Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 23, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2015 (edytowany) Po chwili do sali weszła nauczycielka, konkretniej, Marie Mjolnir, ale w sportowym stroju. - Witajcie dzieci. - powiedziała uśmiechnięta. Edytowano Kwiecień 23, 2015 przez Mephisto von Pyra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 - Pff... Nie to nie. Ja chciałam tylko pomóc. Jak sobie chcesz~ - powiedziała Emi wzruszając ramionami i spojrzała na nauczycielkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Dziewczyna spojrzała na nauczycielkę, po czym podeszła do Zacka. - Czyli... t-ten dzisiejszy obiad to ściema? - spytała go drżącym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 -Słucham? - Zack otworzył oczy ze zdziwienia - Oczywiście że to nie ściema. Ja słowa dotrzymuję, przy okazji będę mógł coś...wyjaśnić. - uśmiechnal sie - Nie martw się. Już jest okej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Thera nadal lekko roztrzęsiona pokiwała głową. Usiadła na ławce i objęła się rękami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Zack podszedł do niej i niepewnie usiadł obok, obejmując ją ramieniem i powiedział cicho. - Nie bój się mnie. To ten sam Zack co wczoraj na plaży. Nie skrzywdzę Cię... - przytulił ją do siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Dziewczyna otworzyła oczy i spojrzała na Zacka. Cały strach zniknął i uśmiechnęła się niepewnie. Położyła głowę mu na ramieniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 23, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2015 ((Geez, Shine Star, twoja postać dramatyzuje. Moja jest ślepa i nigdy nie zobaczyła swojej najlepszej przyjaciółki i nie narzeka, twoja mdleje bo tak.. Jak ona wytzymuje w szkole dla zabójców wiedź mi złych duchów?!)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 ((Dooobra. Nie narzekaj. Już nie będę okeeey?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Zack drugą ręką pogłaskał ją po głowie. Z ukosa zerknął na nauczycielkę i ogarnął że zaczęła się lekcja. Przytulił mocniej Therę i patrząc jej w oczy szepnął - Może dostaniemy dzisiaj specjalne odznaki. "Najbardziej niepracująca dwójka na WFie" - zaśmiał się cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 23, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2015 ((To było pierwsze ostrzeżenie. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 ((Doobra. Ale co poradzę, że moja postać czasami się tak zachowuje? To nie zależy ode mnie! ;D ale przestanę, postaram się :3 )) Dziewczyna rozejrzała się po sali. - Wiesz, nie mam ochoty dostać jedynki zaraz na pierwszej lekcji wf-u - zaśmiała się wstając i dołączyła do grupy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 23, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2015 ((Nie zależy to od osoby która postać kontroluje... aha)) - dobra, najsampierw dziesięć okrążeń dookoła sali. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 ((Ehh... straciłeś swoje poczucie humoru..? )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Zack uśmiechnął się i puszczając jej oczko poszedł biegać, 10 okrążeń to było w sam raz na drobną rozgrzewkę. Miał energię którą musiał spożytkować. Felix biegł obok niego i patrzył na Zacka zamyślony. Pytanie "Co ten koleś ma w głowie?" powtarzał co chwilę w myślach. Bo nawet Felix, mimopartnerem bronią Zacka od trzech lat, nie wie co wydarzyło się kilka miesięcy przed ich poznaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 (( Plox mnie też to zaczęło wkurzać. Ja rozumiem, ale żeby mdleć, bo chłopak coś zrobił nie tak? No plox x"DDD Dobra, ja teraz idę na 3 godziny bo mam coś do załatwienia. Błagam nie naróbcie bałaganu bo głowy pourywam i wrzucę do Wisły. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 ((Dobra, fajnie! Naplujcie na mnie najlepiej. :'c )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 ((A może Zack po prostu zębów niw umył po czosnkowej pizzy z poprzedniego dnia xD? Wpadliście na to?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 23, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2015 ((Kończcie ten spam)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 [Śmiechłem] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 (edytowany) Mocno zdyszany Almur wbiegł na salę dobry kawałek czasu po rozpoczęciu lekcji. Przeprosił nauczycielkę za spóźnienie i dołączył do pozostałych. Resztkami sił wykonywał ćwiczenia. Chciał coś powiedzieć do któregokolwiek ze znajomych, ale nie był w stanie wykrztusić słowa. Nogi bolały go niemiłosiernie, zupełnie, jakby przebiegł w dwie strony przez całe miasto. Nic to, może akurat coś uda mu się wymyślić. Nie wiedział, co miało tu jakiś czas temu miejsce. Edytowano Kwiecień 23, 2015 przez Lepus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Thera już czuła się dobrze, więc ochoczo wykonywała ćwiczenia. Widząc swojego towarzysza spojrzała na niego z troską. - Gdzie byłeś? Co się stało? - spytała na tyle cicho, by tylko on mogl to usłyszeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 23, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Gdy wszyscy zrobili dziesięć okrążeń nauczycielka stanęła po środku sali. - Dobra, ustawcie się w rzędzie. - poprosiła. Pod pachą trzymała piłkę do zbijaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Widząc Thare, Almur nieco się zdenerwował. - Em, wiesz, może nie teraz? - wydobył z siebie, wskazując wzrokiem na nauczycielkę z piłką w ręku. - To nic ważnego, spokojnie. Wykonał polecenie i czekał na dalsze słowa nauczycielki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 -Zbijak. Klasycznie widzę. - Felix skrzywił się. -No to będzie zabawa. Następne bierki czy piłkarzyki? - zaśmiał się Zack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts