Shine Star Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Thera czując, jak Zack ją przytula uśmiechnęła się delikatnie. Nie spodziewała się tego po nim, ale zaskoczyła się w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Spojrzała na niego. - To było miłe - powiedziała cicho. - Najszybsza droga do mieszkań będzie przez park. - dodała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Emi spojrzała na Dave'a i uśmiechnęła się, wzięła kolejny kawałek. Chciała go zapytać o parę rzeczy ale wolała unikać pewnych tematów, żeby nie było. - Hej, Dave... Wiesz jakby coś było nie tak, to zawsze możesz mi powiedzieć~ - powiedziała z uśmiechem. Naprawdę chciała żeby chłopak jej ufał mimo to że czasami zdaje się być wariatką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 (edytowany) - Wiem Emi. - uśmiechnął się, - Jeśli coś będzie nie tak, powiem. - dodał. ((Zapomniałem dodać, postacie mają swoje ,,Długości Fal Duszy" są różne i niektórzy mogą je widzieć, ogólnie każde mają swoje efekty, Marie Mjolnir ma bardzo kojące fale dusz, Dave ma podobne)) Edytowano Kwiecień 21, 2015 przez Mephisto von Pyra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 ((Czyyyli?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 -To chodźmy przez park, po drodze może wyschnę, nie mam ochoty tłumaczyć się Felixowi. - uśmiechnął się i zaczął iść z nią do parku, szedł obok niej ze spuszczonymi rękoma, w pewnym momencie przypadkowo przejechał wierzchem dłoni po jej dłoni. Spojrzał się na nią i delikatnie i powoli złapał ją za rękę. - Zawsze lubiłem parki. Jest tu tak naturalnie i spokojnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Thera czując jak Zack bierze ją za rękę zrobiła się czerwona jak przysłowiowy burak. Nie wiedziała co zrobić ani co powiedzieć, więc tylko spojrzała się na niego dużymi oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - To się cieszę~ - powiedziała i przytuliła się do Dave'a. Była naprawdę szczęśliwa. Cieszyło ją to, że Dave się uśmiecha, że jej ufa, że z nią rozmawia i że po prostu tu sobie z nią siedzi. Nie wszyscy tacy byli, ale Dave był dla niej bardzo wyjątkowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 -Mam ją...zabrać? - zapytał zmieszany, chociaż wcale tego nie chciał robić. Ręce Thery były drobne i zimne, więc wciąż trzymając i czekając na odpowiedź zaczął delikatnie ogrzewać je kciukiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Nie, nie. Ja tylko... - mruknęła zawstydzona. Czerwień pokrywał już całe jej policzki. - Tylko nie wiem... co robić - zaśmiała się zmieszana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 -Nie denerwuj się. - Zack uśmiechnął się uspokajająco ścisnął jej rękę i poprawił swoje włosy. - Chociaż z drugiej strony...jesteś strasznie urocza kiedy się wstydzisz, wiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Dziewczyna słysząc słowa Zacka uśmiechnęła się lekko. - Nikt.. - odchrząknęła zakłopotana. - Nikt nigdy... nie mówił tak do mnie - powiedziała cicho i opuściła wzrok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Nagle z krzaków na Therę wyskoczyła duża fretka. Nie zła ile rozbawiona wskoczyła dziewczynie na kark i schowała się we włosach dziewczyny. Na drogę wyszedł Kean.-Widział ktoś moją fretkę?- zapytał Therę. Fretka cicho się śmiała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Thera krzyknęła czując, jak jakieś zwierzę chowa się w jej włosach. W końcu wyciągnęła fretkę i złapała ją do ręki. W tym momencie zauważyła Keana. - Zgaduję, że o nią ci chodzi? - spytała zirytowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Fretka spojrzała na nią błagalnym wzrokiem i polizała jej rękę.-Łał. Sting kogoś polubił.- powiedział. Za to zwierzątko syknęło na blondasa. Kean wybuchnął śmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 -Ładnie to tak gubić futrzaki w parku? - zapytał sucho Zack, poprawiając szybko Therze włosy i stając obok niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Śliczny - uśmiechnęła się patrząc na fretkę. - Czemu ci uciekł? - pytanie skierowała do Keana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 (edytowany) Nie nazywaj go futrzakiem. On nas rozumie głąbie.- upomniał Zack'a Kean. Fretka syknęła na blondasa jeszcze głośniej a potem wystawiła łapki żeby Thera ją przytuliła.-Czasem lubi jak go gonię.- odpowiedział na pytanie dziewczyny. Edytowano Kwiecień 21, 2015 przez Lucjan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 (edytowany) -Grzeczniej. - Zack powiedział to obonętnym tonem. - Jak coś ma futro jest futrzakiem, proste. Tak jak coś ma skrzydła to jest ptakiem. Ewentualnie smokiem. Edytowano Kwiecień 21, 2015 przez Darnok2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 No chyba że ma wyższy iloraz inteligencji od ciebie blondasie.- warknął Kean. Fretka zaczęła się śmiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 -Grzeczniej, po raz drugi. - Zack uśmiechnął się złośliwie - Polecam zapoznać się ze słownikiem, w którym znajdziesz wiele ciekawych rzeczy. Chociażby informację że słowo "futrzak" jest wyrazem pieszczotliwym, nienacechowanym pejoratywnie. No chyba że słownik fretek mówi inaczej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Nie wiem czy nie zauważyłeś ale Sting nie lubi jak się tak do niego mówi.- powiedział Kean. Fretka pokiwała twierdząco głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Dziewczyna przytulając fretkę słuchała rozbawiona wymiany zdań między chłopakami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 -Ach, no tak. Najmocniej przepraszam szanownego Stinga. - ukłonił się z sarkazmem - Trzymałeś go cały czas w torbie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Nie. Ale mogę w niej trzymać twoje zwłoki.- powiedział Kean. Sting chichotał na całego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 -Ten żart był dość..drętwy. - Zack zrobił zażenowany wyraz twarzy, patrzył na Keana jak owczarek kaukaski na rzucającego się mopsa. - Ta Fretka wydaje mi się chyba bystrzejsza od Ciebie. Może to ona powinna być Twoim mistrzem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts