Maisha Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 N: Zampomniałam co on oznaczał, ale i tak jest fajny. A: No juz mi się mniej podoba. Celestia ma za ostre kolory. S: Ładne, ładne ale... Gdzie jest Luna?! U: Miły user. Jest kobietą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 N: Majszu, a jak inaczej. Nick świetny. A: Niezmienny i jak zawsze fajny. S: "You suck", Jack Sparrow, Space i TF2. Coż za połączenie. U: Fajnie rysuje i jest fajna. Czego chciec wiecej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 N: Swahor. A: Pony Spy. A ja dalej czekam na swojego. S: Creepah. U: Ładnie wektoruje, i zawsze ma dużo pomysłów. Emejzing pipul. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 N:Mój Sha? A:[tu powinno być coś napisane o zawsze tym samym avku]....yyyy...Bigos! S:I`m suck? >:u U:Jedna z najfajniejszych userek na forum,ossom pipul który za ładnie rysuje,niech to robi gdzie indziej >:I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Nick: Prosty, łatwy do zapamiętania i całkiem ładny - czyli wszystko co dobre w pigułce. Avatar: Anime? Sygnatura: Anime + kolorowe paski/flaga/inny symbol? (niepotrzebne skreślić). User: Znana mi tylko z legend i plotek. Ale kto wie, może los skrzyżuje nasze drogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Nick: Taki insekt i cyferki, zapewne kojarzony w kręgach gdzie grał. Avatar: Kalofdjuti, taka gierka, chyba pykałem kiedyś . Sygnatura: Poradniki dla komputerowców i cytat, którego nie chcę rozkminiać. User: Czasami na SB, oblatany w komputerach, całkiem ogarnięty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 (edytowany) N: Kruczek, kruki są fajne więc nick też daje radę. A: Już gdzieś kiedyś widziałem,ale i tak kuc z cylindrem robi wrażenie. S: Ach te ''roje'' U: Jeden z najbardziej ogarniętych userów na forum, naprawdę pogratulować że z nami wytrzymuje (jeżeli wytrzymuje) Edytowano Październik 19, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 N: WilkU, wilki są super. A: OC'ek? Fajny, ciekawe są te wiiielkie oczy. S: Jeden z najpiękniejszych dwusilnikowych śmigłowców jakie świat widział... Wielki + U: Airsoftowiec z zamiłowaniem do maszyn oraz kucyków... Jest dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 N: Wiecznie fajny nick ^^ . A: Pinkie Spy rzadko używam tego określenia wobec kucyków, ale... sexy . S: Ciemno tu strasznie, więc mało widzę widzę jakieś miasto, chmury, Luna(?; przez lewą część pod głową) i jasny róg. Ciekawe. U: Fajny użytkownik, którego ostatnio co raz rzadziej widuję . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 N:Hmmm...mądre A:*umiera na cukrzyce* S:Niezmienna,podwójna zabawa Luny U:Siedzi na Off-topie,był kiedyś syrenką,ma best avatar i wydaję się być sympatyczny i ogarnięty,czego chcieć więcej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 (edytowany) N:...spędzenie ponad 12 godzin na czytaniu książki i słuchania piosenek w których wyraźnie słychać pianino sprawiło,że kojarzy mi się z tym: https://www.youtube.com/watch?v=EqGW4B2gFMM A:No nawet ładne... S:To Anglia czy Dania? ._. U:W porządku userka.Często ją widzę w off-topie...jestem ciekawa czy gimbaza ją zmieni jeszcze bardziej niż rok na tym forum... Edytowano Październik 20, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 N: Malinusia... Tylko czym jest linuś? (W tym momencie zawiało pustynią) A: Niech no zgadnę... To z jakiegoś anime! Ha! Tak dużo sprytu. (Ale obrazek całkiem ładny) S: Depresyjna, bardzo depresyjna sygnatura. No ale niech sobie będzie. Każdy musi przejść wiek dojrzewania }:{>~ U: Ponura postać grasująca na forum, długo jej nie było, ale mam wrażenie że jest w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 (edytowany) @ Malina N: Ładny, słodki i zachęcający do kupna tych fajnych owoców, ciekawe ile TESCO zapłaciło ci za reklamę A: Zielonowłosy sługa Jokera! Jak fajnie S: Po "tekście" stwierdzam iż przesadzasz. Każdy ma swoje wady ale trzeba szukać zalet! A teraz szoruj mi przed monitor i proszę mi wypisać min. 10 zalet jakie posiadasz. U: Zbyt ostro krytykująca się userka, nie znam ale myślę, że bym się z nią dogadała! @Panna Light N: Mhoczny i zaprzeczający sobie! jak te horrory lecące po 22 na vivie A: Gnijąca panna młoda S: 2x U: Znam z widzenia, jest lunarnym regentem... Ciekawe! Edytowano Październik 20, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 