Mi się podoba 8/10 Av: Dwa super kuce złączone razem 9.5/10 Sygna: "Dansing" Fluttershz 9/10 Użytkownik: Kilka razy widziałem. Wydaje się być miły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Nick : Wzięty z mitologi greckiej pewnikiem. Avek : Ciekawy. To twój własny OC ? Sygna : LotR, synonimy rodem z WoW, słowik rpgowy -dla mnie bomba User : Sympatyczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Ten kolega bardzo lubi Księżniczkę Lunę a z tych co ja wielbię to także Derpy . O ile dobrze przeczytałem jest Mężczyzną i woli słuchać co inni mają do powiedzenia, ale w grach i zabawach to się chętnie wypowiada xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Nick: Nazwa kucyka w avku. Avek: Cloud Kicker Sygna: 20 percent cooler User: Jest spoko, często na off-topie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Nick: BezimiennyKot1 Avek: FUSH RO yay ! Sygna: Cytat. User: Fajny, czesto widuje...nie pamiętam dokładnie gdzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Nick: Future Pony Avek: świetne ^^ Sygna: Fluttershy, Yay User: Są posty,jest 10 repa, mam nadzieję że będzie więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Nick: Nister Avek: Nietypowy i trochę straszny Sygna: dość ciężko mi rozgryźć to zdanie user: jest od dawna ale widzę po raz pierwszy, ale myślę że spoko, jak wszyscy bronies Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 N: Nister-Sister A: Bóg wie co to jest. S: On niekiniecznie jest tym kim myślę U: Co Cię tak mało?! EDIT N: Pillster A: Podoba mi się S: Luna U: Jest pachołkiem Luny i jest spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Nick niezwycieżony 6/10 Avk pinkie pie moze byc 7/10 sygn smieszna XD 8/10 user ogolnie wystawiam 7/10 bo fajny user i ciekawy fighter XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Nick: Sakadetsu 7/10 Av: Lubię anime 7/10 Syg: Kojarzy mi się z Bakugan... 5/10 User: Fajnny... rozwala mnie w fighting is magic 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Nick: Bonifacus Avek: oh..i like it Sygna: RD scout D: User: Przeczytałem trochę postów z tobą wg. i moich przekonań w paru sprawach jesteś podobny do mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Nick : Nister Av : Wesoły Demon very cute :3 Sygna : Zdanie User : Widać nowy ale chętnie poznam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Nick: Nister Avek: Kojaży mi sie ze Smile Dog Sygma: Więc czym jesteś? User: Widze nowego usera i mówię "Witamy na forum" Nick: Trum(na) Av: Nie wiem dlaczego ale patrząc na Lune przebraną w rosyjski mundur chce mi się powiedzieć "For mother Russia" Sygma: Stawiam na Discorda User: Bardzo dobry awatar Discorda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Nick: wiej007 Avatar: Caloksztalt postaci na avatarze dobrze sie komponuje Sygna: Mroczna. Lubie takie User: Ogolnie do pogadania i na serwie jest w porzadku jesli chodzi o RP tylko na skype troche malomowny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 N: Nie wiem co on znaczy i czy w ogóle coś znaczy... ale brzmi nie źle 6/10 A: Fajny, podoba mi się 7/10 S: Tak jak wyżej 7/10 U: Nie mam zbyt wiele ale wydaje się spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Nick: Kojarzy mi sie z jakims japonskim majorem Avek: AJ z karabinem? Nie wiem czy to sie laczy. Ale wyglada spoko. Sygna: Nie wiem dlaczego ale cytat w niej zawarty wpadl mi do glowy ^^ User: Jest jednym z wielu ktorych nie znam ale raczej jest w porzadku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Nick : Kojarzy mi się z tytułem Resputin z Turisas Awatar : No podoba mi się, ale ... Sygnaturka : ... sygnaturka lepsza . Użytkownik : Wydaje się być fajny i jest kolorowy ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Nick : Kojarzy mi się z wandalem dręczącym chmury Avek - Luz na chmurce, z muzą w uszach. brakuje jeszcze ziemnego cyderku i jest git. sygna - Wiem co czujesz, też się nie mogę doczekać 3 sezonu. User - Jak najbardziej w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Nick-kojarzy mi się z Transformers Avek-no cóż, honorowy sygna-nie ma, a szkoda użytkownik-raczej fajny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Nick: Jeden z transformersów Av: Transformer Sygna: czekam na wyjaśnienia User Wspaniały pisarz. Były nawet plany opowiadania z moim OC, ale okazało się to za trudne.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Nick:Silver Shield (nic mi to nie mówi) Av: Draw pony Sygna : Brak User: Spoko ziomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Nick: imka2000 Av: Pirate Twilight Rrrr.. Sygna: pełno emotikon Twi User Hmm nie widziałem twoich postów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się