KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 N: Fajny A: Ten wilczo-coś jest świetny ^^ I ten psychopatyczny grymas. S: Psychodeliczny link zawsze spoko no i linki do swoich malunków też spoko U: Naprawdę wydaje się fajna, nie miałam okazji do głębszej rozmowy, chyba jedynie wymieniłam z nią parę zdań, tak czy siak fajna userka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Nick: Yyyy... wat? Nie ogarniam. Avatar: Przypomina mi jakiegoś Hipstero - kota. Sygna: Opis samej siebie. Nawet ciekawy. User: Nie znam, widzę pierwszy raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 N: Jeden z oryginalniejszych na forum, gdzie indziej też się z nim nie spotkałem więc na pewno na + A: Intrygujący S: Fajna Grafika z Octavią U: wydaję się ogarnięty, ale jakoś nie miałem okazji pogadać dłużej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 (edytowany) N: Sosna, czyli sosenka po prostu no . A: Słabo widzę, ale chyba świetny art Spitfire, podoba mi się . S: Słuszne stwierdzenie lubi Spitfire, link do rysunków, fajny zielony napis U: Widuję na SB. Raczej kulturalny człowiek, nie miałem z nim nieprzyjemności . Edytowano Wrzesień 14, 2013 przez imesh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 N: Iżmasz A: Ten pies do złudzenia przypomina mi dawnego nauczyciela od programowania . S: Jest Luna, czyli jest dobrze ( lubię ten odcinek btw ). U: Bardzo często widuje na SB, dobrze mi się rozmawia poza tym kręci się w dziale muzycznym . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 N: Podoba mi się taki fairytale. A: Zecora S: Kojarzy mi się z Niklasem. U: Nie znam ale wydaje się sympatyczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 UP@ to nie Zecora N: Pewnie coś z ..Fineasz i Ferb'', A: Sonic, ale ee... ? S: Podobne klimaty do avatara.. . U: Widziałem tylko kilka razy, ale mogę powiedzieć że jest spokojną i miłą usterką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 (edytowany) N: Ciekawy i oryginalny. Taki Wilk z U. A: Jakiś kucyk którego nie znam. Pewnie OC, ale za to fajny. S:Nie ma to jak śmigłowiec U: Znam go. Ostatnio go nawet polubiłem. (Ps: Saj w mojej nazwie nigdy nie miało znaczyć say.) Edytowano Wrzesień 14, 2013 przez sajback Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Nick: Say, BACK! Oryginalnie, nie pomyślałbym żeby tak połączyć. Avatar: Nowy, nie podoba mi się, tamten był weselszy. Sygnatura: Dwa userbary, parę linków i spoiler w którym jest obrzydliwe połączenie Vinyl i Neona. User: Jak dla mnie zbyt przesłodzony, idealny, przyjacielski. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Nick: Stary dobry Daffy:) Avek: Jak zwykle zmieniony, ale wcale nie na gorszy Sygnatura: Od kiedy oglądasz Garfielda? User: Baaardzo znany na forum, spoko koleś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 N:Osa21c...nie podoba mi się A:Fajny,tylko można by było usunąć ten biały pasek S:Ledwo co widać ale jest coś napisane,prawda życiowa U:Bardzo rzadko widzę,nie znam ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 N: kochana Octavia :3 A: chyba anime S: nawet spoko U: nie znam na tyle aby się wypowiadać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Nick: Jeden z moich ulubionych serialów:) Avatar: "Gotowy do akcji?" Sygnatura: Połączenie BO i MLP? Interesujące... User: Sprawia dobre wrażenie, umówiony ze mną na wspólne granie;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 N: A mogło być już bez liczb. A: Mozna w profesjonalnym programie graficznym zwanym paint usunąć biały pasek. S: Napisu prawie nie widać... No tak. Ja mam ciemne tło. U: Nie widzę za często, nie mam do powiedzenia prawie nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 (edytowany) Nick: Maisha. Maiszuuuu, podoba mi się ^^. Avatar: Piesek z szaleństwem w oczach. Nice. Sygnatura: Deviant, Kapitan Jack Sparrow. Z tego co pamiętam kiedyś miała w niej Ratcheta(swoją drogą świetna gra na PSP). User: Niestety nie znam. Edytowano Wrzesień 16, 2013 przez GoForGold Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 (edytowany) N: Całkiem fajny, bez żadnych zbędnych liczb. A: ,,System of a down'' Też całkiem całkiem S: Fajna sygnatura ''Suszenie basami'' U: Nie znam go, widziałem dopiero może ze 2 razy. Edytowano Wrzesień 16, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 N: Zwierzę, raper z HG - skojarzeń mam wiele . A: Stwierdzam sympatycznego kuca w fajnych goglach . S: Śmigłowiec, czyli zabawka dla dużych chłopców , bardzo fajny OC! . U: Widywałem trochę w dziale muzycznym, , raczej nie mam negatywnej opinii . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Nick: imesh hsemi, oryginalny nick, pochwalam taką postawę. Avatar: Zdjęcie właściciela konta, który tak naprawdę jest psem. Fajne. Sygnatura: Luna i jakieś nupki z tyłu, całkiem fajna. + User: Częsty pasożyt SB, dobry zwierz, śmieszne stworzonko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 (edytowany) N: Kaczor Daffy i cośtam z cart. Jednak wolałam kiedy był Kruczek. A: Smutłam. :C S: Koteł Garfield is the best. Plus życiowe słowa. U: Spoczko user. Ostatnio mnie nabrał na donos do zielonych. Edytowano Wrzesień 16, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 N:Namaste A:Pies w kosmosie ;-; (lolz,brzmi jak film familijny) S:Zmieniony,trochę ale jednak U:Osom pipul,walczy z Mango-zjebo-pseudo otaku,i dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 N: Pan Octavia A: Nie mam pojęcia kto to jest, ale wygląda na jakiegoś pedzia z chińskiej bajki S: To samo co wyżej...chińska bajka U: Czasem widuję tu i tam, ale nie mam wyrobionej opinii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 N: Pawełek. A: Mięsniak. Bue. S: Alicja. Nigdy w to nie grałam ale jednak czasami mnie kusi. U: Nie widzę za często. Praktycznie to w ogóle nie widziałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 N: Rosyjskie imię, nic więcej ^^. A: Fajny, mroczne stworzonko na tle galaktyki . S: Linki, wcale nie , fajny spoiler z bezcenną miną Scouta . U: Bliżej nie znam, ale nie sprawia negatywnego wrażenia . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 N: Imesh! A: Tylko nie pieseł ;-; S: Luna zawsze spoko ^.^ U: Nie zauważyłem cię wcześniej, ale jesteś piesełem więc otrzymujesz minusa ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 N: Lubię imię Paweł :3 A:Rzękłabym,, Mięśnieee *.*'' ale nie chce być gimbusem xD S: Screen z gry, z której nie grałam (czy to poprawne zdanie ?) U:Sympatyczny w miarę możliwości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się