Jump to content

[Zabawa] Oceń poprzedniego użytkownika v2

SystemShy

Recommended Posts

N:Dobrydobry hehehehe

A:Nie podoba mi się ten art zbyt, przynajmniej dobra jakość, kojarzy mi się z Nightmare Rarity bez rogu.

S:Bardzo mi się podoba ten art, dwie fajne postacie, co nic nie mają ze sobą wspólnego razem hyhy

U:Nie umi grać w tą grę (nie daje się "ocen koncowych" jako tako), dyskryminuje kobiety nie wiedzieć czemu, świeżak.

• Upvote 1

Nick: Pamiętam jak kiedyś na sb zrobiłem literówkę i napisałem "Hiodi" i nie chciała mi tego wybaczyć. :|

Awatar: Nie wiem co to za kuc, chyba jakiś mhroczny ocek. Propsuję prawdopodobnie własne wykonanie. 

Sygna: Wolałbym ciasto z kakałka, z bitą śmietaną, ale co kto lubi. Estetycznie oramkowana, do tego link dA na dole, całkiem spoko rysunki.

User: Rozmawiałem chyba raz - na meecie, wydaje się okej. Mam nadzieję, że smakował Ci ten Chester, bo ja bym do ust nie włożył. :spike: 

• Upvote 1

N:Podoba mi się ten nick, wszystko co zwiazane ze złotem biere hehe

A:Piękna Rarity, oryginalny styl, nie wiem, czyje wykonanie.

S:Tu juz trochę gorzej, całosć niezbyt mi pasuje na sygnaturę (co nie oznacza, że art mi się nie podoba), nie przypadła mi do gustu ta ramka z cieniem.

U:Jest fajną osobą, z którą miałam szanse rozmawiać, i tak, smakował mi ten Chester, chociaż trochę za ostry x'D

N: Krótki, dziewczęcy, łatwy do zapamiętania ;)

A: Wszyscy uważają, że to zakrwawiona Celestia, ale wg mnie ta Celestia upaćkała się dżemem xD

S: Prawdopodobnie wizytówka użytkowniczki, nazwa i oczy Celki-konfitur wielbicielki xD

U: Nie znam zbyt dobrze, ale hm... wydaje się być ok, między nami nie było żadnych zatargów, więc oceniam pozytywnie

Edited by GosiElla

N:Trochę taki dziwny, ale nie jest zły, trochę połączenie imion.

A: Żółwiki, trochę słaba jakość, ale może być jako tako.

S: Jestem na telefonie.

U: Nigdy nie widziałam wcześnie, więc nie mam zdania.A ja się spytam- czy ja powiedziałam, że jest to Celestia? Oraz gdzie tam widać Celestię? Porównaj sobie Celestię do tego obrazka.

Guest Ziemowit

N: Chyba japońskie słowo oznaczające, że coś jest okrutne (tak przynajmniej mówi Google). Bardzo fajnie brzmi w dodatku łatwo się zapamiętuje.

A: Art z kompletnie nieznanym mi kucem. Z resztą bardzo ładny art, podobają mi się w szczególności oczy. 

S: Po lewej stronie napis "Hidoi" obok, zaś kawałek twarzy kuca, z ładnymi oczami (co się na te oczy uwziąłem?). Poniżej link do Devianarta z całkiem ładnymi artami.

U: Cóż, nie znam zbyt dobrze i ciężko mi rozbudować jakieś opinii o tym użytkowników, ale wydaje się być całkiem w porządku. 

Nick: Nie wiem czy powinien zmieniać, jako że jest członkiem ekipy. Możliwe, że ten zakaz już zszedł, ale kiedyś jak opiekowałem się działem i zmieniłem nick na taki bez cząstki poprzedniego to dostałem po dupie linijką o Arjena. W każdym razie Ziemowit był spoko, ten jest taki mierny. Ni to śmieszne, ni to dobrze wygląda bo się nie mieści w jednej linijce. Meh, drogi Ziemowicie, meh.
Avatar: Ładny koteł, kojarzy mi się trochę z Fiskiem bodajże. To chyba on miał gdzieś tam swoje legowisko i był kojarzony z kotem. Ale ogólnie bardzo w porządku, podoba mi się kreska.
Sygnatura: Jakość taka sobie, gif bardzo mały i nie wyśrodkowany (co dla mnie jest minusem, dla kogoś może być plusem) ale tak to nawet zabawne, szkoda że któryś z nich nie podbiedgł i nie zrobił miss mokrego podkoszulka.
User: Przeskoczył z jednego działu do drugiego, tego to żem się nie spodziewał. Zmienia imydż czy co, nie mam pojęcia. User jak user, pisał całkiem przystępnie w dziale i za to szanuję. 

N: Zanany na forum, odkąd pamiętam.

A: Spoko RD, ale bywały lepsze awki już.

S: "To prawda", że ta sygnaturka nie jest w moim guście ;)

U: Znamy się od dawna, dawny Avatar :cadancebride:, ogólnie jest spoko.

N : Coś związanego z Rainbow Dash i Danią. Jakoś mnie nie zachwyca D': 

A : Jakość boli w oczka i wygląda jak słaby screenshot ,hhh.

S : Kradzieje sygnatur znowu ukradli, który to już raz w tym miesiącu.

U : Nie mam zielonego pojęcia kto to ani skąd się wziął.

Guest Ziemowit

N: Mówiłem, że łatwy do zapamiętania i przyjemny? To jeszcze raz powtórzę. 

A: GIF na którym jakieś coś w słodki sposób ukrywa się w kaptur. Przypomina mi mnie, kiedy swobodnie wychodzę sobie z domu w łikend i widzę kogoś znajomego i chcę się przed nim ukryć z niewiadomych powodów.

S: To jest ta najlepsza sygnaturka na forum. Za cholerę nie wiem o co chodzi, ale podoba mi się. Szczególnie ogon ziomeczka z lewej strony xD

U: Dość dużo rozmawiamy, znamy się bodajże od października?/Listopada ubiegłego roku, raz się na mnie porządnie wkurwiła i mieliśmy jednodniową kosę. Teraz bardzo lubię, miło się zrelaksować, rozmawiając z tą użytkowniczką. 

N: Stare słowiańskie imię z błędna literą Z

A: Koteł

S: Jakiś puchacz 

U: Ziemowit? Każdy chyba zna, bo jak nie to chyba jest na tym forum z tydzień. Więc nie musze nic dodawać nawet.

Co ostatnio zauważyłem albo i nie ostatnio to interesuje się zwierzętami?

Edited by Dabrowski

N: Postać historyczna, coś coś :v 

A: Ymmm, to samo co napisałem na górze ^

S: Steam widzę, i cytaty. Cytaty postaci historycznych oczywiście

U: No zawodowy historyk no, czasami zadaje mi pytania których nie rozumiem :v 

• Upvote 1

Nick: Całkiem fajny, może nawet go gdzieś użyję, jakby mi przyszło kiedyś coś pisać. Nie zmieniany nigdy, to się na swój sposób ceni. 
Avatar: Jakiś taki wyblakły, nie wiem czy tak miało być, ale postać całkiem ciekawa. Kolorystyka w porządku, dość uroczo.
Sygnatura: Nadal wierny cytat, który widziałem tu już wcześniej. Biorąc pod uwagę, że liczę na jakiś powrót Sombry w nowym sezonie to podoba mi się, Sombra jest fajną postacią, szkoda, że rozwiniętą lepiej tylko przez fandom. Cytat pasuje do obrazka, wygląda estetycznie bo jest wyśrodkowany, szanuję.
User: Nie znam za dobrze, coś tam skrobie tych postów. Ma fajny obrazek w tle na profilu, to może i dobry gust co do artów. Nie wie chyba za bardzo o co chodzi w tej zabawie, bo jak widać z posta powyżej i nie tylko, po prostu przepisuje to co widzi. Ale lubi Lunę, więc nie może być z nim tak źle.

N: Może nie jest zbyt oryginalny, ale mnie się podoba ;)

A: Pfffff ciężko mi cokolwiek o tym powiedzieć. Nie lubię obrazków tego typu, bo w moim odczuciu są poprostu brzydkie. Ale jak to ja mogę się nie znać :rainderp:

S: Teleeeefon :/

U: Nieznam za dobrze, widzę że pojawia się tu i tam, ale wydaje się być wporzątku. 

Edited by Pryś
  • Upvote 1
  • Downvote 1

N : O, umiem przeczytać jego nick, widzę jednocześnie rysia i ptysie. Ciekawie się zapowiada 

A : Jakaś kocia dziewczynka z Anime, średnio ładne, kiedyś bym się nie spodziewała, że będzie miał coś takiego na avatarze , ale po tym jak był tam czarny kot z Miraculum to już nic mnie nie zadziwi.

S : Nie wiem co jest smutniejsze, że do końca tego nie rozumiem, ten smutny dab, czy może fakt, iż moja siostra ma identyczne krzesło ;;

U : Opiekun działu, został neko i w zasadzie to nic do niego nie mam , więc no

N: Zmieniany po wielokroć, ale ten chyba jest jednym z lepszych.

A: Czerwony Kapturek w wersji furry :rwink:

S: Jedna z ciekawszych jakie ostatnio widuję na forum.

U: Mało gadaliśmy, ale posty widuję prawie wszędzie, ogólnie jest ok.

• Upvote 1

N: Fajny bo krótki i nie przesądzony :3

A: Dużo się nie wypowiem bo Króla Lwa nie oglądałem, ale mogę powiedzieć że ciekawy urywek został do tego avatarka użyty :rainderp:

S: jak bym był na kompie, to może i bym coś napisał, a tak to niestety nie mogę :/

U: Baaaardzo fajna osoba którą naprawdę warto poznać ;)

• Upvote 1
  • Downvote 1

N: Pryś kojarzy mi się z Ptysiem z Prawdziwej historii czerwonego kapturka "Uwaga nadchodzi groźny ptyś"

A: Neko wszędzie. Taka sobie ta grafika, acz widywałem gorsze, więc w sumie źle nie jest.

S: Koleś zamykający drzy krzesłem. Ani to śmieszne, ani ładne. Zastanawia mnie po co mu ta kominiarka

U: W sumie rzadko miałem okazję rozmawiać, często widuję w offtopie. Wydaje się być ok.

N: Mam w klasie Sosne więc wybacz, jesteś podróbą

A: HEROES NEVER DIE

S: Zakochałem się w tych oczach <3 

U: Nie znam, czasami sobie tam zobaczę, moduje sobie tu i tam i jeszcze tam, dobre drzewo

N: Pryś, coś jak.. A-PRYŚ, psik psik

A: Mrrrr, mrrrr, kolejny kotofag

S: Lubię to! Też bym tak zrobił ale u mnie to trochę trudniejsze

U: Lubię bardzo, ustawił na tapetę pewną osobę którą bardzo lubiiii :spitfire2: 

N: Wciąż brzmi jak kichanie

A: KOTOFAG! Ostatnio pełno ich na tym forum :wow: 

S: Nie wiem jak to skomentować, przechodzisz dalej

U: Lubię bardzo, ma ciekawe fantazje

• Upvote 1
  • Downvote 1