Cassidy Napisano Sierpień 5, 2015 Share Napisano Sierpień 5, 2015 Elinor zarumieniła się lekko. - Nie chcę sprawiać problemów. - mówiła dalej - w końcu to ja cię wyciągnęłam , więc nie powinieneś jeszcze za mnie płacić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 - Smacznego~ - powiedziała wesoło i zaczęła jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 Add zaczął jeść. - Hmm, dobra. - powiedział kontynując jedzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 Wychodząc ze szkoły Ryder wyjął książkę i zaczął czytać. ((sam tak robię nigdy się nie rozbiłem)) Idąc i czytając potknął się o czyichś plecak i wywrócił jakąś dziewczynę ((no nie wiedziałem jak się do tego zabrać )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 14, 2015 Share Napisano Sierpień 14, 2015 Serena właśnie miała odpowiedzieć gdy jakiś chłopak wpadł. Podniosła się puszczając w jego stronę ładną wiązanką przekleństw.- Ryder. Za karę idziesz do mnie na obiad!- zawołała myśląc jakby go otruć. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Sierpień 15, 2015 Share Napisano Sierpień 15, 2015 W stając Ryder usłyszał kolejno serię przekleństw a potem karę - o ou - pomyślał - eee... No w sumie...mogę pójść o ile mnie nie otrujesz - odpowiedział z uśmiechem i puścił jej oczko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 15, 2015 Share Napisano Sierpień 15, 2015 Puść jeszcze raz oczko a wyrwę ci je.- powiedziała z uśmiechem.- Chodźmy już.- mruknęła do nowej koleżanki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Sierpień 15, 2015 Share Napisano Sierpień 15, 2015 (edytowany) Ja też mam iść? - zapytał - bo już nie rozumiem... Edytowano Sierpień 15, 2015 przez SiOn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 17, 2015 Share Napisano Sierpień 17, 2015 Po obiedzie Emily wysprzątała kuchnię i odetchnęła. - Jutro sobota... Pójdziemy gdzieś? - zapytała wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 20, 2015 Share Napisano Sierpień 20, 2015 Czy tylko mi usunęło 6 stron ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 20, 2015 Share Napisano Sierpień 20, 2015 ((Pisz w nawiasach jeśli chcesz offtop robić .-.I nie usunęło, więcej postów na stronę się mieści)) - Możemy pójść. Ale nie wiem gdzie. - powiedział, przeciągając się. Po zjedzonym posiłku wstał i odstawił talerz do zlewu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 - Chodźmy do Aqua Parku! - zawołała wesoło Emily. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 - Aqua park? Musiałbym iść do sklepu kupić sobie strój kąpielowy. Ten który mam jest z czasów jak miałem 10 lat... - stwierdził Add. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 - No to trzeba iść~ - powiedziała wesoło Emi. - No chyba że w ogóle nie chcesz iść, to moglibyśmy coś innego porobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 - W sumie to chętnie zobaczę cię w kostiumie kąpielo... znaczy się popływam, popływam. - powiedział podnosząc ręce w obronnym geście. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Emily zaśmiała się.- Słodziutki jesteś~ - powiedziała wesoło. Nie wkurzyła się ani trochę, cały czas była tak samo wesoła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Chłopak odetchnął z ulgą widząc że wybrnął z sytuacji. - Muszę w takim razie iść do sklepu kupić sobie jakieś spodenki do pływania, chce ci się iść ze mną? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Emily przytaknęła.- Oczywiście~ - powiedziała wesoło. - Właściwie to chyba też muszę sobie kupić nowy strój... - mruknęła pod nosem. - Chyba ten co miałam gdzieś zgubiłam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 - Cóż, możemy sobie pomóc wybrać. - stwierdził Add wzruszając ramionami, w zasadzie to miał nadzieje na to że dziewczyna się zgodzi, gbur czy nie, zawsze fajnie na coś popatrzeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubira Mysterious Napisano Wrzesień 9, 2015 Share Napisano Wrzesień 9, 2015 Imię i Nazwisko: Lily SomRasa: KotołakWiek: 17 latCharakter: Rozgadana, dosyć przyjazna odważna dziewczyna która lubi się uczyć a w szczególności lubi książkiWygląd: 184cm wzrostu, ciemno brązowe włosy sięgające do ramion, cera dosyć jasna, jedno oko ma niebieskie, drugie zielone. Jest wysportowana. Ubrana jest zwykle w długie granatowe spodnie i niebieski t-shirt, a na to założoną ma zieloną bluzę z kapturem która świetnie zakrywa kocie uszy. Jeśli nie ma kaptura to zwykle ma założoną czapkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 10, 2015 Share Napisano Wrzesień 10, 2015 - Jasne~ Będzie zabawnie~ - powiedziała Emi z szerokim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 - W porządku. To jak idziemy teraz? Czy później? - zapytał Add po chwili namysłu. Miał ochotę w sumie popływać więc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 (nie chcę nic mówić, ale to była chyba północ jak moja postać której już imienia zapomniałam szła do domu, a szer poszła do ciebie zrobić ci pomidorową, którą jadłeś przez 2 posty, więc idź o 2 w nocy na basen...a w sumie pogubiłam się, bo on przecież ją obronił na dworze...kurde... COSIETUDZIEJE? ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 (( CASS JUŻ BYŁ NOWY DZIEŃ :""") ))- Możemy teraz~ - powiedziała wesoło i zeskoczyła z kuchennego blatu. Rozprostowała ubranie żeby dobrze wyglądało i uśmiechnęła się do Add'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Wrzesień 13, 2015 Share Napisano Wrzesień 13, 2015 (edytowany) (( aha... BTW Elinor a ja wciąż czekam na obiad w takim tempie to się zagłodze )) Edytowano Wrzesień 14, 2015 przez SiOn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts