Ukeź Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Felix obudził się rano w średniej formie. Zaczął od ogarniania się w swoim pokoju. Cóż, do łóżka będzie musiał się przyzwyczaić jeszcze. Przy okazji nasłuchiwał, czy w drugim pokoju współlokator też wstał już, bo jeśli nie, to miał zamiar go obudzić. Prawdopodobnie uprzejmym rzutem klapkiem w twarz, na dobry początek dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Thera wstała i usiadła na łóżku. Przetarła oczy i wstała. Poszła do łazienki, po czym zapukała niepewnie do pokoju swojego towarzysza. - Almur? - spytała otwierając jego drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Emi chwyciła dłoń Dave'a i przyłożyła ją do swojego policzka. - Naprawdę, lubię kiedy tak robisz... - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Byłaś pierwszą zupełnie obcą mi osobą która na to pozwoliła. - uśmiechnął się. - Jeśli to lubisz będę tak robić częściej. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Zack wstał i palił papierosa przy oknie w swoim pokoju, obserwując w oddali plażę. Spalił i wyszedł w samych bokserkach do pokoju. Przetarł twarz i zaczął robić sobie kawę. - Joł, partnerze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 ((Tam w sumie nie ma prawdziwej plaży, to miast jest na środku pustyni)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Felix miał na sobie jakiś zwyczajny t-shirt z nadrukiem i spodnie, gdy wyszedł z pokoju. Głos współlokatora oznajmił mu, że z uprzejmej pobudki kapciem nici. A szkoda. - No dzień dobry, jak robisz kawę to mi też zrób - powiedział ziewając i przeciągając się, a zaraz potem zmierzył wzrokiem kolegę. - Ubrałbyś się, a nie - burknął siadając na krześle i gapiąc się gdzieś w bok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 ((Załóżmy że jest jezioro, dobra? Bo troche poźno mówisz?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 ((No sorry że w czasie jak w szkole byłem zrobiliście sobie kilka stron nowych)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 ((Ale z plażą było wczoraj wieczorem)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 [No to nurkowałeś w ściekach ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 ((Błagam was... xd)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Dobrze~ - powiedziała z uśmiechem i przytuliła go. - Dooooobra, to zrobię śniadanie. Na co masz ochotę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Rozwalony w łóżku Almur otworzył oczy, gdy tylko usłyszał pukanie do drzwi. - Nie śpię, siema - powiedział, gdy usłyszał głos Thare. Wstał z łóżka i poszedł do łazienki. Normalnie już ubrany wrócił do swojego pokoju. - Czym mogę służyć? - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Po prostu coś czym damy radę się najeść przed szkołą. - powiedział. - A ja przemyję twarz i tak dalej. - powiedział i wstał, poszedł powoli do łazienki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Kean jak zwykle ubrany jak wojskowy z jabłkiem w ręku stał pod szkołą. Czekał na kogoś znajomego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Emi przytaknęła z uśmiechem i poszła do kuchni. Wyciągnęła patelnię, oraz potrzebne składniki i zaczęła robić omlety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Dave wyszukał dłonią swoją szczoteczkę do zębów, użył jej do umycia zębów, potem umył twarz, wytarł się i poszedł powoli do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Emi zrobiła omlety z owocami i bitą śmietaną, zrobiła też kanapki do szkoły sobie i Dave'owi. Położyła wszystko na stole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Gdy Emi kładła coś na stole Dave przypadkiem natrafił ręką na... jej biust. Po chwili jednak odsunął rękę jak poparzony. - Wybacz... nie wiedziałem że tu stoisz. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Zack ubrał na siebie czarne spodnie i czarną bluzę z logiem N.W.A., proprawił swoją zdobycz sprzed lat - naszyjnik z zębem rekina i uczesał włosy. Zwrócił się fo Felixa - czekać na Ciebie czy iść na lekcje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Thera zjadła śniadanie razem z Almurem i poszła się ubrać. Wyszła na korytarz w czarnej spódniczce i pudroworóżowej koszuli. - Idziemy? - spytała chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Emi zaczerwieniła się niemal natychmiast. - W... W porządku... - powiedziała z lekkim uśmiechem. - Nic się nie stało~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 ((Nie jestem pewny czy ten obrazek dałem czy nie, ale tak wygląda cała szkoła, a jej dyrektorem jest śmierć http://1.bp.blogspot.com/-mX89mLV9UNw/TbNKSlpvnSI/AAAAAAAAAN0/Kq0P7EaSCjg/s1600/vlcsnap-104192.png On http://fc01.deviantart.net/fs32/f/2008/194/8/2/Shinigami_sama_Vector_01_by_Sensei_kun.png )) - Jeszcze raz przepraszam... będę uważał... po prostu jestem jeszcze trochę śpiący i trudniej mi się ocenia czyjąś odległość... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Idziemy - odpowiedział i wyszedł za Thare z mieszkania. Zakluczył drzwi i poszli w stronę szkoły. - Fajnie wyglądasz - po drodze Almur zdobył się na komplement, uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts