Jump to content

[Zabawa] Oceń poprzedniego użytkownika v2

SystemShy

Recommended Posts

N: Nadal myli mi się z jakimś kucykiem. Sam nick bardzo fajny, dość oryginalny, nie spotkałem nikogo z podobnym.

A: Nawet spoko arcik z Lyrą.

S: Gif z Lyrą czeszącą włosy. Przynajmniej jest zapętlony.

U: Mój sioster, bardzo spoko ziomek. Można z nim pogadać, nawet spoko pomysły ma, szczególnie z robieniem herbaty.

N: Nie chcę obrazić użytkownika, ale chyba on sam zdaje sobie sprawę jak głupi jest ten nick, połączenie wulgarnego słowa ze zwierzątkiem Gronostajem. Miało być śmiesznie, a wyszło jak wyszło.

A: Postać z Fault, ładnie się prezentuje, podoba mi się ten avatar, chociaż przyzwyczaiłem się do poprzedniego z zergiem.

S: Nie wiem jak to skomentować, jedno zdanie wpisane na odwal się.

U: Znam już ponad rok, można z nim pogadać o wszystkim i o niczym, powyzywać cały świat i siebie nawzajem, ogólnie na plus, polecam.

Guest Ziemowit

N: Maniek, dość prosty, ale podoba mi się.

A: Zapewne jakaś postać z mangi czy innego animę. Nie oglądam anime, ale mam w planach obejrzeć coś z tego i przekonać się o co taki hałas

S: Zapewne również z Anime. Całkiem mi się podoba, chociaż jak na nią dłużej patrzę to mam takie dziwne uczucie.

U: Miłośnik Magów i Animów, od niedawna bode, całkiem dobrze spisuje się na swojej funkcji. Lubię tego gościa.

N : Ziemowit. To jest... To imię. Oryginalne swoją drogą.

A : Skoczek, z tego co wiem to uwielbia skoki także nie dziwi mnie ten avatar, ale lepsze były pociągi D: 

S : Bogactwo...

U : Ziemowit jest w porządku, lubimy się i wgl. także jest super. Można na niego liczyć~

• Upvote 1

N: Jak to czytam, mam wrażenie że ten ktoś po drugiej stronie ma 7 lat :v 

A: Ładny, podoba mi się

S: Ładny styl, koncepcja gorsza

U: Ona wydaje się nie lubić mnie więc ja nie lubię jej, simply :v 

Guest Ziemowit

N: Ziratel, mrocznie.

A: Jakiś poni trochę dziwny

S: Pożar paczałek Sombry

U: Ostatnio trochę mi podpadł, ale trochę go szanuję. Trochę.

N: Nie sądziłem że jest to imie :wow:

A: Jakiś Małysz czy inny szatan. Nie oglądam tego bo to nudne :v

S: Janusz Tracz w 2k17 roku *powoli klaska*

U: Mógł by być bardziej poważny [nie mówie że ja taki jestem], ale po za tym mam z nim neutralne kontakty

• Upvote 1

N: Zirathel wyklęty przez Pyrokara, szkolony przez ognistego smoka, dworzanin Irdorath

A: dalej nie wiem jak ta postać się nazywa... ale mam tu pewien środek perswazji:

Spoiler

S: Sombra czekający na wizytę u oczologa

U: spoko gość. Postań w jego avku najwyraźniej się nie nazywa/nie ma imienia... lubi ciastka ale tylko te z dodatkiem łyżki wody i lsd

• Upvote 1

N: Raczej nie ja pierwszy przeczytałem za pierwszym razem Izrael...

A: Dzikie to, nieznane, ale za to ładne 

S: Jakiś cytat i ten obrazek... chyba skądś go kojarzę... a no tak mam go na ekranie startowym na telefonie :v

U: Lubie go, bardzo fajna i miła osoba, z którą da się pogadać. Z tego co wiem lubi on moją wyobraźnię... ciekawe czemu :spitfire2:

• Upvote 3

N: aleja dąbrowskiego, nie słyszałem o dobrawskim :D

A: pewnie jakiś jegomość którego powinienem pamiętać z lekcji historii ze szkoły... ale nie pamiętam xd

S: czy to flaga konfederacji?

U: co nieco kojarzę, jednakże to nkwd w tytule usera niezbyt mi się podoba, gdyż brat mojego dziadka zginął z ręki ludzi należących do tej organizacji :(

• Upvote 1

N: Pewnie chodziło po prostu o tamtą wiewiórkę a tu męczą cie czipami co nie?

A: Stary avek powrócił raz jeszcze!

S: Zastanawia mnie co to ten monolit

U: No cóż. Trudno mi cokolwiek tu powiedzieć bo niby go kojarzę ale mało o nim wiem. No ale aktywny w porządku użytkownik forum więc nie mam przeciwwskazań

PS: Mojego pradziada niemcy trzymali do budowy kolei. Drugiego ścigało NKWD a jeszcze inny członek mojej rodziny przepadł jak kamień 22 czerwca 1941 jak wpakowali go na front ruskie Miał niefarta mieszkać na byłej granicy z polską). No cóż mimo to lubię Sowieckie klimaty etc w internetach co nie znaczy jeszcze że popieram działalność NKWD.

N: Zaleta: Krótki, przez co łatwy do zapamiętania. Wada: ciężko stwierdzić czy coś znaczy.

A: Ładny. Nawet szukałem w galerii forumowej linku, ale nie było.

S: Jak wyżej nic do zarzucenia.

U:  Bardzo aktywny. Zna dużo artów i można z nim znaleźć wspólny temat do pogadania. 

Daję 9/10.

N: Zirathel, to jest nie za długi, nie za krótki nick, ale zbyt poważny jak na użytkownika. 

A: Furrasek, w ogóle nie rozumiem sensu ustawiania czyjeś Oc na avatar. Hhh.. 

S: Na telefonie nie ma, może to lepiej nawet. 

U: Myśli, że go nie lubię, więc też mnie nie lubi. Ale tak naprawdę to mój najlepsiejszy przyjaciel, który czasem tylko sobie żartuje i nasyła na mnie ludzi :3c

Guest Ziemowit
20 godzin temu Prlixu napisał:

S: Janusz Tracz w 2k17 roku *powoli klaska*

Ty się śmiejesz, a niedługo ma powstać serial z Januszem Traczem w roli głównej :hmpf:

N: Zmień na Casidy, proszę

A: Wciąż taki sam, ładny całkiem

S: Fajny arcik

U: Bardzo dobra użytkowniczka, całkiem miła, bardzo ją lubię. Dzięki niej nabieram większej samooceny. Zawsze można na niej polegać.

N: Ziemowit, brzmi dość słowiańsko. A tak poza tym uważam że mlppolska powinno zostać zniszczone.  

A: Skoki znowu u łask. Przynajmniej tak słyszałem, bo nigdy się nie interesowałem.

S: Jakiś pan co był swego czasu wielbiony przez internetowych cwaniaków. Dobrze że chociaż w części już to minęło.

U: Lubi parówy,  ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie oceniam.  Opiekun działu ulubionej bohaterki z mane6. Jak już wcześniej pisałem, głównie widuje na parówach i zabawach, czyli nic specjalnego, ale zdarza mu się zawrzeć kilka nie głupich zdań w dyskusjach. Do tego trochę fejmuch. 

Edited by WilczeK

N: Podoba mi się. Pasuje jako nazwa dla użytkownika forum.  Poza tym lubię wilki :D

A: Również mi się podoba. Ma coś w sobie. Jeśli chodzi o tego kucyka to do jego samego w sobie nic nie mam,  no nie licząc tej fryzury. Nie mój gust

S: Jestem na telefonie

U: W porządku użytkownik. Za bardzo nie znam, ale tak ogólnie to lubię :P

Edited by Redeline