Zexel Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 W takim razie czeka mnie podróż Bla Bla Car'em, bo jak tak teraz patrzę to nie mam żadnego PKS'a i PKP do Moniek. Chociaż tak praktycznie mówiąc to mam... z przesiadką w Białymstoku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 A na kogoś z Kielc lub okolic to tu raczej nie ma co liczyć, co nie ? Smutno trochę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 3 minuty temu Maniek116 napisał: A na kogoś z Kielc lub okolic to tu raczej nie ma co liczyć, co nie ? Smutno trochę Z tego co widzę na Facebooku, to istnieje kielecka grupa: https://www.facebook.com/groups/210929355708193/?fref=ts Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 Właśnie teraz Wonsz napisał: Z tego co widzę na Facebooku, to istnieje kielecka grupa: https://www.facebook.com/groups/210929355708193/?fref=ts No proszę, nie jest tak źle Dzięki za informacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TalkativeCloud Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 bronies pegasis z gubina ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 Boż... mnie znowu nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Maj 18, 2016 Autor Share Napisano Maj 18, 2016 (edytowany) Mistrzem ankiet* ** nie jestem, ale coś trzeba było zrobić ~ zapraszam:http://goo.gl/forms/5PDzQZWqGAuao4KB2 * dotyczy nowej wersji spisu ** tak, to prawdopodobnie będzie wersja finalna Edytowano Maj 18, 2016 przez Downdraught Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frowzie Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 Aktualnie Sosnowiec, ale może znów się przeprowadzę, może do Wrocławia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbowdash41 Napisano Lipiec 14, 2016 Share Napisano Lipiec 14, 2016 A Ja jestem ciekawa ilu Bronies lub Pegasis jest w Sandomierzu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 Jest ktoś z okolic Polesia Lubelskiego??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedale 90 Napisano Wrzesień 1, 2016 Share Napisano Wrzesień 1, 2016 Jest ktoś z Wołomina albo okolic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubblegum Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 Lubuskie, Zielona Góra ;-; ..?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 (edytowany) 5 godzin temu Bubblegum napisał: Lubuskie, Zielona Góra ;-; ..?? Byłem, pojechałem z mamą jak robiła kiedyś interesy ( miała tam swój sklep czy coś). Posiedzieliśmy tam kilka dni, gdzieś tak w połowie dołączył do nas wujek, aby nam pomóc. Dzień po jak przyjechał ukradli mu radio w samochodzie. Ładne miasto, złe wspomnienia. Ale są też dobre strony! Zielona góra zawsze mi się kojarzy z wakacjami, bo przejeżdża się przez nią jak się jedzie nad morze ( ta sama trasa od lat- Świdnica-Strzegom-Legnica-Lubin-Zielona Góra-Gorzów Wielkopolski-Szczecin-Morze ). Z wyjątkiem tego roku, bo ten wyjątkowo spędziłem na wyspach... Spoiler W Anglii robiąc na kuchni. xD 1.09.2016 at 00:19 Hedale90 napisał: Jest ktoś z Wołomina albo okolic? Znam takich dwóch, jeden bardzo spoko ziomek i mój kolega, ale marzyciel i naiwniak, druga- urocza, ale roztrzepana pegasis, która nie wie co chce od życia i odpierdziela co jakiś czas dziwne akcje. Także ten... ciekawi ludzie. Są na forum, powodzenia w szukaniu. Edytowano Wrzesień 4, 2016 przez 1stChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowTraitor Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Ktoś Bytom bądź jego rejony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Luty 7, 2017 Share Napisano Luty 7, 2017 19.04.2015 at 06:04 Accurate Accu Memory napisał: Zapisany, ciekawe ilu Bronych jest z Małopolski Między innymi ja jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Luty 16, 2017 Share Napisano Luty 16, 2017 Pozdrawiam wszystkich z Poznania! U mnie na Różanym Potoku, Piątkowo, wszystko gra! Ciekawie się chodzi na spacery, i patrzy na piękną panoramę Poznania od strony północnej 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 17, 2017 Share Napisano Luty 17, 2017 5 godzin temu Mielcar napisał: Pozdrawiam wszystkich z Poznania! U mnie na Różanym Potoku, Piątkowo, wszystko gra! Ciekawie się chodzi na spacery, i patrzy na piękną panoramę Poznania od strony północnej Ja też z Piątkowa jestem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Luty 17, 2017 Share Napisano Luty 17, 2017 12 godziny temu BiP napisał: Ja też z Piątkowa jestem To super, może się kiedyś spotkamy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 17, 2017 Share Napisano Luty 17, 2017 Milicz takie zadupie na Dolnym Śląsku, dziura jak 155 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 17, 2017 Share Napisano Luty 17, 2017 17 minut temu Mielcar napisał: To super, może się kiedyś spotkamy? Czemu nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJxenon33 Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Czy jest jakiś brony z chojnic ??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Parylak Napisano Marzec 28, 2017 Share Napisano Marzec 28, 2017 wysłane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syiten Napisano Lipiec 26, 2017 Share Napisano Lipiec 26, 2017 ciekawe czy jest ktoś z sosnowca... lub katowic kto chce się poznać ...(mieszkam sobie w sosnowcu, ale do katowic mam bardzo niedaleko well ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Lipiec 26, 2017 Share Napisano Lipiec 26, 2017 Wysłane ^^ Natomiast nowy spis nie działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Lipiec 27, 2017 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2017 13 godzin temu, Perszing napisał: Wysłane ^^ Natomiast nowy spis nie działa. Wiem wiem, dane mam, tylko projekt był zawieszony z powodu matur. Bardzo prawdopodobne. że nowa wersja będzie na koniec września ale niczego nie gwarantuję 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się