Lukiner Napisano Październik 1, 2011 Share Napisano Październik 1, 2011 ENG http-~~-//www.youtube.com/watch?v=pBDs7T78lsQ&feature=channel_video_title PL napisy http-~~-//www.youtube.com/watch?v=6CsP5M9LDd4&feature=player_embedded wycięta scena z Rarity (fanmade wg. oryginalnego skryptu oczywiście) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Xzz9g7TSvk4&feature=player_embedded SHE'S COMING 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Październik 21, 2011 Autor Share Napisano Październik 21, 2011 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=wILFddYxKOM"time tick tick ticks away" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 Odcinek świetny, pinkie pie jako qrczę :heart: i ten podwójny głos luny mmm I to, że nikt nie wiedział, za co była przebrana TW xd Ale i tak to niszczy system : - Pinkie, you're genius! - No, im chicken! :heart: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 Zdrowo pokręcony odcinek Ale zdecydowanie warto było czekać. Luna <3 I jej royal "we" I to "wyciszanie". A Pinkie zgarnia nagrodę za najlepszą rolę drugoplanową - Pinkie, you're a genius! - No, I'm a chicken! Nagroda za najlepszy dialog 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 Na końcu najlepsze :D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 A, fakt, i jeszcze plus dla Luny za porażenie cwaniakowatej Dashie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 Gdyby nie Luna, nawet bym nie włączył, tylko czekał na wersję z napisami, albo obejrzał po odnowieniu limitu. Oglądałem, mimo minutowych przerw co 15 sekund Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunbro Dante Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 Podsumowanie odcinka: -zawiedziona niewiedzą kuców Twilight -zajefajne wejście Luny -głupio wyglądająca Luna -Głupio gadająca Luna -Luna zostająca klonem celestii -kurczak pinkie (nadal nie rozumiem czemu nie Scoot) -głupio gadająca Luna Moja reakcja na Lunę: Luna co masz do powiedzenia swoim fanom po tym występie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Październik 22, 2011 Autor Share Napisano Październik 22, 2011 Luna nie jest nową Fluttershy lub Celestią i wygląda na mix Zecory i Trixie z czymś jeszcze hmmm = więc jest dobrze jak dla mnieczy Luna gada na dwa głosy? czyli NMM nadal jest wewnątrz niej czy to Celestia ją kontrolowała?? xD Celestia chyba zapomniała poinstruować siostrę jak teraz rozmawiać z poddanymi no ale wejście miała genialne ^^nadal nie mogę rozpoznać czy osoba która podkładała głos pod nią jeszcze wcześniej użyczyła głosu komuśLuny lepiej nie drażnić bo bez skrupułów ciska piorunami na prawo i lewo oraz zmienia pogodęno i wiadomo, że nadal potrafi przybierać formę Nightmare MoonZecora i jej czary mary + jej strój wypadły świetniePinkie you are so randomRarity chyba nie zdążyła zrobić sobie kostiumu albo była wyczerpana robieniem kostiumów dla całego miasteczka więc podarowała sobie to święto ;pno i Derpy miała swoje większe "pięć minut" ciekawe czy to przypadek, że razem z nią stała Carrot Topzgadłem co do Fluttershy i tego że będzie się bała wyjść z domu ^^awwwwww dlaczego nie pokazali scenki w domu Flattershy ;d po odgłosach to musiało być tam grubo + Fluttershy rozpłaszczona na własnych drzwiach jest przezabawnaand more.... jestem zadowolony z tego odcinka i to bardzo, choć jestem świadomy że to nie to co niektórzy oczekiwali (zawsze zostaje wam masa innych sweeetaśnych kuców) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 WUT!? Luna może się zmieniać w Nightmare Moon? Fajnie! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 Pinkie Pie niszczy system jak zwykle . Odcinek świetny, tylko troche brakowało Rarity, ciekawe za co by się przebrała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woparciu Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 Nie tego się spodziewałem, ale i tak wypadło CO NAJMNIEJ fajnie! Szykują się kolejne gópie memy np. caps lock luna. Sezon drugi stawia coraz wyżej poprzeczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 To jest złe, że stawia sobie coraz wyżej poprzeczkę. W pewnym momencie skończą im się pomysły, albo coś pójdzie nie tak i fani złapią za widły, bo im się nie spodoba. Albo poprzestaną na tym sezonie, bo właśnie im się skończą pomysły. Zrozpaczeni fani sięgną po widły i wściekły tłum ruszy na wojnę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 Najważniejsze, by trzymali równy, co najmniej przyzwoity poziom, bo Warmen słusznie zauważa - prędzej czy później skończą im się pomysły na "przeskoczenie poprzeczki" i fani będą mieli RAAAAAAAAAAAAAAAAAAGE. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 No, w 1 sezonie też były słabsze odcinki. 