Skocz do zawartości

Tymczasowe /sb/

Siper

Recommended Posts

Dnia 19.09.2015 o 15:22, Vanadiss the Glejt napisał:

Jeśli nie wiesz, jak spore wymagania mogą mieć programy oraz jak zaawansowane [tym samym drogie] są podzespoły robione SPECJALNIE pod programy graficzne...

Ukryta zawartość

Równie dobrze mogę używać tych programów na swoim starym lapku, lepszy sprzęt tylko wspomaga lecz dzięki niemu skill ci nie wzrośnie

Odkryj ukrytą treść
https://www.youtube.com/watch?v=XRCXLnN4FyA

Summon @Ryś Raindrops

Summon @Syrenka Katherine

Summon @Avanidius

Summon @Matjas

Summon @Tarreth

Dnia 19.09.2015 o 15:40, Minish. Bohater Burzy napisał:

Równie dobrze mogę używać tych programów na swoim starym lapku, lepszy sprzęt tylko wspomaga lecz dzięki niemu skill ci nie wzrośnie

Ukryta zawartość

...

Masz Ty rozum i godność człowieka?

Edytowano przez Vanadiss the Glejt
Dziś zostanę Negromantą
  Dnia 19.09.2015 o 12:50, Kuracyja napisał:

Wystarczy, że pod godłem jest Trupia Główka, która była jednym z symboli SS. :kappa: Zmień avek, albo przytnij.

Funfact: W Totenkopf używanym przez SS czaszka powinna być zwrócona w lewym półprofilem, a tutaj jest na wprost.

Edytowano przez Garin
  Dnia 19.09.2015 o 16:50, Garin napisał:

Funfact: W Totenkopf używanym przez SS czaszka powinna być zwrócona w lewą stronę, a tutaj jest na wprost. LERN MOAR ABAŁT NAZI SIMBOLS.

>implikowanie, że jeśli Totenkopf jest z innego profilu to automatycznie jest czymś innym

>implikowanie, że Heeresadler bez swastyki już nie jest Heeresadlerem

Może i nie jesteś póki co nazistą [publicznie], ale do propagowania można to zaliczyć, albowiem podobieństwo jest uderzające

No i hej, taki model czapki był powszechnie używany przez SS

w sumie to zauważyłem pewną prawidłowość... wszystkie moje postacie z gier, o ile da się stworzyć własną, wybrać płeć i nadać imię, są kobietami mającymi bardzo dużo wspólnego z magią/magiopodobnym czymś i mają na imię Fero :v

Edytowano przez Sosna
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...