N:Amnesia A:Początkowo myślałam, że się przebrała za banana ale po bliższym zapoznaniu się z obrazkiem stwierdzam, że jest uroczy S:Zepsuli ;_; U:Co tu dużo mówić,Insomnia to Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 N: Jak zawsze świetny. A: Widzę zmianę. Nie jest zły. S: Ciekawa i dość miła dla oka. U: Uwielbia anime i potrafi świetnie rysować. Ma też ładną OC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 N: Swahu, Swahuś, Swahor. A: ,,I belive I'm on fire." S: TF opanowało cały mózg Swahili. U: Ossom Pipul. Nic dodać nic ująć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 N:Maiszuuuu zawsze spoko A:Podobno z daleka wygląda jak oko...*sprawdza*...kłamczą S:Olłejs det sejm U:No cóż...ossom pipul pod każdym względem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 N: Mrs. Octavia zastanawia mnie czy nie jest to przypadkiem nick inspirowany postacią z MLP A: Jakiś blondi-gościu oczywiście nie znam. S: Kolorowa sygna Yeeeeey !! Zgaduje że to ta sama postać co na avatarze. U: Bardzo angażuję się w życie forum. Miła userka, Byle więcej takich ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 N: Rozdzielmy "Wilk" od "U".Teraz weźmy "U" na początek.Wyjdzie "U Wilk".(dla niekumatych: U = You = Ty) A: Ładny.Dobrze myślę,że własnej roboty? S:Galeria nie działa ;-; U: Nie znam za bardzo jednak wiem,że jest miły i uwielbia samoloty,helikoptery itp. A teraz szoruj mi przed monitor i proszę mi wypisać min. 10 zalet jakie posiadasz. T-ty poważnie?Eh... dobra 1.Miła 2.Wrażliwa 3.Pomocna 4."Ładnie" rysuje(według znajomych z klasy) 5.(podobno)Skromna 6.Nie plotkuje 7.Nie przeklina 8."Ładnie" śpiewa 9.Nie obraża innych 10.Nie lubi szkodzić Chyba 10 min się męczyłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 T-ty poważnie?Eh... dobra 1.Miła 2.Wrażliwa 3.Pomocna 4."Ładnie" rysuje(według znajomych z klasy) 5.(podobno)Skromna 6.Nie plotkuje 7.Nie przeklina 8."Ładnie" śpiewa 9.Nie obraża innych 10.Nie lubi szkodzić Chyba 10 min się męczyłam Jestem z ciebie dumna Widzisz? Musisz się skupić na zaletach a nie na wadach, nie można się ciągle surowo oceniać bo wprowadzisz się w depresję lub gorzej. Teraz mam dla ciebie kolejne zadanie! A mianowicie wkuć na pamięć te 10 zalet ! N: Ładny! Bardzo mi się podoba. A: Zielonowłosa piękność kryjąca się za maską ... S: - U: Miła dziewczyna wprowadzająca się niepotrzebnie w depresje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Nick: Bezsenność bodajże, kiedyś możliwe że na to cierpiałem. Avatar: Świetny, no tego to już nie możesz zmienić, naprawdę. Sygnatura: Znowu nowa, znowu dobra, zapewne znowu chwilowa. User: Aktywna w działach dwóch księżniczek, dumna zapewne z nagród. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 N: Kruki są intelignentne i im tego zazdroszczę. A: Prawie-mąż mojego avatara, Victor. YAY S: A czytałam tego fica, czytałam, ale jakoś bardzo mnie nie poruszył. Za szybko się wszystko działo, ale tak to był całkiem niezły. U: Aktywny na off-topie, w statusach innych i jest fajny niesamowicie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 (edytowany) Gnijący #1 N: Kruczek! Mam nadzieję, że zaprzestałeś zmian. A: Gdyby nie to, że śledzę twoje statusy to nie wiedziałabym kim ten pan jest S: Nie ładuje mi się. U: Fajny, zabawny i wykazujący się inteligencją user. Myśli, że jest fajny dzięki herr Wiktorowi na avatarze ale, on bez niego jest bardziej osom i fabjulous! Gnijąca #2 N: Zaprzecza samej sobie, nice. A: Gnijąca panna młoda, nice x2. S: Koleś który dostał w łeb petardą głoszący samą prawdę, nice. U: Pomocnica luny, uważająca się za zło, a to przecież nieprawda. Edytowano Październik 20, 2013 przez Insomnia 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 N: Jak prom z filmu ,,Avatar,,. A: Wow, ładna humanizacja. S: U: Widziałam ją tylko kilka razy, na razie za dużo nie powiem, ale wydaje się miła. c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 N: Maisha nigdy nie słyszałem, ale jest sympatyczny, krótki,i charakterystyczny. + A: Ta dziwna istota podróżująca po wszechświecie, + S: JackS, wszechświat, jest dobrze. (Kiedyś sam się interesowałem tymi sprawami, ale ostatnio zluzowałem.) U: Miła i ogarnięta userka, znana z wielkiego talentu plastycznego i psychodelicznego avatara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się