Jump to content

[Zabawa] Oceń poprzedniego użytkownika v2

SystemShy

Recommended Posts

N : Zawsze kojarzył mi się z Izraelem , nie wiem czemu , nie pytajcie. Kojarzy mi się też z kolorem granatowym i powagą. coś mi tu nie pasuje chyba

A : Ponikowy art od EmbersLament, nie przepadam za pomarańczowo fioletowymi ponikami, toprzezScootnapewno, ale ten tu wygląda całkiem przyjemnie i pociesznie. Ładnie się uśmiecha i wgl, ma uroczy pyszczek.

S : Czekam aż zmieni, chociaż wiem, że u niego zmienianie sygnatury/avatara to jak decyzja życia. Przynajmniej tak było ...

U : Kiedyś nawet tolerowałam, a potem się zepsuło. raz nawet nasłał na mnie swoją dziewczynę :rainderp: ciekawe czy jeszcze mu się nie znudziła . A tak poza tym nie piszemy od dłuższego czasu, więc nie mam zdania, ale wiem, że mnie nie lubi i mi bardzo przykro z tego powodu. No cóż nie można mieć wszystkiego D':

Guest Ziemowit

N: Stary dobry, miły nick "Cassidy". Nie mam większych zastrzeżeń do tego nicku, zawsze kojarzył mi się z ciastkiem :x 

A. Animacja na której jakieś bliżej nieokreślone stworzenie chowa się w kaptur, jak by zobaczył pedofila  jakąś straszną osobę, nieważne. 

S: Starannie wykonany gif. Widać efekty pracy.

U: Jedna z najfajniejszych forumowiczek, zawsze mogę na nią liczyć. Bardzo fajnie się z nią rozmawia. Ostatnio bawi się w heheszkowanie i próbuje mnie wkręcać co z resztą jej całkiem nieźle idzie. 

N: :ziew: Trochę taki ziewający, ale nie żeby zaraz nudny  był... ;)

A: Khajit ze Skyrim :rarity5: ? Wygląda spoko, ale w kolorach byłoby lepiej.

S: Często zmieniana i bardzo często gości :sosna: u siebie :lunathink: ...

Spoiler

TMOE24r.gif

U: Zasadniczo rzadko gadamy ze sobą, to jednak nie jest zły. :bronies:

Nick: Bipster Bipaster Biperek Biponpon Bipon Bipolon Bipenden Bipoziom Biperkus BipBip Bipster Bipasfalt Biposta Bipak Biposz Bipasten ziomeczek BiP. Dla zainteresowanych Bronies I Pegazis. Kojarzy mi się z robotami które robią bip bip. Krótki i łatwy do zapamiętania, plus chyba nigdy nie zmieniany (oprócz dłuższej wersji bodajże). Propsujem.
Avatar: Jakość bardzo przystępna, sama scena też nawet urocza. Jedna z tych bajek których nie znam za dobrze, ale miło je pamiętam i nie zniszczył mi ich internet. 
Sygnatura: Nadal nie wyśrodkowana, ale ładna. Wszystko co ma gwiazdy w tle ma u mnie wielki plus. No i jeszcze te pole, o którym już wspominałem chyba w tej zabawie. Ładnie.
User: Napsztrykał skubany tych postów. Większa połowa to pewnie galerie, ale nie mnie to sprawdzać, a artów nigdy za wiele. Kojarzy mi się z Zandim i CMC. 

• Upvote 1

Guest Ziemowit

N: Taki trochę bez sensu. Dash+Dania. Równie dobrze można walnąć połączenie Dash+San Escoebar i wyszło by Dashescobar :rainderp: 

A: Equestria Girls to było chyba najgorsza rzecz wyprodukowana przez Hasbro, a ten kadr jest trochę brzydki, a avek rozmazany

S: - 

U: Kiedyś pisałem z owym osobnikiem, ale doszło do mnie, że delikatnie mówiąc "nie ogarnia internetów" i chyba a duży problem (bo trwa aż rok) z dostosowaniem się do poziomu forum. 

N: ???

Spoiler

05732cb2242b178c0da8d273e6d9a15a.jpg.ce634a37ebb6eb2dddc906b8c76c7132.jpg58e504804db14_Dania_map(1).gif.755b99583ec4abe9dee6dcd82ad6e20e.gif

A: 4K ULTRA HD

TE SPRAWY

S: brak 

U: Pierwszy raz na oczy ten nick widzę

Ale zaufam na słowo

Miłośniczka tańca i Graficzka komputerowa

EDIT ;-;

N: Ziemowitowy

A: sympathisch

S: To idź się zaciumkać

Czekamy

U: Wyprzedził mnie pan

Tak się nie robi

Halo

Edited by Redeline

N: Zawsze kojarzyło mi się z jakimś imieniem dla wampirka

A: Te ząbki utwierdzają mnie w przekonaniu, iż moja opinia na temat nick'u może być prawdziwa xD Ładny, widać porządną pracę kredek

S: Sombra, normalnie sztukmistrz. Żeby wkurzać się w tak piękny sposób o finezyjnej kolorylystyce, trzeba mieć talent...

U: Powszechnie lubiany na forum, miła osoba. Kiedyś pisaliśmy ze sobą, chętnie jeszcze raz rozwalę mu system, żeby miał co opowiadać wnukom  miał miłe wspomnienia xD

• Upvote 1

2 godziny temu GosiElla napisał:

imieniem dla wampirka

Tak tak tak!

Dobry pomysł :lunaderp: 

N: Dash pojechała do Danii

A: I'm super super famous

S: ----------

U: Nie znam, w sumie to kojarzę tylko z tego tematu :v 

• Upvote 1

N: Często zmieniany, ale obecny jest chyba najlepszy.

A: Fajnie wygląda, choć trochę blado.

S: Dziewczyna z tego samego anime, wygląda całkiem spoko.

U: Gadamy od czasu do czasu, ogólnie spoko Avek :rarity5:

N: Taki robotyczny (Bip bip x3) i króciutki. Ta prostota to jego plusik, raczej trudno zapomnieć.

A: Animacja z klasycznej bajki, ja jestem na tak. Podoba mi się~

S: Tylko drugiej, canonicznej pary z tej serii tu brakowało. Ale ładnie zgrywa się z gifem na avku.

U: Jeszcze nie za bardo znam, więc raczej się nie wypowiem.

N: Coraz bardziej, toleruję, lubię? Mimo tego poważnego brzmienia, no ale co kto woli. Przyzwyczajam się i nie jest źle! ;) 

A:  O_O Mój uroczościomierz wywalił poza skalę. Porwałbym i zamkną w piwnicy. <3   Naprawdę, avatarek z uroczym kucykiem, inaczej jak 10/10 być nie może. 

S: Już widziałem, był taki wcześniej, dalej mi się podoba.  Efekty  tego dymu, łuny z oczu ( i oczy same) są  chyba najbardziej satysfakcjonujące.

U; Fajny typ. Nie mam się czego czepić, choć nie rozmawiałem zbyt dużo,  ale  raczej się już nie zawiodę. W tym pozytywnym sensie. 

Edited by WilczeK
  • Upvote 1

N: Do teraz zastanawiam się, jaki cel ma ta duża litera na końcu. Czy to takie nawiązanie do symetrii, albo do loga jakiegoś zespołu metalowego?

A: Crescendo zauważam. Niestety, helikoptery nie wywołują u mnie tak potężnych emocji co u WilczKa, więc nie mogę zbyt wiele tu powiedzieć. Jaki piękny stabilizator wirnika nośnego.

S: Ach, cóż za seksowny helikopter. Jego uroda jest doprawdy zniewalająca. Gdybym była helikopterem, chciałabym być właśnie tym :v

U: Kontaktujemy się głównie przez statusy, ale cóż to są za rozmowy! No można powiedzieć że poziomem dorównują słynnym obiadom czwartkowym, gdyby nie to, że wcale nie. Co mogę powiedzieć - miły pan użytkownik bardzo.

• Upvote 1

Nick: Poprzedni lepszy, a jeszcze wcześniejszy najlepszy. Coś straciła formę z nickami przez ostatnie lata, ale i tak nie mówię do niej nickiem, więc nie robi mi to żadnej różnicy.

Awatar: Dejwid Bołi, hajp wszedł mocno pewnie dlatego, że umarł, co nie? Nie, nie odpowiadaj - wiem, że tak.

Sygna: No fajny ten Włóczykij, podobają mi się minimalistyczne rzeczy. Jedyny minus jest taki, że nie pasuje do awatara, aczkolwiek da się to przeżyć. 

User: Co mogę powiedzieć, z całego forume najbardziej lubię chyba właśnie ją, mam nadzieję, że poczuje się w tej chwili wyróżniona, bo ja właśnie tak bym się poczuł.

N: Zawsze ten sam. Bez żadnej zmiany. Nuda, a nawet nudność. I niby idzie po to złoto, a jak nie było to nie ma. Jak mam ufać Ci po tym wszystkim?

A: Nie wiem kto to, ale na pewno nie Dejwid Bołi. Kto to widział fioletowe włosy w tym wieku. Proszę z łaski swojej młodzieży nie deprawować. /Całkiem ładne to Rariti swoją drogą/

S: MOTYW GALAKTYKI. "Patrzcie na mnie, jestem GoForGold i walnę sobie w sygnaturze motyw galaktyki żebyście wszyscy myśleli że jestem fajny." To tak nie działa, ludzie wiedzą jaki jesteś. 7/10, spoko art.

U: Co za pachoł to jest to ja nawet nie. Nie mówcie mu, że go lubię z litości.. Bardzo uprzejmy, miły użytkownik, oprócz tego dobry kolega, mąż stanu i wzorowy przykład ucznia. Tak trzymać!

N: Zmieniany milion razy, ale ten obecny nie jest zły.

A: Tak bardzo nie wiem kto to jest...

S: Włóczykij z Muminków, szkoda że nie w kolorze.

U: Widziany to tu, to tam, ale chyba nigdy nie pisaliśmy razem.

Nick: Lepszy niż poprzedni, bo i tak każdy wie o co chodzi, a poza tym nikt nie używał pełnej nazwy. Zmiana na plusik.

Awatar: Gif z Króla Lwa, lepszy od tych dziwnych saucy artów, a przynajmniej według mnie, bo wykonaniem to one nie powalały.

Sygnatura: Kolejny gif z Króla Lwa, nawet w regulaminowym rozmiarze, szanuję. :^)

User: Kojarzę głównie z tego, że był moderatorem przez pewien okres mojego modowania, najbardziej znany chyba z zamiłowania do saucy/clopów, nawet był sędzią w jakimś tam konkursie fikowym. Szanuję za wywiad z Grzegorzem Parylakiem (niech mu księżycowe skały lekkimi będą [*]).

• Upvote 1

N: Raz był zmieniany, ale obecny wydaje się lepszy, no przynajmniej się już każdy przyzwyczaił do obecnego.

A: Jedna z ciekawszych wersji Rarity, jakie widziałem na forum.

S: Jest ładna, ale nie wiem co to za Ocek.

U: Kiedyś się gadało kilka razy, ale już od dawna nie, ogólnie jest spoko :bronies:

N: Skrócił, bo normalna wersja nicku rozwalała stare sb. W sumie to lepiej, bo i tak każdy skracał do minimum.

A: Gif z króla lwa. Jedna z lepszych bajek dzieciństwa. Sam gif też jest w porządku.

S: Również gif z króla lwa, acz ten z avka bardziej mi się podoba.

U: Znam już długo, gadam często. Ogólnie spoko user. Poletzam tego użytkownika.

• Upvote 1