Ukeź Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 - Może i masz rację. No ale wiesz, Layla to hmm... co innego. - Wzruszył tylko ramionami. Wstał z miejsca, z zamiarem zrobienia sobie herbaty. - Może powiedziałbym ci wcześniej, ale jakby to ująć i tak wiedziałem, że szans nie mam, więc chciałem zostawić to dla siebie. Nie wyszło trochę. - Wyszczerzył zęby. "Mógłbym ci powiedzieć jeszcze, że w sumie to mieszkasz z fizyczną laską, ale sobie daruję aż taką szczerość." dopowiedział w myślach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 - Dziękuję ci... Naprawdę~ - powiedziała z uśmiechem i zamknęła oczy. Westchnęła cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 7, 2015 Autor Share Napisano Maj 7, 2015 - Nie masz za co Emi. - powiedział przytulając ją bardziej do siebie i uśmiechając się pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 -No tak, ale nie martw się. Bardziej się bałem że powiesz mi że palisz i będziesz mnie opalać. - Zack zaśmiał się krótko - Dobra mordo, czas się zbierać. Te śmieszne stworki same się nie ukatrupią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 - Okej okej - przytaknął, dopijając zrobioną herbatę i wstał z miejsca. Przeciągnął się. - No to chodźmy jak tak. - Wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Emi zaczęła delikatnie gładzić Dave'a po policzku. - Jesteś wspaniały, naprawdę. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 8, 2015 Autor Share Napisano Maj 8, 2015 - Ty też jesteś wspaniała. Nawet bardzo. - powiedział dotykając jej twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 -Wolisz jechać autobusem czy kopnąć się na piechotę? - zapytał Felixa Zack wychodząc z rękami w kieszeni na ulicę. "Ciekawe czy Almur i Thera już wyszli..." Dodał w myślach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 - Doooobra~ Może ja zrobię śniadanie, co? Jestem głodna. - powiedziała Emi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 8, 2015 Autor Share Napisano Maj 8, 2015 - Ja też w sumie trochę jestem. - powiedział Dave, po chwili jednak pocałował dziewczynę w czoło. - Ale dopiero teraz możesz. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 - Jak dla mnie bez różnicy, może być i z buta - wzruszył ramionami. Serio, nie robiło mu to większego problemu, by się po prostu przejść. - A w ogóle to chciałbym mieć to już za sobą, mam nadzieję, że szybko się uwiniemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 -No to idziemy z buta, przy okazji zapalę po drodze. - Zack ruszył przed siebie odpalając papierosa, szli tak jakiś czas aż dotarli we wskazane miejsce. Zrujnowany dom sprawiał ponure wrażenie i raczej nie zachęcał do wejścia do środka, no chyba że ktoś chciał jakoś efektownie umrzeć. ((Co dalej Mephisto? Mówiłeś że opisami walk zajmiesz się sam. Coś jeszcze mamy zrobić?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 9, 2015 Autor Share Napisano Maj 9, 2015 ((A owszem)) Wnętrze budynku było typowym wnętrzem starego, zniszczonego domu. Tynk odpadał ze ścian, meble były zniszczone, gdzieniegdzie były też przegnite deski, ogólnie kiepskawo. Z innego pokoju dało się słyszeć dźwięk płaczu, gdy uczniowie mieli tam zajrzeć okazało się że tam jest larwa Kishina, w formie kobiety, bladej, z białymi włosami, czerwonymi oczami i długimi ostrzami zamiast palców, prawie natychmiast rzuciła się na parę. ((Więc tak, jest to przeciwnik średnio trudny, więc broń musi się zmienić no i potem zacznie się walka. Dość prosta)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 - Heheh słodziak~ - powiedziała, pocałowała go po czym wstała, przeciągnęła się i poszła do kuchni zastanawiając się co dziś zrobić na śniadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 9, 2015 Autor Share Napisano Maj 9, 2015 Dave usiadł na łóżku i przeciągnął się, poprawił włosy i wstał, z ręką wyciągniętą przed siebie poszedł do pokoju, wziął ręczniki i żel pod prysznic, a potem pod prysznic. Po kąpieli ubrał się w spodnie jeansowe i koszulkę, potem poszedł do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Emi ostatecznie zrobiła racuchy z cukrem pudrem. Nakryła do stołu. Gdy zobaczyła Dave'a uśmiechnęła się i podeszła do niego. Przytuliła go bardzo mocno i pocałowała w policzek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 - Almur, może powinniśmy iść? - spytała wstając z ziemi. Schowała telefon i podeszła do chłopaka. - Lepiej już to załatwić i potem mieć spokój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 - Iść... dokąd? Przecież to jest dokładnie to miejsce, o którym mowa była w misji - powiedział, wyrzucając ogryzek do kosza. - Możemy co najwyżej poszukać naszej larwy w okolicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 - W sensie iść jej poszukać - pomyślała o larwie. - Chodź. - dodała idąc powoli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 (edytowany) - No, chyba, że tak - powiedział, ruszając za Therą i rozglądając się. - Uwiniemy się z tym raz dwa, jeśli dobrze pójdzie. Edytowano Maj 10, 2015 przez Lepus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 10, 2015 Share Napisano Maj 10, 2015 ((Mephisto?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 10, 2015 Autor Share Napisano Maj 10, 2015 ((Opisze to jak wejdę na kompa, czyli za nie długo. Teraz było by niewygodnie)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 10, 2015 Share Napisano Maj 10, 2015 ((W porządku )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 10, 2015 Autor Share Napisano Maj 10, 2015 ((Shine i Lepus)) Podczas chodzenia, w poszukiwaniu wroga, para uczniów, nie znajdywali nic istotnego, jednak po jakimś czasie usłyszeli jak coś ich śledzi, jak się okazało był to smukły stwór stojący na dwóch nogach,, w ciele miał sporo kolczyków a do jego prawej ręki przyczepiony był łańcuch, w zasadzie to bardziej był wbity w jego ramię. To najwidoczniej był cel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Maj 10, 2015 Share Napisano Maj 10, 2015 Almur zareagował natychmiast, skacząc na Therę i zmieniając się w broń w locie. Wylądował idealnie w dłoni towarzyszki. "Tęskniłem za tym" pomyślał sobie. Był gotowy do walki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts