lurasidone Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 N Krótki, bardzo krótki, za to łatwo go zapamiętać A Podobny do sygnatury, tyle, że czarny S Podobna do avatara, tyle, że biała U Nowy! To znaczy już nie a tak nowy jak ci najnowsi, ale zawsze! Witaj więc na forum i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinokuba Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 N: Jak to dobry nick A: Nostalgiczny (i co chwilę inny) S: Daaaww... Bardzo przyjemna dla oka. U: Wydaje się spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 N Widać, że lubi dinozaury A Lil Miss Rarity. Me gusta S Rezultat w Pony Personality Test U Nie miałam okazji porozmawiać. Jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 N: Bellamina A: Octavia S: Taaa.... ładna bardzo ładna U: Z tego co widzę po jej postach jest w porządku osobą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 N: Bluedraft, jakby coś z rysowaniem. A: Fajny, ale trochę zawadzają te białe piksele. S: Trochę mogą przeszkadzać (niektórym) przekleństwa. U: Wydaje się być miły, jest też dość aktywny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 N:swahili, wahili, chili (wtf muzgu) A:lyra do odpowiedzi S:czemu RD sie tak na mnie patrzy? O: a nie wiem nie mialem okazji nic o niej dowiedziec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 N: No cóż dość oryginalny A: Jakiś szturmowiec, spoko fajne wybuchy w tle S: BRAK a więc nie mogę jej niczego zarzucić U: Jest spoko, fajnie się z nim gada Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 N BlackHawk, niezmienny A Śliczna, słodka, mała Dashie S Linki do muzyki U Zgrzyty między nami zdarzają się często... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Nick - niepowtarzalny (bo nigdzie go nie widziałem) Avatar - Sweet Sygna - Moim zdaniem jest... westernowa czyli cool Ocena końcowa - daje mu 8/10 bo zna dobrze odcinki i jest miły. (Ups wyprzedziła mnie ale co tam nie mam ochoty drugi raz pisać) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 n: jakub zwierze/zwierch a:ten kaptur ta twarz kojarzy mi sie z pewnego fica s:bedzie dobrym straznikiem/zolnierzem o: niestety nie wiem :-| ale dam mu dobry bo moze smierc mnie nie dopadnie wczesniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 (I tak cię dopadnę bo wiem ile masz lat) N: Moim zdaniem do bani. A: Nie lubię wojny, ale ten avatar akurat fajny S: NIC O: Nie widziałem cię dużo na forum, ani nic uważnego dla mnie nie zrobiłeś, ale coś czuje że masz plan więc daje ci 4/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 N: jacob.zvierz A: RD z kosą S: RD w zbroi U: Po postach widzę że jest spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 n: raz mi sie przeczytalo bluecraft i od razu z minecraftem skojarzenie a: po wlosach to chyba jakis rokowiec s: ja tez zawsze co robie to porazka o: a spoko7/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 N Ciekawy, nie powiem... A Gra jakaś. Strzelanina, na pewno. S Widać, że lubi Call of Duty U Nie znam, na forum jest już prawie miesiąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 N: Bella ....znana na całym forum i nie tylko A: Obecnie suuuper Octavia, a jutro? S: Rozdaje hugi U: Jest na forum krócej niż, ja a dostała się na 3 posady: radio, opiekunka działu, SH, jest często na forum, głównie tutaj i ma dobry gust do eeee fajnych artów z mlp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 N: Wszechstronny, można go używać właściwie wszędzie i propaguje fandom. A: Całkiem ładnie narysowany, życiowy(bo kto nie ma lenia?), nie wiem czyjego autorstwa więc raczej więcej nie powiem. S: Brak mi słów, jest po prostu bombowa, w taki filmowy sposób. O: Jestem tu zbyt krótko by bliżej poznać, ale wiem, że dużo się wypowiada. Możliwie nie krzywdzące 4+ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 N Po prostu Tomek. Tak po prostu A Neon nope. Nice S Cytaty, wszędzie U Nie miałam okazji jeszcze poznać, ale widzę, że nowy. Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 N: Bellamina. A: Octavia wraz ze swoim instrumentem. S: Pinkie Pie oraz Pinkamena U: Spoko userka, nie mam zastrzeżeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 N: Fajny ale go nie rozumiem za bardzo A: Oryginalny i nawet nawet. S: Widać że lubisz samochody i czerwony U: Nie umie powiedzieć czy jesteś aktywny, bo rzadko cię widzę. Ale za to że widzę po postach że jesteś OK więc daje ci 8/10p. Gratulacje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 N: Deagle. Trochę jak Beagle. A: Rose . S: Taka prosta, obrazek, link. Ale tak, to fajna. U: Wydaje się być miłym userem. EDIT: Ninja :/. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 N: Chili. Lubię chili. A: Zez ratunku. Fajne S: Twarz RD wygląda na bardzo męską , ale mogę odpuścić ten błąd U: Popularna, lubi pisać, dużo ją widzę na forum daje jej 9/10, za ten błąd z twarzą RD niestety odjąłem punkt, sorry jestem zbyt wielkim fanem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Nick: Jacob.zvierz.. Kojarzy mi się z zwierzętami o_O. Avek: Zacna Dashie, fajnie wygląda z tą kosą i z tym kapturem założonym Sygna: Brr.. Jest śmiercią User: Nie widzę go zbyt często, ma konto tutaj już dość długo.. Jednak nie miałem okazji z nim porozmawiać. Więc, nie mam zbytnio jak ocenić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 n pitpl niestety nic mi nie kojarzy a pikachu pod czapka z daszkiem (chyba od asha) s nie wie co ma napisac o niestety nie rozmawialem z nim nawet jesli to za krotko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 N : Oryginalny i ciekawy xD A : Fajny Pop S : Super mina Celestii U : Jeszcze się nie poznaliśmy, ale to tylko kwestia czasu xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 N Hmm... Broni SI komputera pokładowego P.e.g.a.s.i.s.? Albo po prostu lubi tak bronies jak i pegasis? A Świetny Wiecznie zaspana Celestia, która lubi sobie pospać... czyli tak jak ja. S Rewelacyjna, ale muli mi przeglądarkę U Nie znam... ale spoko. Ja tu nikogo nie znam. Wliczając w to siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się