Jump to content

[Zabawa] Oceń poprzedniego użytkownika v2

SystemShy

Recommended Posts

N:  Tak niechlubnie mówiąc - super. Jak dla mnie 10/10. Pozytywny i konkretny. Uśmieszek puszczający oczko na końcu dopełnia efekt. Kojarzy mi się z takim panem co pod sklepem siedzi i kierowników zaczepia

A:  Taki tam humorystyczny akcent. Szkoda, że zapomnieli o AJ. 

S:  Mądre cytaty, pewnie mądrego człowieka, którego powinienem znać, a nie znam.  W najgorszym razie zostanę PR-owo spalony na stosie. 

U: Pierwszy raz widzę, ale to moja wina,rzadko ostanio wchodzę. Fajny styl prowadzenia profilu, cytaty w sygnie, też dobrze wieszczą. Tak po wystalkowaniu do cna jego profilu uznaję go za człowieka godnego swojej szansy. Nie to, żeby coś to znaczyło, ale zawsze można poudawać mądrego. 

A tak poza tym, witam. No i baw się dobrze, czy coś takiego. 

Edited by WilczeK

N: Fajny fajny, podoba mi się szczególnie to zdrobnienie :3

A: Reakcja Star w tamtym momencie była wręcz bezcenna x3

S: No niestety telefon :c

U: Wydaje się być naprawdę fajną osobą, z tego co pamiętam zajmował się requestami [chyba że pomyliłem cie z kimś innym za co nie bij :c], ale mam nadzieję że w przyszłości nawiąże się jakaś może relacja 

N: Kojarzy mi się z Ptysiem, co następnie z graczem, którego nienawidzę, ale raczej osobnik wyżej nie jest tym, o którym myślę.
A: Avek prawdopodobnie z anime, którego nie znam, bo z żadnym nie miałam do czynienia i prędko mieć nie zamierzam. 
S: Przyjemna, mroczna. Mi się podoba :3
U: Wydaje się miłym użytkownikiem, może kiedyś nastąpi bliższy kontakt, bo aktualnie widuję rzadko.

Spoiler

Ma urodzinki, więc życzę wszystkiego najlepszego! :NjdaT: 

Edited by Wilczkowa
Dopisek

N: Niestety mało oryginalny i kojarzy mi się z modą na wilczki. W ogóle strasznie dużo wilków w internetach.

A: Moja ulubiona postać z Wieśka, czyli Yennefer. Ładny obrazek. Swoją drogą - podoba mi się Yenna z gier, choć to książki sprawiły, że aż tak ją lubię.

S: Jakiś gif z serialu. Nie podoba mi się, bo ani to ładne, ani zabawne.

U: W zasadzie nie znam, ale wydaje mi się, że ma dobry gust, więc czuję jakąś sympatię.

N: "miejscowość i gmina we Francji", nice. Osobiście kojarzy mi się z Cahirem

A: Zebra, nawet bardzo ładna zebra. Nie mam zastrzeżeń, kocham

S: O tak, cóż może być lepszego niż swąd palonych dziewic o poranku

U: Nie znam, czasem zobaczę. Nic do niej nie mam

• Downvote 1

N: całkiem spoczi, tylko miałbym problem z jego wymówieniem :P
A: Daybreaker <3
S: Dobry gust do artów, szczególnie z połączeniem avatara
U: Nie znam i nie kojarzę (co się dziwić jak na forum jestem okazjonalnie)

• Upvote 1

-NICK:  

Kojarzy mi się z havirą :derp3:

Słodki pingwin (o ile to pingwin) bo rownoczesnie moze byc innym ptakiem

-SYGNA

Jaka sygna ?

-OCENA KOŃCOWA

Ogólem to ten słodko pingwinowy ktory własciwie jest gołębiem bo dopiero teraz zauwarzyłem w płci jest całkiem spoko :)

• Upvote 1

N: Cóż to za potężny nick! Podoba mi się, oryginalny i z pomysłem.  Trochę jakby miał zamiar rozchszanić cały świat. Ciekawe czy ma już jakiś plan?

A: Spikselizowany kot/ nietoperz/ puma/ niedźwiedź/ wilk/ 50cent. Na pewno coś z tego. A tak poza tym fajny monokl. No i oczywiście 8 bitowy.

S: Łooo jak w starych grach. Pewnie fajny smaczek dla starszych wyjadaczy, nie wiem czy do nich się zaliczam.  No ale ludki fajne.

U: Nie znam, a w każdym razie nie pamiętam. Ale podoba mi się to jak kreuje swój profil. Naprawdę fany pomysł.  No i jest masonem. 

• Upvote 1

N: Nick może tak jak u mnie - od nazwiska. Może od tak sobie. Nie wiem, nie wnikałam w historię likantropów na tym forum :rainderp:
A: Gify ze Star zawsze na propsie :3
S: Chłopaczek na łące z modelem samolotu w łapie, nad nim prawdziwy samolot. W skrócie - ładna i estetyczna sygnatura.
U: Widuję często, jest bardzo aktywnym userem z zamiłowaniem do lotnictwa i kreskówek pokroju Gravity Falls oraz Star Butterfly VS The Forces of Evil. Mam wrażenie, że bardzo miły.

• Upvote 1

N: Uwielbiam, tak jak wszystko co związane z wilkami
A: Czasami wredna ale bardzo miła pani z zamiłowaniem do czerni i bieli a także zapachu bzu i agrestu

S: Nie zbyt rozumiem jak się mają do tego obrazki ale słowa są słodkie

U: Nie znam, czasem widuję. Wydaje się wartą poznania osobą

Edited by Zirathel
  • Downvote 1

N: Zirathel, teraz powinno być tylko zira :v

A: Wkoncu się Pan pokusił na zmianę avka na forum, ładny nie ukrywam.

S: No elo telefon

U: Nie wiem, nie znam jakis random. 

A tak naprawdę dobra osoba, ale ma "odpały", i niestety "przesiadl" się na kogoś innego :c

N: Krótki, łatwo zapamiętać. Tym bardziej, że kojarzy się z ptysiem :) A i w grze on-line zdążysz przeczytać "gracz 1 zabił gracz 2"

A: Jedno jest pewne, to jakieś anime. Pewna nie jest płeć tego kogoś (anime tak ma) :drurrp:

S: Cytując mojego kumpla - "czacha dymi" 

U: Nie znam, ale skoro został opiekunem to ma głowę na karku. 

N: Łacina, szanuję bardzo

A: Ładny i słodki króliczek :spitfire2: 

S: Najlepsza kreskówka na świecie <3 

U: Nie znam, kojarzę bo widuję co jakiś czas, ma strasznie dużo repek i postów więc pewnie warta poznania osoba, a i jeszcze opiekun działu CMC :wow: 

• Upvote 1
  • Downvote 1

N: Fajny prosty do zapamiętania c:

A: Zakładam że przerobiony gif który wcześniej prezentował Star? :twilight8:

Bardzo fajny :3

S: Ciekawa, nie widziałem tej bajki/kreskówki jak zwał tak zwał, ale jest napewno ciekawe x3

U: Bardzo fajna osoba, z którą można pograć lub pogadać na różne tematy, naprawdę polecam tego hanysa >:3 użytkownika :3

N: Kojarzy mi się z "Redline" czyli czerwona linia... może lepiej jej nie przekraczać...
A: Sądząc po awatarze lubisz Ciri, co utwierdza mnie w przekonaniu żeby nie przekraczać czerwonej linii xd
S: Co tu mogę powiedzieć kolejna Ciri. :3

U: Lubię Ciri i widzę, że ty ją lubisz jeszcze bardziej. Trochę monotematycznie, ale ujdzie. :)

N: Anoax,  ciekawy i wierzę że oryginalny. Z niczym mi się nie kojarzy ale podoba mi się. 

A: Z jakiegoś anime? Nie wiem nie znam się. Anyway wygląda ładnie. 

S: Niestety jestem na telefonie. 

U: Nie znam, widuję tu i ówdzie. Wygląda na bardzo sympatyczną osobę, może kiedyś poznam bliżej. 

• Upvote 1
  • Downvote 1

N: Nie wiem czemu ale kojarzy mi się z Wiedźminem..
A: Groźny, ładny kolorystyczny. Podoba mi się :3
S: Podobnie co z awatarem :3
U: Po sygnaturze i awku nie zabardzo wydaje się sympatyczny, ale wierze że się myle. :3

P.S. Oryginalny nick, możesz mo mówić Ano. :3 Postać z awka to Asada Shino z Sword Art Online. :) A z chęcią zapraszam do zapoznania się, znajomych i przyjaciół nigdy za wiele. :3

P.S.2. Moja miniaturka dla poprawy oceny: 

Spoiler

Screenshot_25.png.f46c0ebf61eec4495714a1ee24316861.png

Dobrze Ci się kojarzy , mój nick związany jest z Wiedźminem c:

N: Ano, brzmi ładnie. Lubię to. 

A: Asada Shino, miło mi poznać :3 naprawdę ładny ten avatar. 

S: Fluttershy! <3 No i kilka przydatnych informacji, które swoją drogą też wyglądają ładnie. 

U: Wydaje się bardzo miłą osobą, już go lubię. 

Edited by Zirathel
  • Upvote 1
  • Downvote 1

N: O oceniałem nie raz, więc powiem że wpada w oko.

A: Jeden z lepszych jakie ostatnio widziałem, sam art jest w mojej kolekcji już od dawna.

S: No tutaj mamy Sombrę, za którym nie przepadam, więc jest tylko ok.

U: Ogólnie spoko Brony, dość aktywny na forum.

@Cassidy

W awku to Nala i Simba główne postaci 1 części, a w sygnie jest ich córka Kiara i Kovu, główne postaci 2 części.

Edited by BiP

N : Dawniej BRONIESiPEGASIS co wytłumaczył pod nickiem z tego co widzę, ładniej wygląda ten skrót niż no.

A : Słodkie  tulące się lwy z Króla Lwa , widzę ,że użytkownik ostatnio ma niezłą fazę na lwy.

S : Tutaj kolejna słodka scenka, podoba mi się jej mordka i oczko jakoś najbardziej, niewiemczemu. Słodziutkie, ale nie umiem nigdy zapamiętać ich nazw, nie rozróżniam, który lew to który.

U : Ma dużo reputacji, jeszcze więcej postów i w ogóle widzę go prawie wszędzie, nikomu nie przeszkadza ani nic więc na plus. ~

• Upvote 1

N: Lepiej by pasowało "Cassi", ale co ja tam mogę wiedzieć, Nick jest git

A: Nie wiem co moge tu napisać, ładne jest i tyle :v

S: Umbreon w wersji bardziej anthro? mam podejrzenia kim są te dwie postacie ale to zachowam dla siebie

U: Git użytkownik. Generalnie polecam :v

• Upvote 1

N: Prlixu było lepsze

A: Nie wiem co to ale ładna kosa

S: Animacje z launchera League of Legends, nic specjalnego

U: "Wydaje mu się, że jako jedyny wie, co jest dobre, a co złe. I że daje mu to prawo wymierzać sprawiedliwość."

• Downvote 3