Hedzio Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Co to za random? Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Zostawiam ten post tutaj, gdyż od tej pory rozpocznę obserwację shoutboxa. Chcę sprawdzić, czy faktycznie to miejsce składa się z samych durnych postów w stylu "benis".benis.benizArłuk Benis. Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Benis? Jaki benis? Chyba Denis. Denis Rozrabiaka xD Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Wy sobie benisujcie, ja napiszę że oddałem okulary do wymiany szkieł i jestem ślepy.I jak piję mleko, to wyglądam jak kotek. Może zrobię zdjęcie.Beniz. Link do komentarza
Kuracyja Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Zostawiam ten post tutaj, gdyż od tej pory rozpocznę obserwację shoutboxa. Chcę sprawdzić, czy faktycznie to miejsce składa się z samych durnych postów w stylu "benis". Nie zamierzam pisać źle o textboxie tak długo, jak sam się nie przekonam, czy faktycznie panuje tutaj Sodoma i Gomora. Kto wie, być może sam będę się tutaj udzielał.A oto i druga lekcja korzystania z /sb/:Nie oczekuj, że twa prośba zostanie spełniona. Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Pierwsza lekcja korzystania z SB:Gdy Airlick pisze coś, co ci się nie podoba, odpowiadasz "Arłuk Pauka"Druga lekcja korzystania z SB:Gdyby zdarzyło się jakimś cudem, że zgadzasz się z tym, co napisał Arłuk, również piszesz Arłuk Pauka. Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 A oto i druga lekcja korzystania z /sb/:Nie oczekuj, że twa prośba zostanie spełniona.To już trzecia i jedna trzecia. Link do komentarza
Kuracyja Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Druga lekcjaChyba trzecia, bo drugą już ja dodałem. Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Chyba trzecia, bo drugą już ja dodałem. Twoja to 3 i 1/3, moja to druga, bo dwie pierwsze zasady to Arłuk i Pauka. Link do komentarza
Kuracyja Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Star Wars na AXN Link do komentarza
Burry Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Mroczne Widmo chyba Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Meh, u mnie od wczoraj BACK TO THE FUTURE (oczywiście na kompie) Link do komentarza
War Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Zostawiam ten post tutaj, gdyż od tej pory rozpocznę obserwację shoutboxa. Chcę sprawdzić, czy faktycznie to miejsce składa się z samych durnych postów w stylu "benis". Nie zamierzam pisać źle o textboxie tak długo, jak sam się nie przekonam, czy faktycznie panuje tutaj Sodoma i Gomora. Kto wie, być może sam będę się tutaj udzielał.benis'd. Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Benis. Ziemniak. Link do komentarza
Gość Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Zostawiam ten post tutaj, gdyż od tej pory rozpocznę obserwację shoutboxa. Chcę sprawdzić, czy faktycznie to miejsce składa się z samych durnych postów w stylu "benis". Nie zamierzam pisać źle o textboxie tak długo, jak sam się nie przekonam, czy faktycznie panuje tutaj Sodoma i Gomora. Kto wie, być może sam będę się tutaj udzielał.Benis. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 (edytowany) Myślę, że w ten sposób z pewnością uda się wam go pozytywnie nastawić do tego miejsca... Edytowano Październik 22, 2015 przez ChrisEggII Link do komentarza
Wizio Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 To brzmi logicznie. Link do komentarza
Gość Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Myślę, że w ten sposób z pewnością uda się wam go pozytywnie nastawić do tego miejsca...Wiemy o tym doskonale. :^) Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Szkoda. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Wy sobie benisujcie, ja napiszę że oddałem okulary do wymiany szkieł i jestem ślepy.I jak piję mleko, to wyglądam jak kotek. Może zrobię zdjęcie.Beniz.Spróbowałem sobie to wyobrazić... Może lepiej nie rób tego zdjęcia xP Link do komentarza
Imeshovy Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Znacie może jakieś sposoby na zwiększenie zasobów endorfin poza wpierniczaniem czekolady? Potrzebuję i to nie trochę .-. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 22, 2015 Share Napisano Październik 22, 2015 Mi pomaga spora ilość kofeiny.Co się stało? Link do komentarza
Recommended Posts