Syrth Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Też na to czekam, bo jest o wiele wygodniej Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 (edytowany) Z tego, co zrozumiałem na IPB 4 nie ma i nie będzie opcji pisania w bbcode. Siper coś o tym wspomniał w temacie z błędami związanymi z aktualizacją silnika. Odpowiedniego posta poszukam po pracy nie ma też opcji, żeby usunąć powiadomienia, co osobiście mnie wkurza ale nic z tym nie zrobię Edytowano Wrzesień 1, 2015 przez Sosna Link do komentarza
Kobayashi Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Cześć wszystkim Link do komentarza
MewTwo Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Cześć wszystkim Daj przepowiednię na dzisiaj Wybieram 4 Link do komentarza
Kobayashi Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Daj przepowiednię na dzisiaj Wybieram 4III The EmpressMiłość. Trochę tolerancji dla niedoskonałości partnera pozwoli Ci bardziej cieszyć się miłością i przyjaźnią. Okaż więcej serca i naucz się przebaczać. Jeśli jesteś bez pary, uważaj, by niezwiązać się z osobą, do której szybko poczujesz niechęć. Wstrzymaj się z miłosnymi deklaracjami.Praca i pieniądze. Dobry czas na sprawdzenie, czy Twoje pomysły są cokolwiek warte. Nie przegam spotkania z ważną osobą - dzięki niej możesz awansować lub znaleźć lepszą pracę.Zdrowie. Ogranicz wszelkie używki, śpij przy otwartym oknie, a w wolnych chwilach pamiętaj o aktywnym wypoczynku np: dużo spaceruj.Przesłanie. Nie możesz być wszędzie i wszystkiego osiągnąć. Zastanów się, co dla Ciebie jest najważniejsze i odpowiednio rozłóż siły. W przeciwnym razie czeka cię rozczarowanie.Karty przemówiły. Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 No siema.Macie Celestynę na dziś: http://adlynh.deviantart.com/art/White-Swan-557534425 Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Pierwszy września! Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 (edytowany) Teraz tylko zdać trzeba. Niemiecki i Matematyko! Nadchodzę! Edytowano Wrzesień 1, 2015 przez Garin Link do komentarza
Simplistic Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Elo, już po rozpoczęciu. Link do komentarza
MewTwo Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 9 polskich w tygodniu 6 historii w tygodniu Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 9 polskich w tygodniu 6 historii w tygodniu ...i 4 godziny praktyk w mcdolanie Link do komentarza
MewTwo Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 (edytowany) ...i 4 godziny praktyk w mcdolanie Dokładnie to cię czeka, Garinku Edytowano Wrzesień 1, 2015 przez MewTwo Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Dokładnie to cię czeka, Garinku Mnie czekają praktyki na kartce, a nie w mcdolanie. Link do komentarza
MewTwo Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Mnie czekają praktyki na kartce, a nie w mcdolanie.Taaa, jasne Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Kierunek technik informatyk zobowiązuje. Link do komentarza
Major Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 2 języki polskie w tyg i 2 angielskie ^^ Maturo nadchodzę i po drodze się wypie*dole Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Ja czekam na możliwość edycji posta z wyłączonym BBCode. Zawsze wolałem pisać posta w ten sposób, jak przy użyciu opcji. Łap wszystkie moje lajki. 1 Link do komentarza
MewTwo Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Kierunek technik informatyk zobowiązuje.Tia, bo po tym jest tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle pracy Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Tia, bo po tym jest tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle pracy Więcej niż po humanie. Link do komentarza
MewTwo Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Więcej niż po humanie.Zwłaszcza że teraz wszyscy idą do techników na kierunek informatyk.Po humanie jest praca. Link do komentarza
Recommended Posts