Szeregowa WW Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 Dziewczyna opadła na ziemię a płomień zgasł. Pokręciła przecząco głową. - Znam tylko ciebie, a tak to nie. - powiedziała i podeszła do niego. - W każdym razie... Odprowadzisz mnie? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 - Tak. Głupio zrobiłem że nie chciałem tego robić rudzielcu. - powiedział do niej. ((Next day?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 (yea, pls) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 ((Okay, no to załóżmy że każdy wrócił do domku, nikt nie umarł. Każdy jest u siebie, śpi sobie i nagle następny poranek.)) Add'a obudziło pikanie budzika, ten okropny, denerwujący dźwięk. Chłopak stuknął przycisk i dźwięk ustał. Podniósł się leniwie do siadu. Poprawił włosy i ruszył do łazienki. Zrobił co musiał. Potem poszedł i zjadł kawałek pizzy na śniadanie. Ostatecznie ubrał się w czyste ubrania, wziął plecak i wyszedł zamykając drzwi do mieszkania po czym ruszył do szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 Elinor obudziła się, poszła do toalety i zjadła śniadanie. Podczas jedzenia myślała o tym wilku i Simonie oraz podpalonym drzewie. Spakowała torbę i wyszła, szła spokojnie przez las patrząc jak wiewiórki gonią się po drzewach, a sarny budzą się. Doszła na miejsce i czekając na lekcję usiadła na ławce pod szkołą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 Serena wstała rano gdy idiota ze sklepu do niej zadzwonił.- Ta, ta. Jutro przyjdę.- powiedziała ziewając. Umyła się, ubrała, wzięła plecak i wyszła do szkoły. Gdy w końcu tam doszła, zwinnie wspieła się na murek obok szkoły i zaczęła jeść jabłko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 Ryder zwyczajem już obudził się około szóstej rano,wstając o 6:50 umył zęby, wziął prysznic,ubrał się, i zaczął robić sobie śniadanie.Rozmyślając co tak naprawdę robiła trójka znajomych wieczorem w lesie,po czym spakował się,zjadł to co przygotował i wyszedł o 7:30 i dziesięć minut później był na miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 Elinor zobaczyła Ryder'a i postanowiła do niego podejść. - Cześć~ - Przywitała się. - Wiesz...wczoraj była taka dziwna sytuacja w lesie... Pojawili się tam wszyscy i wilk, który był bardzo fajny i łagodny, polubiłbyś go. Nie wiem co oni tam robili, podpalali drzewa chyba...Tak czy siak nie ważne, nie wiem czemu o tym mówię. - wzruszyła ramionami i znów usiadła na ławce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 -Rzeczywiście dziwne... - powiedział - Działo się jeszcze coś ciekawego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 - Byli tam : Ritsu, Simon, Seren i ten co miał problem jak gadaliśmy o syrenach.. A ciekawe było kto podpalił drzewo i skąd ten wilk. Znam ten las na pamięć, zwierzęta w nim i każde drzewo. hm. Nie dowiem się już co to za wilk, bo uciekł, a skoro go nie widziałam to nie wiem gdzie mieszka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 (edytowany) Emily wstała bardzo wcześnie mimo iż była ogromnie zmęczona wczorajszym dniem. Zjadła płatki z mlekiem na śniadanie i przygotowała dwa pudełka bento do szkoły. Umyła się, uczesała i ubrała w niebieską koszulkę odsłaniającą brzuch, krótkie jeansowe spodenki i filetowe trampki. Wzięła torbę i bento i poszła do szkoły. Edytowano Lipiec 29, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 Add po pewnym czasie drogi dostrzegł w oddali Emily. Przyśpieszył trochę żeby zrównać z nią krok. Gdy był około 10 metrów od niej zawołał za nią ,,Emily'' i podszedł jeszcze bliżej. - Cześć. - powiedział. ((A ona ma koszulkę taką co cały brzuch odsłania, czy jak? Bo nie czaje)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 (( Crop top taki no xD )) Emily obróciła się, popatrzyła na Add'a i od razu się rozpromieniła. - Add! - zawołała i przytuliła go mocno. - Mam coś dla ciebie. - oznajmiła z uśmiechem i podała mu jedno z pudełek z bento. - Zrobiłam specjalnie dla ciebie~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 ((Tak mów mi bardziej, ja na pewno wiem o co biega xdd)) - Dla mnie? - zdziwił się. - To miłe. - dodał i wziął bento. Schował je do plecaka. - A jak szyja? - zapytał. Po chwili spojrzał na dziewczynę tak ogólnie, od góry do dołu, od dołu do góry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 (w pisz sobie w guglu grafika) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 (( Właśnie. Google nie boli xD )) Dziewczyna kiwnęła głową z uśmiechem. - Jest w porządku. - powiedziała. Ślady na szyi zanikły. - Nie boli. - odparła i przytuliła go mocno. - Dzięki tobie, dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 ((Ale w google jest dużo wersji tego. Ciesze się że muszę pamiętać tylko nazwę koszulka xd)) - Nie przesadzaj, to nic wielkiego. - powiedział odwracając wzrok, trochę jakby się zawstydził ale nie był różowy ani nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 - Jak to nic wielkiego? Gdyby nie ty tamten facet by mnie zadźgał. - mruknęła cicho. - Dobrze że tam byłeś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 - Tak dla bezpieczeństwa będę cie odprowadzać. - powiedział i pogłaskał dziewczynę. - A teraz chodźmy bo jeszcze się spóźnimy. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 Emily uśmiechnęła się. W końcu poczuła że Add naprawdę ją polubił. - Dobrze, chodźmy. - powiedziała wesoło i chwyciła go za rękę. Ruszyła w stronę szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 Add poszedł za dziewczyną, przewrócił oczami, był pewny że cała jego klasa będzie gadać o tym że klasowy dziwak znalazł sobię dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 -hmm...Bardzo ciekawe a szczególnie ten wilk... - powiedział i odwrócił głowę trochę zawstydzony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlet Witch Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 Simon, gdy rano spojrzał w lustro omal się nie przewrócił. Wyglądał strasznie, więc skupił się na doprowadzeniu się do porządku. Gdy już skończył, nadal było widać wory pod jego oczami. Wyszedł z domu bez śniadania, na które nie starczyło czasu. Pod szkołą zobaczył Elinor, jednak po wczorajszych zdarzeniach wstydził się zagadać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 Emily widziała jak Add przewraca oczami więc puściła jego rękę. Uśmiechnęła się do niego tylko i schowała ręce do kieszeni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 - Racja, chciałabym go znów spotkać - mówiła do Rydera i zobaczyła Simona, sama do niego podeszła, bo jemu się zbyt nie śpieszyło. - Hej Simon! Jak tam, trafiłeś do domu? - zapytała uśmiechnięta . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts