Zira Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 (edited) N: Where is prlixu ja się pytam A: Wciąż myślę o tych paznokciach S: Tutaj patrzy się na prlixa który się na nią zapatrzył U: Przy jego krzyku powietrze się załamuje, lubię go Edit: Ciastko było szybsze N: Chip-ciastko-wiewióra A: Wiewióra w kapeluszu S: Wciąż patrze tylko na Twillight U: Lubię go ale lubię bardziej kiedy daje ciastka Edited February 24, 2017 by Zirathel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killer Poke Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 (edited) N: gdyby moim rodzimym językiem był angielski to ten nick brzmiałby dla mnie supraśnie A: kto jest takim ładnym smoczkiem, no kto? S: jeszcze raz napiszesz że jestem ładna to każę ci przytulać wszystkich cyganów w mieście. U: kojarzę jako tako, tako jako. Kumpel(a) zirathela. Ma fajnuśny avek Edited February 24, 2017 by Chip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisica Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 (edited) N: Moją pierwszą myślą wciąż jest ultra-mhroczne oc. A: Ładny oc, ładnie narysowany. Co tu dużo mówić. S: Dopiero teraz zauważyłam ten czarny pasek na górze. Źle! Nieładnie! U: Panicz z 2016, nic dziwnego, że się nie znamy~. Edited February 24, 2017 by Lisica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killer Poke Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 (edited) N: jeśli chodzi o samicę lisa to powinno być raczej Liszka A: albo to jest odwrócona rosja albo nie wiem co. W każdym bądź razie czapka jest ok S: cytaty i to jeszcze w angielskim ocień mocnym, wybacz ale nie chce mi się czytać U: kojarzę, widuję tu i tam. Jednakże nie pisałem i nie zbyt dobrze znam 12 minuty temu Zirathel napisał: S: Wciąż patrze tylko na Twillight no widzisz... nie bolało. wkrótce staniesz się pełnym konwertytą na wiarę w wszechpotężną i najs...ą Twilight Edited February 24, 2017 by Chip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 N: Czemu cały czas myślę o ciastkach do komputera xD A: Dobry ten kapelusz, ma otwory na uszy S: To po prawej też fajne U: Zmienił się w wiewiórke i zjadł mi ciastka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killer Poke Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 (edited) N: karciane żyro, masz serce w kształcie winogrona? I jest ono może czarne jak sieci Ungolianty? A: afgański dżunglownik pospolity typu kałasznikowatego S: a mówiłem Ci żebyś nie pocierał oczu brudnymi kopytami bo wda się zapalenie spojówek U: dalej chodzi mu o te ciastka. A wyobraź sobie że w tłusty czwartek pościłem, zaraz ch***a przecież jestem ateistą, pościłem to złe słowo - poprostu nic nie jadłem Ciastek Zirathelu Ci nie dam już, bo nie mam. 10 minut temu Zirathel napisał: N: Czemu cały czas myślę o ciastkach do komputera xD nie dziwota jak myślisz o czymś/o kimś tak nierealnym jak księżniczka nocy to i Ci do głowy przychodzą takie pomysły 10 minut temu Zirathel napisał: S: To po prawej też fajne wiem, bo to logo UCS z serii earh 2140 - 2160 Edited February 24, 2017 by Chip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 N: Chip, nie ciastko A: Pewnie patrzy się na stos ciastek S: Hmmmmm, hmmmmm, hmmmmm patrze się na wszystkie 3 teraz U: Udaje że jest ateistą 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mielcar Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 (edited) N: Szanuję każdego kogo nazwa zaczyna się na "Z", bo ciężko z tego potem wyjść, by dobrze brzmiało A: Ranga lepiej to podsumowuje S: I am the nightmare that replays in your head. I am the shadow lurking under your bed. (Kto kojarzy? ) U: Za długo siedzi na internecie... Chwila... To tak jak ja! Edited February 24, 2017 by Mielcar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 N: Nick co prawda prosty, ale jakoś kiepsko brzmi. Dobry materiał na nazwisko A: Słodka Derpy z muffinką, bardzo ładny S: Taki średniej jakości art, bodajże z painta. U: Bardzo dobry człowiek, ostatnio rozmawiam z nim, naprawdę szanuję tą osobę, warto się z nim zaprzyjaźnić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 N: Wciąż ośrodek rehabilitacyjny A: Jakieś tramwajo coś S: Bogactwo, gdzie to bogactwo U: Szanuje ale mam niego zraze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prlixu Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 N: Wciąż Zirek :3 A: Ich liebe S: On nie powinien mieć fioletowych oczu? U: Świetny user, polecam bardzo, można się z nim pośmiać 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Właśnie teraz Prlixu napisał: S: On nie powinien mieć fioletowych oczu? Kys kys kys źrenice ma czerwone, gałke oczną zieloną (czasem białą) a fioletowy powinien lecieć "dym" z tych oczu a ten art ma po prostu inną koncepcje N: Znowu Priksu A: Mrrrrr, maluj paznokcie S: Nie ten kolor idioto! U: Chyba lubi jak się duszę a ja lubię go 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 N : Zirathel, brzmi jak zirathel, wygląda jak zirathel. No i to by było na tyle. A: Fafny, furraśny *głaska* taki do miziania troszku. S : Podoba mi się, ale jest już trochę nudna i mdła. >:c U : Jeden z moich ulubionych ziomeczków i w ogóle bardzo się lubimy, tylko się wstydzi i się do tego nie przyznaje. tu są dowody 4.12.2016 at 23:39 Zirathel napisał: U: Mój kochany kot meow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onyx Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 N: Najsuper nick, obrazuje całokształt egzystencji, piękne A: Mrreww, ładne S: Też bardzo supi U: Najlepszy kotek, cheerleader'ka... osoba o wszechstronnych możliwościach Ona to już wie jak ją uwielbiam :3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 N: Onyx, chyba był pokemon Onix, nevermind A: Nawet ładna Lyra S: To cieniste odbicie w lustrze mnie drażni U: Nie znam, zachowam kulturę i nie napisze nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 N :Z-I-R-A-T-H-E-L <- nie wiem co mi to dało i tak brzmi przeciętnie A : Zawsze będę tu widzieć piesko furka, i będę go głaskać. S : Sombra, fajny, różowo pomarańczowo czarny. Ogólnie to fajny różowo pomarańczowo czarny. U : MÓJ KOCHANY KOT 6 minut temu Zirathel napisał: U: Nie znam, zachowam kulturę i nie napisze nic on miał na myśli 11.12.2016 at 15:24 Zirathel napisał: U: Nie znam, tylko kojarzę. Z niewiadomych przyczyn lubię Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 N: Jest ok, ale moim zdaniem poprzednie były lepsze. A: Ładna Lyra. S: NMM i Luna zawsze spoko są U: Hmm, albo nigdy nie gadaliśmy, albo było to bardzo dawno temu, ogólnie spoko Pegasis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 N: Bip, Bip. A: Śliczna Rarcia S: Twilight w skarpetkach, a obok profilowe, może być U: Osoba znana mi dobrze, dobry człowiek. Dość stary jak na średni wiek bronies, ale dzięki temu ma u mnie większy autorytet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gringo37 Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 N: Bezapelacyjnie świadczy o polskości. Zaraz jest to jego imię co daje trochę informacji. A: Skoczek narciarski, zapewne Żyła. Nie wiem tylko, kto go puścił w takich warunkach. S: Typowo Ziemowitowa. U: Myślę, że każdy go kojarzy (a tam kojarzy, każdy go zna!). Opiekun działu= +10 do popularności. Poza tym aktywny i miły, choć zdarza mu się tracić nad sobą kontrolę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 (edited) N: Wikipedia mówi, że to jakiś cudzoziemiec, czy osoba niemówiąca po hiszpańsku A: Sunset S: ~Brak~ U: Obserwujemy się, chociaż za bardzo się nie znamy, ale ogólnie to uważam za miłą osobę, także... No Edited February 25, 2017 by Redeline Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 N: Eveline tak bardzo A: Wciąż mnie to przeraża S: Ładne to nawet U: Najlepsza osoba na świecie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 N: Nigdy mi się nie znudzi A: Ta grzywa S: Nadal najbardziej podoba mi się ten ogień U: MÓJ KOCHANY MIŚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 N: Redeline, nie wiem co to, ale wzbudza we mnie jakąś dziwną sympatię. Ciekawe, po w pisaniu wyskakuje mi jakaś magna. Jestem zaskoczony... A: Nie wiem, nie podoba mi się. Chyba dlatego, że nie lubię jak faceci do mnie mrugają. To była by niezręczna sytuacja. S: Co te maruhaniony robią z ludźmi. Potworne. U: Coś tam widuje, taka pozytywna osóbka. No ale nie miałem okazji bardziej poznać. Lubi jakieś bajki dla małych dziewczynek, co jest dla mnie zupełnie nie zrozumiałe. (Kucyki są animacją, dla prawdziwych mężczyzn) Pozdrowiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zira Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 N: Wilczek, Wilki najlepsze zwierzęta A: Zjarany kuc, co w tym złego, wszystko na swoim miejscu S: Gdy marihuanen wejdzie za mocno ;-; U: Nie znam, kojarzę, wydaje się być ciekawą osobą a po za tym ładnie rysuje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mielcar Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 N: Bardzo oryginalna, zostaje w głowie, i ciężko się jej pozbyć. A: Nadal nie wiem gdzie on ma uszy, chyba że tak się urodził... S: Wygrałem z nim, o to kto pierwszy mrugnie. Sombra jednak nie jest taki dobry! U: Bardzo ciekawy osobnik. Naturalny mieszkaniec forum. Godny by go poznać i zapamiętać jego złożone opinie na temat świata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts