Szeregowa WW Napisano Maj 18, 2015 Share Napisano Maj 18, 2015 Emi wstała z krzesła i podeszła do Dave'a. - Grasz z nami? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 18, 2015 Autor Share Napisano Maj 18, 2015 - Pewnie, ale mów mi kiedy będę mieć na siebie. - powiedział i uśmiechnął się do Emi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 18, 2015 Share Napisano Maj 18, 2015 - Dobrze. - powiedziała z uśmiechem. Chwyciła go za rękę i poprowadziła do salonu gdzie usiadła na podłodze. Po chwili zorientowała się że ani ona ani Dave nikomu nie powiedzieli że są parą. Ale to o tym się wspomni kiedyś indziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 18, 2015 Autor Share Napisano Maj 18, 2015 Dave usiadł obok Emi, zdjął okulary. - To kto zaczyna? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 18, 2015 Share Napisano Maj 18, 2015 -Na mnie nie patrzcie. - mruknęła Cindy. Ta klasowa integracja postępowała coś za szybko. - Nie ma opcji bym kręciła. -Ja mogę. - obwieścił Zack i złapał butelkę. Wprawił ją w obrót, a gdy się zatrzymała wylądował prosto na Almurze. - Dajesz mordo. Pytanie czy zadanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 18, 2015 Share Napisano Maj 18, 2015 Thera usiadła blisko Zacka i oparła się o jego ramię. - Mogę? - spytała cicho patrząc na niego z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 18, 2015 Share Napisano Maj 18, 2015 To ty masz skojarzenia.- powiedział ze śmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Maj 18, 2015 Share Napisano Maj 18, 2015 – Niech będzie pytanie... – powiedział. Oczywiście nie spodziewał się, że wypadnie na kogokolwiek innego; jak zawsze wierzył w swoje znakomite szczęście. "Jak ja w ogóle dałem się w to wkręcić?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 18, 2015 Share Napisano Maj 18, 2015 - Nie mam - prychnął tylko. - W każdym razie chcesz iść czy nie? Czy nie wiem, idziemy odwiedzić kogoś czy coś? - spojrzał na niego. - Swoją drogą... Raczej nie mówimy pozostałym o nas, nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 18, 2015 Share Napisano Maj 18, 2015 -Jasne. - Zack uśmiechnął się i pocałował Therę. Spojrzał z sadystycznym uśmiechem na Almura - Która dziewczyna z klasy podoba Ci się najbardziej? Cindy strzeliła facepalma i między palcami spojrzała na Zacka. Westchnęła głośno i powiedziała zarzucając ciemnoczerwony warkocz za ramiona. - Chyba wolę tego Zacka który jest ponurym draniem panie surferze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 18, 2015 Share Napisano Maj 18, 2015 Thera z szerokim uśmiechem patrzyła na Almura. - Oj Cindy... ja o wiele bardziej wolę mojego Zacka niż tamtego gbura - zaśmiała się poprawiając grzywkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Maj 18, 2015 Share Napisano Maj 18, 2015 "Słucham? Przecież jestem a" - Hmm... - ze względu na takie właśnie pytania nienawidził w to grać... - No, niech będzie Thera - powiedział, gapiąc się w podłogę. - Głównie dlatego, że jest chyba jedyną osobą na tej planecie, która potrafi poprawnie trzymać moją rękojeść... eee... znaczy rękojeść sejmitara, w który się zmieniam - dodał szybko. "Ranyy, wielkie dzięki Zack." Zakręcił butelką, która zatrzymała się na Davie. - Pytanie, czy zadanie, Dave? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 18, 2015 Share Napisano Maj 18, 2015 Thera zachichotała słysząc Almura. Lubiła go właśnie miedzy innymi za to, że byl taki wstydliwy. - Nie wstydź się, lubię takie komplementy - uśmiechnęła się szeroko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 18, 2015 Autor Share Napisano Maj 18, 2015 - Niech będzie pytanie. Żadnego zadania i tak nie wykonam. Chyba że miałbym się z wami bawić w ciuciubabkę. - stwierdził wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Maj 18, 2015 Share Napisano Maj 18, 2015 Uśmiechnął się do Thery w odpowiedzi. - Ta... - Zwrócił się do Dave'a. - Gdybyś mógł wybrać, wolałbyś nigdy nie dowiedzieć się o tej szkole i o tym, że jesteś bronią, ale odzyskać wzrok, czy może to, co jest teraz? - "Patrz i się ucz, Zack. To jest dopiero pytanie." Tak mu się jakoś pomyślało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 18, 2015 Autor Share Napisano Maj 18, 2015 - Wolałbym żeby zostało tak jak teraz. Tak jest dobrze. - powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 18, 2015 Share Napisano Maj 18, 2015 -Powiedziałbym że jestem zazdrosny. - mruknął Zack z udawanym gniewem i po chwili zaśmiał się. - Prawda jest jednak taka że jesteś jedną z bardziej rozgarniętych osób w tej klasie. - zamyślił się - A co do rękojeści... -Zaaack... - Cindy westchnęła chcąc przerwać kolejną żałosną wypowiedź kolegi -...to trzymanie rękojeści Felixa brzmi gorzej. O wiele gorzej. -Zabierzcie go stąd. Błagam. - Cindy spuściła głowę zrezygnowana - Kręcisz Dave. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 18, 2015 Autor Share Napisano Maj 18, 2015 - Nie. Po szesnastu latach bycia ślepym przyzwyczaiłem się. Plus poznałem was, co jest fajne. No i poznałem Emi. Ta. Bycie ślepym mi już mie przeszkadza. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 18, 2015 Share Napisano Maj 18, 2015 Skoro się wstydzisz... dobra. Choć na te lody.- powiedział biorąc go za rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 18, 2015 Share Napisano Maj 18, 2015 - Nie chcę po prostu, żeby gadali jakieś głupoty czy coś. A chyba mamy być dla siebie, a nie na pokaz, nie? - Uśmiechnął się, lekko ściskając jego dłoń. - No idźmy, idźmy - przytaknął kierując się na zewnątrz, nie puszczając na razie jego dłoni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 18, 2015 Share Napisano Maj 18, 2015 Thera z szerokim uśmiechem patrzyła na Zacka. - Ehh.. ty jak coś powiesz... - westchnęła z udawaną rezygnacją. Złapała go za rękę i splotła ich palce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 18, 2015 Share Napisano Maj 18, 2015 Ok.- powiedział zamykając mieszkanie i wychodząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 18, 2015 Share Napisano Maj 18, 2015 Felix zaczekał aż ten zamknie mieszkanie, po czym wyciągnął go na zewnątrz z budynku. - Niedaleko pizzerii jest fajna lodziarnia. Możemy tam iść. Chyba że masz inne propozycje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 Raczej nie. Prować.- powiedział i poczochrał mu włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 -Kręcisz. Butelką. Twoja kolej. - Cindy westchnęła i pokręciła głową. "Matoły, nie ma innego określenia." Zack uśmiechnął się szeroko. Ściśnięciem dłłoni dał Therze znak żeby nie przestawała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts