Skocz do zawartości

Tymczasowe /sb/

Siper

Recommended Posts

Dnia 22.10.2015 o 20:14, MaciejKamil napisał:

Zostawiam ten post tutaj, gdyż od tej pory rozpocznę obserwację shoutboxa. Chcę sprawdzić, czy faktycznie to miejsce składa się z samych durnych postów w stylu "benis". Nie zamierzam pisać źle o textboxie tak długo, jak sam się nie przekonam, czy faktycznie panuje tutaj Sodoma i Gomora. Kto wie, być może sam będę się tutaj udzielał.

A oto i druga lekcja korzystania z /sb/:

Nie oczekuj, że twa prośba zostanie spełniona.

Zostawiam ten post tutaj, gdyż od tej pory rozpocznę obserwację shoutboxa. Chcę sprawdzić, czy faktycznie to miejsce składa się z samych durnych postów w stylu "benis". Nie zamierzam pisać źle o textboxie tak długo, jak sam się nie przekonam, czy faktycznie panuje tutaj Sodoma i Gomora. Kto wie, być może sam będę się tutaj udzielał.

benis'd.

Benis.

Gość ChrisEggII
  Dnia 22.10.2015 o 20:25, Gronkling napisał:

Wy sobie benisujcie, ja napiszę że oddałem okulary do wymiany szkieł i jestem ślepy.

I jak piję mleko, to wyglądam jak kotek. Może zrobię zdjęcie.

Beniz.

Spróbowałem sobie to wyobrazić... Może lepiej nie rób tego zdjęcia xP

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...