2 sezon jest po prostu epicki. Teraz czekam z zapartym tchem na odc. 7 ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 Już widzę te memy z pinkie pie " NEVER " :heart: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woparciu Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 3 sezon jest już w progressie więc nie ma co się bać. Chyba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duncans Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 DAAAWAĆ MI NAAAAAPISY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 Luna jest epicka. Naprawde sie balem ze ja zeslodza, albo zrobia z nia cos glupiego, ale chyba nie mogli zrobic jej lepiej niz zrobili. Co tu sie rozwodzic, najlepiej napisana, mimo ze najtrudniejsza postac w MLP. Idealny glos, idealne sposob mowienia, idealne zachowanie. Oddali to ze spedzila 1k lat uwieziona, i ma problemy z dostosowaniem sie, ale nie przesadzili. Jedno zastrzezenie, Luna wyglada troche 'krzywo' w niektorych kadrach, ale moze to tylko moje wrazenie? Hm, w pilocie ona jest o wiele mniejsza od Celestii, wzrostu normalnego kucyka, teraz byla o wiele wyzsza. Moze nie osiagnela jeszcze normalnego rozmiaru, i to dlatego, w koncu u czlowieka tez proporcje sie troche zmieniaja. Jesli ta krzywosc Luny to zamierzony efekt, to dla mnie to jest najlepszy odcinek, myslalem ze minelo dopiero 5 minut a tu odcinek sie skonczyl, tak mnie wciagnal... Jesli niezamierzony, to i tak jeden z najlepszych... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 Warmen - szerząc herezje zsyłasz na siebie gniew Inkwizycji. Pewno jesteś jednym z tych fanów, którzy w szafach mają ołtarzyki ze swoją Luną, której obraz delikatnej, niewinnej, niesłusznie ukaranej legł w gruzach. Luna nie jest dzieckiem, a 1000 lat samotności potrafi nadszarpać psychikę + brak wiedzy na temat zmian w kulturze i zwyczajach. http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRgIdkOMl1gcgVUw3xu2udY8UK35kD6Fy4EMpaBInJ1OqH6lPMfiasIyjit Mi się odcinek podobał zwłaszcza dlatego, że pokazano, że Luna nie jest takim "Lelum-polelum" tylko normalnym kucykiem, który też swoje problemy posiada. Jeśli ktoś nie lubi jej za to, że jest taka, a nie jak ją sobie wyobrażali, to niech mi napisze na pw - wyślę mu chusteczkę. =.= Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 Warmen - szerząc herezje zsyłasz na siebie gniew Inkwizycji. Pewno jesteś jednym z tych fanów, którzy w szafach mają ołtarzyki ze swoją Luną, której obraz delikatnej, niewinnej, niesłusznie ukaranej legł w gruzach. Nie ma takiej osoby, której gniewu na siebie prędzej czy później nie zsyłam. Next. Szafy nie mam, ołtarz planuję wybudować na podwórzu. Z resztą, gdzie ty widzisz, żebym szerzył herezję, ja w pocie czoła pracuję na twoje buffy... No i w sumie nie miałbym nic przeciwko 1000 lat samotności. Jak już z resztą pisałem. @topic Na streamie oglądałem odcinek z dużymi przerwami, bo limit jeszcze się nie odnowił. Teraz już oglądam któryś raz normalnie. Nowa Luna ftw! Reszta to herezja! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 o ludzie cały I sezon i 2 odcinki drugiego w jeden weekend przegrywają z tym odcinkiem. odcinek oryginalny i taki dobrze napisany... co do tego że luna mogła się wydawać trochę wyższa w tym odcinku a w II odcinku rozmiarów normalnego kucyka mam teorię. mianowicie te 1000 lat w księżycu nie pozwoliły jej urosnąć, kiedy wróciła na ziemię zaczął się jej nagły wzrost aby nadrobić ten stracony czas... czemu nie było rarity... może spała dla urody, może zmęczona szyciem kostiumów (ta zezowata jak jej tam nie pamiętam niestety chyba sama uszyła sobie kostium ale to nie dotyczy fabuły) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 co do tego że luna mogła się wydawać trochę wyższa w tym odcinku a w II odcinku rozmiarów normalnego kucyka mam teorię. mianowicie te 1000 lat w księżycu nie pozwoliły jej urosnąć, kiedy wróciła na ziemię zaczął się jej nagły wzrost aby nadrobić ten stracony czas... Myslalem podobnie, ale Luna i Celestia rzadzily razem przez nieokreslony czas, i raczej nie rzadzily jako male kucyki. Imo, przez odczarowanie jej Luna stracila czesc swojej mocy, co objawilo sie tez jej utrata wzrostu, a teraz ja odzyskuje. Ale ogolnie sie zgadza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quarillo Napisano Październik 23, 2011 Share Napisano Październik 23, 2011 - zrobione przeze mnie Odcinek świetny, jeden z najlepszych, jak nie najlepszy świetnie przedstawiona historia i problem związany z przyjaźnią. @2x up: Ta zezowata to Derpy Hooves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Październik 23, 2011 Share Napisano Październik 23, 2011 i tak Luna the best ^^ Lukiner - oddajesz mi funkcję avatara Luny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się