Ukeź Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Ja też już idę, więc spoko - stwierdził, wstając z krzesła i zaraz zakładając buty. - Chodźmy więc na te lekcje. - Przeciągnął się i wyszedł z mieszkania, czekając na współlokatora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - W porządku~ Nic się takiego nie stało~ - powiedziała i pogłaskała go po głowie. - A teraz siadaj bo wystygnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - O... okej. - powiedział niepewnie i wyszukał ręką krzesło. Usiadł na nim. Wyszukał dłonią widelec. Wciągnął powietrze nosem - Omlet. - powiedział, ukroił widelcem kawałek i zjadł. - Twoje dania są wspaniałe, jesteś świetną kucharką. - powiedział i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Dziewczyna uśmiechnęła się do Almura. - Dziękuję za komplement, ty też dobrze wyglądasz - powiedziała. ((Mephi, oni wszyscy mieszkają w jednym budynku? )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 ((Dwóch, ale tak to kilku piętrowy budynek, na każdy jest 10 mieszkań czyli w sam raz na 20 osobą klasę)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Zbliżając się do szkoły, Almur zobaczył znajomą sylwetkę w wojskowym ubiorze. - Cześć, Kean - po chwili ją rozpoznał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 (edytowany) -To jazda. - mruknął ospale Zack i ruszył korytarzem. Zobaczył Almura i Therę, podszedł i powiedział zbijając chłopakowi pionę - To co? Po lekcjach idziemy wszystko obgadać? - po czym przytulił Therę i szepnął jej na ucho - Ślicznie wyglądasz. Wybacz za wczorajszą kłótnię w parku. -O, Kean. Siemka. - dodał dostrzegając chłopaka Edytowano Kwiecień 21, 2015 przez Darnok2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 (edytowany) Thera zarumieniła się lekko na policzkach i spojrzała na Zacka z uśmiechem. - Dziękuję - powiedziała do niego. - Nie przejmuj się - dodała myśląc o kłótni. Edytowano Kwiecień 21, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Zakładając, że dzisiejszy dzień niczego nie wyjaśni, to tak - powiedział do Zacka. - A raczej na pewno nie wyjaśni - skwitował. - Czekamy jeszcze na kogoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 -Felix wlecze się gdzieś za mną, poczekajmy na niego. - Zack chwilę pogładził się po brodzie - Dave'a, Charlotte i Emi w to nie wciągamy, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Myślę, że najbezpieczniej będzie ich w to nie wciągać - zgodził się. - Wszystko jeszcze omówimy po szkole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Felix "przywlókł się" właśnie do reszty. - Mowa podejrzewam, że o waszych planach? - Schował ręce do kieszeni przydużej bluzy. ((Jak coś to prawdopodobnie nie ma mnie przez cały dzień jutrzejszy i czwartek pewnie też )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Tak, zgadza się. Może wstępnie ustalimy, kto idzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 -Oczywiście że ja idę, muszę to sprawdzić. Ktoś powinien zająć czymś ewentualnych nauczycieli. I z góry mówię - to nie będę ja. - Zack uśmiechnął się i rozłożył ręce - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Emi usiadła przy stole. - Przesadzasz~ - zaśmiała się i również zaczęła jeść. - Wcale nie jestem taka dobra~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Żartujesz? Jesteś najlepszą kucharką na świecie. - powiedział z uśmiechem dalej jedząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Oj daaj już spokój~ - zaśmiała się. Gdy skończyli jeść Emi odniosła talerze do zlewu. - A teraz chodź już bi jeszcze się spóźnimy~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - Dobra, tylko jeszcze się przebiorę. - powiedział, wstał i poszedł powoli do pokoju. Gdy tam dotarł wziął ubrania, ubrał się i wyszedł, poprawił jeszcze włosy i poszedł na dół, wziął laskę, okulary i zaczął zakładać buty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Emi przebrała się i ogólnie doprowadziła do porządku i już czekała na Dave'a. - No już już~! - zawołała śmiejąc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Dave po chwili założył buty. Rozłożył laskę. - Okej, mogę ruszać. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - To świetnie~ - powiedziała z uśmiechem. Chwyciła go pod ramię i wyszła z mieszkania zamykając drzwi na klucz. - Pójdziesz dziś ze mną na zakupy po południu, czy raczej nie chcesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Dave uśmiechnął się. - Pójdę, pójdę. Jestem ślepy ale chodzić mogę. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - To się cieszę~ Przynajmniej nie będę sama, a skoro to właśnie ty ze mną idziesz to w ogóle super~ - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2015 ((Proszę o nie pisanie zbyt wielu rzeczy jak ja będę w szkole, ja nie mam wolne przez testy 3 klasistów )) - Też się cieszę. - powiedział do Emi i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Kean tylko machnął ręką na powitanie. Był bardziej małomówny niż zwykle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts