Jump to content

[Zabawa] Oceń poprzedniego użytkownika v2

SystemShy
 Share

Recommended Posts

N: Niestety mało oryginalny i kojarzy mi się z modą na wilczki. W ogóle strasznie dużo wilków w internetach.

A: Moja ulubiona postać z Wieśka, czyli Yennefer. Ładny obrazek. Swoją drogą - podoba mi się Yenna z gier, choć to książki sprawiły, że aż tak ją lubię.

S: Jakiś gif z serialu. Nie podoba mi się, bo ani to ładne, ani zabawne.

U: W zasadzie nie znam, ale wydaje mi się, że ma dobry gust, więc czuję jakąś sympatię.

N: całkiem spoczi, tylko miałbym problem z jego wymówieniem :P
A: Daybreaker <3
S: Dobry gust do artów, szczególnie z połączeniem avatara
U: Nie znam i nie kojarzę (co się dziwić jak na forum jestem okazjonalnie)

• Upvote 1

-NICK:  

Kojarzy mi się z havirą :derp3:

Słodki pingwin (o ile to pingwin) bo rownoczesnie moze byc innym ptakiem

-SYGNA

Jaka sygna ?

-OCENA KOŃCOWA

Ogólem to ten słodko pingwinowy ktory własciwie jest gołębiem bo dopiero teraz zauwarzyłem w płci jest całkiem spoko :)

• Upvote 1

N: Cóż to za potężny nick! Podoba mi się, oryginalny i z pomysłem.  Trochę jakby miał zamiar rozchszanić cały świat. Ciekawe czy ma już jakiś plan?

A: Spikselizowany kot/ nietoperz/ puma/ niedźwiedź/ wilk/ 50cent. Na pewno coś z tego. A tak poza tym fajny monokl. No i oczywiście 8 bitowy.

S: Łooo jak w starych grach. Pewnie fajny smaczek dla starszych wyjadaczy, nie wiem czy do nich się zaliczam.  No ale ludki fajne.

U: Nie znam, a w każdym razie nie pamiętam. Ale podoba mi się to jak kreuje swój profil. Naprawdę fany pomysł.  No i jest masonem. 

• Upvote 1

N: Nick może tak jak u mnie - od nazwiska. Może od tak sobie. Nie wiem, nie wnikałam w historię likantropów na tym forum :rainderp:
A: Gify ze Star zawsze na propsie :3
S: Chłopaczek na łące z modelem samolotu w łapie, nad nim prawdziwy samolot. W skrócie - ładna i estetyczna sygnatura.
U: Widuję często, jest bardzo aktywnym userem z zamiłowaniem do lotnictwa i kreskówek pokroju Gravity Falls oraz Star Butterfly VS The Forces of Evil. Mam wrażenie, że bardzo miły.

• Upvote 1

N: Krótki, łatwo zapamiętać. Tym bardziej, że kojarzy się z ptysiem :) A i w grze on-line zdążysz przeczytać "gracz 1 zabił gracz 2"

A: Jedno jest pewne, to jakieś anime. Pewna nie jest płeć tego kogoś (anime tak ma) :drurrp:

S: Cytując mojego kumpla - "czacha dymi" 

U: Nie znam, ale skoro został opiekunem to ma głowę na karku. 

N: Kojarzy mi się z "Redline" czyli czerwona linia... może lepiej jej nie przekraczać...
A: Sądząc po awatarze lubisz Ciri, co utwierdza mnie w przekonaniu żeby nie przekraczać czerwonej linii xd
S: Co tu mogę powiedzieć kolejna Ciri. :3

U: Lubię Ciri i widzę, że ty ją lubisz jeszcze bardziej. Trochę monotematycznie, ale ujdzie. :)

N: Nie wiem czemu ale kojarzy mi się z Wiedźminem..
A: Groźny, ładny kolorystyczny. Podoba mi się :3
S: Podobnie co z awatarem :3
U: Po sygnaturze i awku nie zabardzo wydaje się sympatyczny, ale wierze że się myle. :3

P.S. Oryginalny nick, możesz mo mówić Ano. :3 Postać z awka to Asada Shino z Sword Art Online. :) A z chęcią zapraszam do zapoznania się, znajomych i przyjaciół nigdy za wiele. :3

P.S.2. Moja miniaturka dla poprawy oceny: 

Spoiler

Screenshot_25.png.f46c0ebf61eec4495714a1ee24316861.png

N: O oceniałem nie raz, więc powiem że wpada w oko.

A: Jeden z lepszych jakie ostatnio widziałem, sam art jest w mojej kolekcji już od dawna.

S: No tutaj mamy Sombrę, za którym nie przepadam, więc jest tylko ok.

U: Ogólnie spoko Brony, dość aktywny na forum.

@Cassidy

W awku to Nala i Simba główne postaci 1 części, a w sygnie jest ich córka Kiara i Kovu, główne postaci 2 części.

Edited by BiP

N : Dawniej BRONIESiPEGASIS co wytłumaczył pod nickiem z tego co widzę, ładniej wygląda ten skrót niż no.

A : Słodkie  tulące się lwy z Króla Lwa , widzę ,że użytkownik ostatnio ma niezłą fazę na lwy.

S : Tutaj kolejna słodka scenka, podoba mi się jej mordka i oczko jakoś najbardziej, niewiemczemu. Słodziutkie, ale nie umiem nigdy zapamiętać ich nazw, nie rozróżniam, który lew to który.

U : Ma dużo reputacji, jeszcze więcej postów i w ogóle widzę go prawie wszędzie, nikomu nie przeszkadza ani nic więc na plus. ~

• Upvote 1

N : Zirathel, to coś z Wiedźminem było i w sumie nwm
A : Ładny jest, Luna mi się u niego nudziła, a ten art jest ładny.
S : Nie pamiętam czy ten napis był łososiowy zawsze, ale już nudne to trochę.

U : Lubi rozwiązywać sprawy prywatne ze swoimi psiapsiułmi na publicznym forum, bo każdy powinien o tym wiedzieć.

• Upvote 2

Nick: Skutecznie wymazała mi z głowy skojarzenie z jakimś czarnym raperem, z którym swego czasu mi się "Cassidy" kojarzyła. Cassusia słodziusia. Nie lubiłem, kiedy nosiła nick Smutny Chuopiec. Cassidy jest po prostu niezastąpiona :x Można by ten nick wetknąć wszędzie i by pasował. 
Avatar: Smutna Pani Lajra. Pasuje do avatara Onysia, ba, zaryzykuję nawet stwierdzenie, że jest ładniejszy od avatara Onysia. Fajna kreska, aż poszukam autora po napisaniu tego posta. 
Sygnatura: Tulące się piesełky, bardzo ładne tulące się piesełky. I do tego się ruszają! Tak jak fanem włochaczy nie jestem, tak nawet mi się podoba. Estetycznie to wygląda.
User: Jedna z tych osób, dla których warto wchodzić na forum. Moja droga córeczka i dobra, wyrozumiała towarzyszka rozmów na PW. (Wyrozumiała, bo zwykle coś odczytuję, myślę co odpisać i zapominam, że miałem to zrobić :rainderp: ) Ma swoje miejsce w moim top5 ludzi na forum. Diluje artami, trzaska posty i zgarnia repki. Bardzo miła i urocza młoda dama, będą z niej ludzie. 

• Upvote 1

N: Choć miał miał wiele tych nicków to zawsze wracał do tego jedynego. Trochę jak typowa miłość z Brazylijskich seriali. (Tak pies kolegi mówił)  Naprawdę piękna historia.  A tak poza tym kruki to całkiem fajne stworzonka.

A:  No już kilka razy miał tego kucyka na avku. Jest z jakiejś animacji na YT.... a ta pewnie na podstawie FF.  Znaczy nie wiem...  ale tak zakładam.  No ale wykonanie obrazka  bardzo fajne i klimatyczne.

S:  Znowu miłości.  Tak właściwie, to dalej mnie zastanawia co się z nimi stało? Bo chyba  nie było to powiedziane w  odcinku, albo tego nie wyłapałem...  Ta czy siak, jak na razie mój ulubiony odc. 

U:  Cytując klasykę.... ,,Kruczek jaki jest, każdy widzi.'' Naczelny kierujący humorem na forum. Czyli do pośmiania i gadania.  Ma swój niepowtarzalny styl, satyryczny, z dystansem siebie, ale i odrobinę elegancki. (Znaczy, ma jakąś tam kulturę, czy coś) Lubię też za to,  że nie szczędzi słów.  Naprawdę przyjemny ludzik. Polecam Allegrowicza. 

• Upvote 1

• 2 weeks later...

N: Dość nietypowy. Szczególnie z podkreślnikiem. Brzmi jak potwierdzenie. Przez co ciężko by się podobało :v 

A: Twarz ludzika z anime. Przez to że tak blisko to w sumie ciężko określić płeć, szczególnie, że dawno nie oglądałam tych nowszych anime. Ale stawiam faceta :wow: Kolorystyka jest przynajmniej okej, ale tak to nie mogę za bardzo wypowiedzieć się nawet o postaci, przez to że taki zoom na twarz ma. Wyróżnia się też wśród innych użytkowników przez to.

S: Bardzo lubi Fluttershy ^^ Ogólnie to bym zmniejszyła rozmiar czcionki nieco. Obrazek w sygnie jest w porządku, chociaż dupy nie urywa. Klimatyczny, pasujący do Flutterki. A napisy jak pisałam. Kolorystyka kucyka, przez co fajnie wygląda, ale bym zmniejszyła rozmiar by było mniejsze niż obrazek, będzie estetyczniej. Też bym usunęła z tekstu pogrubienie, wydaje mi się, że będzie lepiej wyglądać bez (ale to zobacz sam)

U: Użytkownik naprawdę sympatyczny. Lubi komentować przeróżne statusy, rozmawiać z innymi, nie obraża się za byle co. Fajnie się z nim rozmawia ^^ Tylko powinien ogarnąć, że link do instagrama pisze się samym nickiem, a nie całym adresem, bo będzie źle się klikało w niego :kappa: 

N: kojarzę... chyba niezmieniany już od dłuższego czasu; brzmi jak nazwa jakiegoś XVII jegomościa, kapitana żeglugi ściganego listem gończym na terenie całego imperium

A: straszny smutek bije od tego avka, i jeszcze to krwawiące oko (przydałaby się opaska)

S: Void... int main(void)... nie wiem co znaczą te windingsy dookoła tego kałamarza, ale żeby zabutelkować pustkę? Pewnie tymże tuszem namalowany został avek

U: żebym dobrze znał to nie powiem, kojarzę jednak z przeróżnej aktywności tu i ówdzie. Wydaje się być w porządku.

• Upvote 1

N: Chip, jak z Chipa i Dale'a <3 Brygada RR to jedna z fajniejszych bajek dzieciństwa. Jako że się kojarzy dobrze to nick chyba na plus, chociaż wydaje się dość zwyczajny, lecz zwyczajny nie oznacza gorszy. Po prostu może mieć problem z jednym nickiem na wielu serwisach ^^

A: W tej Twilight jest coś niepokojącego... podoba mi się. Wielkie źrenice pokazują jakby była naćpana, napita, albo właśnie opętana. Tak anemicznie wygląda. Ładnie zrobiona ramka, tło też fajne. Avatar w całości bardzo mi się podoba zatem, mimo że za samą postacią specjalnie nie przepadam.

S: Bardzo ładnie wykadrowane pewne obrazki :megusta: Wolałabym je widzieć całe, ale rozumiem doskonale, czemu są tak wycięte ^^ Bardzo fajnie komponują się te cztery obrazki w syngaturkę. Śliczne i jednoznaczne wzroki ładnych klaczy. Lubię to bardzo :3

U: Czasami zdarzy się napisać głupotę, ale ogólnie to ciekawie i fajnie się rozmawia. Spokojny człowiek i raczej nie wywołujący shitstormów, a to się ceni ^^

• Upvote 1

• 1 month later...

N: Po nim wnioskuję, że użytkowniczka lubi The Sorrow- austriacki zespół metalcore'owy

A: Jedyny w swoim rodzaju i niezmieniony od dłuższego czasu

S: Zapewne jest to modliszka, bardzo ładne ma to zielone ubarwienie

U: Nie znam jakoś bliżej, żeby oceniać, więc w tej jednej kwestii się jakoś dokładniej nie wypowiem

Nick: Gosia to bardzo ładne imię, przynajmniej mnie się bardzo kojarzy. GosiElla, ciekawe jak wyglądałby ten nick gdyby "E" nie było pisane dużą literą~ No ale cóż, całkiem przyjemny ^^
Avatar: Te żółwiki, kurcze, nadal jest w ich buziach coś niepokojącego. No ale avatar ma w sobie coś fajnego no i kojarzy mi się już z jego posiadaczką, więc będzie fajnie jeśli go nie zmieni. 
Sygnatura: Nie mam pojęcia co się tam dzieje :rainderp: Ale kolorki przyjemne dla oka, gdyby to jeszcze wyśrodkować i gdyby było szersze, to byłoby wspaniale. 
User: Przewija się już na naszym forum od sporego czasu, do tego stopnia, że zacząłem ją kojarzyć. Wygląda w porządku. 

• Like 1

N: Już tyle razy się na jego temat wypowiadałam i ciągle uważam to samo. Chociaż kruki sa dość mainstreamowe to jednak zwierzęcy nick plus zdrobnienie tak uroczo wychodzi :3 Pasuje mu.
A: Ink Potts, prawda? <3 Ma cudowne animacje, nie wiem czy to studio czy jedna osoba, ale ma genialne animacje :D A na avatar idealny kadr. Taki wymęczony, szary. Dość podobny do mojego, mimo że w Twoim jest kuc, a w moim człowiek, ale można dostrzec jakieś cechy wspólne, jesli popatrzy się z innej strony.

S: Nie wiem czy dobrze, że mi się tak kojarzy, ale kojarzy mi się to z Auschwitz i prysznicami gorąco-mroźnymi :rainderp: Link do OCka dobrze, że się znajduje, bo OCek jest godny zobaczenia przez jak największą ilość osób ^^ Trochę wielki ten obrazek na sygnę. Sam obrazek tak średnio wykonaniem mi się podoba.

U: Kruczek jak to kruczek, chociaż ostatnio rzadko kiedy mam okazje porozmawiać z nim, się pojawia i znika jak murzyn na pasach, ale za to zawsze jak już się coś pogada to jest fajno i śmieszno :3 Człowieczek, a raczej kruczek na plus <3 

A i btw @GosiElla mój nick nie pochodzi od nazwy zespołu :v 

Edited by The Sorrow

N: Brzmi jak nazwa deathmetalowej kapeli :drurrp: Ale pewnie chodzi o kogoś z serii MGS (sprawdziłem)

A: Taki trochę mangowy i charakterystyczny (nie jest to n-ty kuc).

S: Czyżby jeden z pupili? Fajne połączenie czarnobiałego tła w kształcie żyletki i kolorowej modliszki

U: Sympatyczna userka o ciekawych zainteresowaniach. 

• Upvote 1