Jump to content

[Zabawa] Oceń poprzedniego użytkownika v2

SystemShy

Recommended Posts

N: Łacina! :yay:  Lubię łacinę Co oczywiście nie oznacza że ją znam D:

A: Trochę ciemny ale taki.. cute! Podoba mi się :lunaderp: 

S: Ta sama parka co na avatarze tylko tutaj tak bardziej romantycznie :v 

U: Nie znam ale kojarzę mocno, ma swoje lata i wydaje się ciekawą osobą

N: Zira, Zi...zir-atee... Ziruś! :lunaderp:

A: Dość zwykły... taki... no, histeria na punkcie avków spowodowała, że cały czas się zmienia

S: Podobno tak patrzy na jakąś personę :rd8:

U: Dużo o tym ogierze słyszałem, podobno mnie lubi, to chyba dobrze :x

• Upvote 1

Guest Ziemowit

N: Kiedy pierwszy raz wbiłem na /sb/ myślałem, że to kobieta Idealna nazwa na orzeszki lub chipsy

A: Fajny arcik z Lyrą, bardzo mi się podoba w szczególności kolorki :x 

S: Lyra czesząca się szczotką do tego przeznaczoną. Ten GiF tak wciąga, że analizowałem go przez 5 minut

U: Haxball, Haxball i jeszcze raz haxball. Osoba pomagająca mi w projekcie i powiem szczerze, że bez niego nie zrobiłbym projektu. 

Edited by Ziemowit
Literówka

N: Sonic Song, Piosenka Sonica, Tak
A: Średnio lubię coś takiego ale to całkiem urocze
S: Specyfikacje jakiegoś komputera :v 

U: Nie znam, ledwo co kojarzę więc się nie wypowiem 

N : Zirathel, z tego co pamiętam to się z Wiedźmina wzięło, bo pozmieniał literki i wgl. Zbyt poważny jak na danego usera :v 

A : Pamiętam czasy kiedy każda zła opinia o avatarze prowadziła do kilku dniowej depresji i załamania nerwowego, zamieniało się to w  depresyjne szukanie ideału, ale ten to taki średni.

S: Ja tak patrzę na osoby, które nie oceniają tylko odpisują komuś jednym zdaniem w tym temacie

Właśnie teraz Sonic song napisał:

Specyfikacja mojego PC

bo teraz muszę zmieniać osoby, ale mi się nie chce, więc kontynuuję.

U : Ogólnie to fajny ziomeczek, lubię to, że mimo iż jest wysoki to ego go przerasta~ Ponoć mnie bardzo lubi, a to miluśko, cieszę się :x Zirusia nie da się nie lubić <3 

N: Caaaasssiieeee~ najlepsiejszy nick c:

A: Ten avek jest zaprawdę śliczny, uniwersalny i po prostu ładny <3

S: Ale ta sygnaturka przebija nawet avatar, jest po prostu przeurocza, uwielbiam tego ziomeczka po lewej :3c

U: Najlepsza osóbka jaką miałem i mam okazję znać, po prostu kocham uwielbiam  Nie da się jej nie lubić~

• Upvote 1

N: Jakiś pokemon chyba :lyra4: 

A: Te włosy kojarzą mi się z pastą do zębów, lel :v 

S: Im dłużej się w to patrzę, tym bardziej mi się nie podoba

U: Nie wiem co tu napisać, nie mam zamiaru pisać tego co myślę bo to grozi warnem a kłamał też nie będę :v 

N: Jakiś pokemon chyba :lyra4:

A: takie uszy nieco za duże i grzywa spocona, nie podoba mi się specjalnie, ale właściciel nigdy nie miał specjalnie dobrego gustu 

S: Ten Sombra nudzi mi się z każdą chwilą coraz bardziej 

U: Jest naprawdę świetny i uroczy kiedy próbuje udawać groźnego >w<

Fajnie się z nim pisze, podziwiam go za Naprawdę wiele, ma też świetną dziewczynę z fajnym poczuciem humoru, chyba że już nie są razem cobymnieanitrochęniezaskoczyło

Ogólnie polecam wszystkim <3

• Upvote 1

15 godzin temu Cassidy napisał:

chyba że już nie są razem 

Jesteśmy i jest w każdym aspekcie lepsza od poprzedniej <3

N: Czarny raper :v

A: Nawet ładne, słodkie 

S: Telefon 

U: Sobie jest osobą, ma dużo postów i w ogóle więc pewnie jest fajna 

1 minutę temu Zirathel napisał:

Jesteśmy i jest w każdym aspekcie lepsza od poprzedniej <3

Ta to musiała być pomylona jednak, dobrze, że to nie byłam ja bobymibyłosięciężkoprzyznać x'D aletaktakpocieszajsię

N : No ładny, zaczyna się na  fajną literkę i fajnie brzmi, gugl mówi, że Zerathel

A : Nie podoba mi się zbytnio, bywały lepsze D':

S: Ta sama od dłuższego czasu , która już mi się przejadła

U : Ma dużo repek, więc na pewno mądrze gada i ludzie go lubią , napykał też całe mnóstwo postów, a nie jest tu od jakiś dawien dawna, więc oceniam jak najbardziej na plusik, bardzo go lubię, on mnie też, naprawdę, tylko się tak zgrywamy, że się nie lubimy ♥ 

• Upvote 2

N : Trochę smutne, bo widzę tu jednocześnie ,,ryś" ,,ptyś" a z kichaniem to mi się nigdy nie kojarzyło, ale przynajmniej umiem to wymówić.

A : Pierwsza reakcja : Ałł, jak boli. Naprawdę ta jakość jest smutna ;;

S : Nie wiem co to, ale ogólnie często zmienia sygnaturę , więctoniezdecydowanyczłowiek.

U : Bardzo się lubimy i wgl jest jednym z najlepszych userów, ma dużo postów i prawie 1000 repek, podziwiam za wiele i wgl. taki trochę senpai, ciężko go nie lubić bo jest naprawdę świetny, polecam serdecznie każdemu <3 

4 godziny temu Pryś napisał:

N: Ciekawą historię stworzenia ma ten nick :rainderp:

z chęcią ją poznam

N: Starszy był lepszy. I żadna historia związana z tą zmianą mnie nie interesuję. 6,5/10

A: W sumie, urocze to jest. Nie wiem, kto to jest ani z czego pochodzi, ale jakieś takie awwwwww 8,5/10

S: no tu już gorzej. Choć działem furry znacznie bardziej rażące w oczy, te tutaj i tak mi się nie podobają. 4/10

U: Pamiętam jedynie, że chyba miałem o niej (bo to chyba panna jest, choć pamięć może mnie zwodzić) raczej pozytywne zdanie, lecz nie umiem sobie przypomnieć, w jaki sposób sobie to argumentowałem.

Guest Ziemowit

N: Kiedyś był Red Power bodajże, który tak trochę skojarzył mi się z Bolszewikami. 

A: To jest puc z bardzo dziwnym nosem, ale zwracam honor za śliczne oczka

S: GiF, z lewej i z prawej jakieś nieznane mi zdjęcia, ale fajne psy. Środek pochodzi z jakiejś gry/filmu? Bardzo przytulaśny

U: Cóż, nic do niej nie mam, może być. Zrobiła bardzo dobrego fanfika raz, który mi się spodobał no i w sumie tyle. 

N: Śpiewający "jeżu"? Lubię nicki zawierające istniejące słowa

A: Kuc z Pony Town. Trochę w to grałem licząc, że spotkam Vannamelon. Nie udało się to przestałem :huhwha:

S: Chwalipięta! A tak na serio, to kiedyś bym to zrozumiał, ale od lat nie interesują mnie specyfikacje (no prawie). Poza tym, trochę to małe. Trudno odczytać.

U: Nie rozmawiałem, ale często widzę w temacie z rozdawanymi grami (który zapoczątkowałem - duma [on]) :hmpf:

Guest Ziemowit

N: Mówiłem, że jakiś łaciński? Fajne brzmienie, oryginalny, przyjemny dla oka

A: Judy <3. Bardzo mi się podoba szczególnie jako redaktorowi FGZ 

S: Blog, który przeczesałem i bardzo fajny nie ukrywam, no i Judy wraz z Nickiem, słodkie 

U: Lubię gościa, ma swoje lata, ale za to jest przykładem w 100% dojrzałego i fajnego gościa. 

Dopiero, jak ktoś mnie ocenił, to zrobił się rozruch w tym temacie :(((

N: Dosyć spoko, mi się podoba. 7/10

A: W sumie też jestem w stanie jedynie powiedzieć, że jest spoko. 7/10

S: Linki, które jakoś mnie nie interesują, ale przynajmniej widać, że typ ma jakieś zainteresowanie i coś robi w swoim wolnym czasie, a nie tylko gierki i narkotyki + ten obrazek bardzo przyjemny dla oka. 8/10

U: I tutaj jest problem, bo wiele razy widziałem, że pisał on kompletne bzdury czy odpierdalał taką maniane, jak tworzenie dodatkowych kont aby samemu sobie minusować posty. I pomimo tego wszystkiego jakoś nigdy nie miałem odczucia, że go nie lubię za to. Nawet te jego wypociny się ciekawie czytało. Ostatecznie mogę powiedzieć, że nic do niego nie mam i niech sobie robi, co chce, bo ja mu w drogę wchodzić nie będę.

N: Szekiel. :rd10:

A: Szacenuk za Grawitacja Upadać i Pana Stożka. (NOW IN 3D!!!!!!!!)

J: :kappa:

S: Boję się ujrzeć ukrytą zawartość :c

U: Prawie na pewno coś pamiętam, gdzieś widziałem. Chyba rozmawialiśmy kiedyś i w ogóle :nya:

N: Póki co "Ciepły Kapitan" (idąc tropem pewnej osoby "Ogrzewający Dowódca"). I tak pewnie jeszcze w tym miesiącu się zmieni. O dzięki ci administracjo za wyświetlanie historii nicków, inaczej bym ludzi nie poznawał :drurrp:

A: Sympatyczne połączenie kota i człowieka. Czyli... kowiek? Człotek?

S: Pomalowałbym, ale szkoda monitora. A drukować nie będę. To kosztuje :hmpf:

U: Nie znam zbyt dobrze (ale niespodzianka, ja tu nikogo nie znam, a jestem od czterech lat xD). Z postów które wynika, że ma łeb na karku. Poza tym driftuje sobie na rowerze po pierścieniach Saturna. Komu dobrze 

Edited by Triste Cordis

N: Nie wiem, skąd się on wziął ani co on ma symbolizować, ale jest to najbardziej charakterystyczny, unikatowy i rozpoznawalny nick. Jakby ktoś teraz chciał na poczekaniu wymyślić równie dobry nick, to zajęłoby mu to wiele roboczogodzin, aby stworzyć coś, co dorównałoby temu. 10/10

A: Noo sam obrazek bardzo ładny i świetnie komponuję się jako avatarek, lecz ja i tak całe życie będę krzywo patrzeć na wszystkie takie futrzako podobne stwory 8/10

S: Kilka linków do swojej innej działalności w internecie + nie kująca w oczy grafika. Jest git 7/10

U: Hmmmmm... Zawsze wydawał mi się on useram takim pół na pół, czyli że raz całkowicie się z nim zgadzam, a raz całkowicie się z nim nie zgadzam. Tak szczerze, to od zawsze miałem go za "idealnie" średnią i trochę nudną osobę :I

Edited by Talar
  • Upvote 1

N: sonic taki jeż pędzący, bo na mięsnego to on nie wygląda;

A: celowo pixelozowaty kuc, nie wiem czemu kojarzy mi się z musztadrą

S: info z pcu-z? ciekawe...

U: nie za bardzo znam, chyba jakiś nowy, ale tak jakoś kojarzę, że bardzo lubi zabawę przypisz rolę i zamień usera.

Edited by Chip

N: Chip.....nie potrafię tego skojarzyć z niczym innym jak Chip&Dale x3

A:Dłuuugo nie zmieniany i jest zaprawde zacny

S: W ciekawej scenerii znajduję się ta Twi :wow2:Twifag x3

U: Dla mnie bardzo kreatywny człowiek, nie znam za bardzo (a szkoda). Tak czy siak, użytkownik godny polecenia ;)