Poranny Kapitan Scyfer Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Chyba działa, bóg zapłać. Teraz czekam tylko na SB i abdykację Sipera. 1 Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Chyba działa, bóg zapłać. Teraz czekam tylko na SB i abdykację Sipera.Boże, przeczytałem aborcję A co do SB to mam nadzieję że będą te pokoje o których nas zapewniano W temacie o grach przynajmniej będę miał co pisać bo lubię czasem podzielić się z innymi informacją w co teraz gram. Jeśli nie będzie to nie do mnie pretensje Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Chyba ciebie JEZU JAKIE TE INSTANT EMOTY ZAJEBISTE NIGDY WIĘCEJ MYLENIA z Do Boże mówiłem a nie do ciebie >mylenie z lol Link do komentarza
Niklas Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Guten tag: http://prntscr.com/877nwm Link do komentarza
Kuracyja Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 eBettle bydzie grać na Mirażu Link do komentarza
Cahir Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Ale Overpassa to ty szanuj, skrzynki z niego chodzą po 13 euro Link do komentarza
Sosna Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 No to znalazłem już dwie rzeczy, które mnie będą nerwować na IPB 4... Syfiastą ramkę na avek, która powoduje, że bawienie się w wycinanie tła i zabawa z przezroczystością jest zwykłą stratą czasu, oraz syf w powiadomieniach bez możliwości usunięcia go Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Miraż najlepsza mapa Nie to co jakieś gunwiane Cache czy Overpass.Wypraszam to sobie, wymieniłeś same najlepsze mapy, tylko na Cache da się coś ugrać... A nie to co dd2 gdzie musisz przebiegać przez pół mapy by odbijać jeden bombsite (tak, na A patrzę!). Na Mirage rzadko widzę by ktoś z pochylni na A przeżył więcej niż 30 sekund. Nadal nic nie pobije A na Nuke Link do komentarza
Skysplit Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 TEN PLEJS POZIOM: MYWBIEGNIJMY NA BSa, ZAPLANTUJMY, PÓJDŹMY HUNTOWAĆ WROGÓW A ONI NIECH ZDEFUJĄ PAKĘ hazed zrobił ragequita Link do komentarza
Kuracyja Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 hazed zrobił ragequita A nie, bo VAC postanowił go usunąć z gry Link do komentarza
Skysplit Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 A nie, bo VAC postanowił go usunąć z gry KQLY STYLE! xDDDD Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Zapomniałem już jak bardzo genialny jest podkład muzyczny w serialu. I nie, nie piosenki, piosenki są dla słabych.Brzdąku - brzdąku w tle, nie pamiętam chyba ani jednej nuty, ale dej jakiś przykład, bom ciekaw. I szukam powodu, żeby znowu zacząć oglądać. Link do komentarza
Garin Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Dzienna porcja księcia Hatarłuka: https://www.youtube.com/watch?v=OaP6p9whWR8 Link do komentarza
Kuracyja Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Boże... co tam się odpiahdala na Mirażu... Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 >Cache >ugrać also, DD2 jest najbardziej zbalansowaną mapą w całej grze A Nuke to nie rotacja, nie liczy się.>dd2>zbalansowaneWychodzisz z ct by odbić A a tutaj z trzech stron w ciebie walą Cache jest według mnie najbardziej zbalansowany, bo można każdy bombsite odbić w każdą stronę, przynajmniej ja umiem "Nuke to nie rotacja nie liczy się":https://www.youtube.com/watch?v=XZxzJGgox_E Można robić rotate jeśli się wie jak Mapa jak każda inna tylko bombsites na siebie nachodzą Link do komentarza
Tokusa Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Człek "po latach" wbija na forum, a tu jakieś nowe silniki, wyglądy, brak sb, cuda niewidy O: Link do komentarza
Kuracyja Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 @Minish. Bohater Burzy>mówienie że dd2 to niezbalansowana mapaMinish, plz... Link do komentarza
Garin Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 #Tylkohińskielaleczki Link do komentarza
Sabina Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Elo. Co u Was? Ja jestem w Gdańsku. Pozdrawiam Link do komentarza
Tokusa Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 @Sabina: a całkiem spoko Od dwóch godzin nie mogę wcielić w życie planu "codziennie przynajmniej pół godziny pojeździć na rowerze, tak dla kondycji" Link do komentarza
Kruczek Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Tyle wygrać@Airlick 1 Link do komentarza
Recommended Posts