BiP Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 N: Kojarzy mi się z Włoskim A: Często zmieniany, ale zawsze są ok S: Też zmieniana, ale zawsze w dobrym stylu U: Znamy się od początku pobytu na forum, jest w radiu, ma kolorek i należy do SH nice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 N Dlugi i dzwieczny A Niezmienny S Tez niezmienna, ale zawsze ladna U So nice uzytkownik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 N: Bella jak Isabella. A: Strasznie zmienny z Twilight, piękny. S: Jednak wolałam tamtą ale i tak się nie przyczepie. U: Nie mam do niej żadnych kłopotów, ze świecą takich szukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 N: Oryginalny A: Niezmienny, ale fajny. S: Ten obrazek w spoilerze fajny xD U: Zam głównie z off -topu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 N: Frytki . A: Trotter by Apple. Więcej nie muszę mówić. S: Rozwalająca. U: Wydaje się być miła, dość często ją widzę. Poza tym wielbi Pinkamenę, która jest jedną z moich ulubionych postaci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 N:Swahili...bardzo mi się kojarzy z wakacjami A:Śpiewająca Lyra...SWEET S:Nie kumam U:Miła,często ją widuję nade mną,Pięknie rysuje itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Panzerschreck Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 N: Taki słitaśny A: Rena wygląda mrocznie... czyli pierwszy sezon S: Ta trójka wygląda genialnie... choć ja bym powiedział, że widzieli pierwszy odcinek Kiry U: Cytując jeden filmik: "Spoko, może być" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 N: Panzerschreck czyli opancerzony Shrek : ) A: Kuc zapewne OC z Wyrzutnią rakiet S: Dwa OC + linki U: Nie mam żadnych zastrzeżeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 N: Deagle A: Kuc dedykuję z tytułu oraz Sygny że imię tego kuca to Roseluck S: Wery najs XD U: Hmmm nie kojarzę zbytnio ale mam nadzieję że poznam ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Nick: Bluedraft- nie za długi, też nie krótki. W sam raz jak dla mnie ^^. Avek: Dashie . Dziwny troszkę, ale mi się podoba . Sygna: W porządku. User: Widuję go często i spoko osobnik się wydaje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 N: PitPL, krótki i łatwy do zapamiętania. A: Słodki Pikachu. S: Cytat, mało w sygnie a fajnie. U: Trochę go widuję, wydaje się być miłą osobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCP Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 N:Kojarzy mi się z jakimś językiem,fajny nick. A:Przerażona Lyra,czyli cool S:Powaliła mnie na kolana U:Nie znam za dobrze,ale mam nadzieję,że się to zmieni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 N: SCP A: Hmm.. tłumaczy skrót zawarty w jego nicku S: to samo co w avia tyle że na białym tle U: Witaj w stadzie ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 N - Widać, że autor ma coś wspólnego z rysowaniem A - Dashie :3 S - Ciekawe wykonanie U - Nigdy nie miałam okazji porozmawiać, ale wydaje się całkiem w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Dawno mnie tu nie było... N - mówiłem o nim wiele razy, zawsze w superlatywach, zdania nie zmienię. Chwilę... "Wysłanniczka Lemuura"? :5jsSt: A - umm... S - Biedna Fluttershy Ale sygna świetna U - Bellamina jest "bella" pod każdym względem... i żeby mi tu któryś nie pomyślał, że mam na myśli jakąś belkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 N - DJ jak DJ, nie ma co oceniać A - Ave Lyra! S - Jest zarąbista, bardzo mi się podoba, ale nie Twoja U - Skomplikowany człowiek, ale nie poznałem bliżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Panzerschreck Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 N: Mój ulubiony "umjetnik" (mam FB po chorwacku ) A: Bad Trixie? S: Nawet ładna U: Nie poznałem bliżej, ale chyba spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 N Kojarzy mi się z pewnym filmem: - Ał! Palce! - Panzern?! A Ten sam kucyk, co w sygnaturze, brązowy, w hełmie, z bazuką. S Brohoof U Jakoś nigdy nie miałam okazji porozmawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 N: Bellamina, niezmienny, a fajny. A: Dat Fluttershy . S: Fajna, chyba autorstwa Chiefa. U: Wydaje się być miła, często ją widuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 N: podobna nazwa do języka używanego w Afryce Środkowej i Wschodniej xD A: Za pierwszym razem mi się z czymś skojarzyło, ale to drobnostka S:Super, extra wgl fajny pomysł xD U: Aktywny user i z tego co widziałem na DA ładnie rysuje :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 N - Przynajmniej dla mnie brzmi jak imię jakiegoś rapera A - Gamer Luna, Te białe kropki na ciele i padzie są dziwne S - Więcej Luny U - Jedyne co wiem o tym użytkowniku to to że ma kota. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Nick: Krótki i łatwy do zapamiętania. Także na plus. Avek: Ciekawy przyznam, fajny wygląd ma ta postać. Sygna: Rozwaliło mnie ale oczywiście w pozytywnym znaczeniu, ktoś miał fantastyczny pomysł na nią . User: Lubię go, da się z nim popisać na różne ciekawe tematy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 N Krótki, polski i przede wszystkim prosty A Od dawna niezmienny, pikachu w czerwonym kasku S Widzę problem z wymyśleniem, co miało się tam znaleźć Ostatecznie jednak poleciał bardzo ładny cytat U Miły i ogarnięty, ma ciekawy gust muzyczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 N: Zawsze niezmienny. A: Dat Pinkie S: Hug! U: Jest miła, ma dużo postów i kolorowy nick, co jest wyróżnieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCP Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 N:Kojarzy mi się z żarciem. A:Lyra,jakby zobaczyła mój wygląd XD S:Znudzona RD U:Wydaje się zbyć spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się