asd Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 (edytowany) Zaraz, czy Trixie nie była zarządzana przez Kruczka?@Kruczek Witaj, możesz odpowiedzieć na to pytanie? Edytowano Wrzesień 3, 2015 przez Obremon Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 (edytowany) Nie on zarządzał Chociaż czy Trixie, to nie kojarzę... Edytowano Wrzesień 3, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 (edytowany) A co jeśli Tric był tak naprawdę tulpą Soliego albo na odwrót? Edytowano Wrzesień 3, 2015 przez Garin 2 Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 A co jeśli Tric był tak naprawdę tulpą Soliego albo na odwrót? To oznaczać będzie koniec wszystkiego...A co jeśli Tric, ma nowe konto (TW Soli) ?I teraz spami nam "swoimi przemyśleniami"... Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 To po chuj usuwał kontoŻeby spamować innym "weź przekaż, że..." A ja często mam za dobre serduszko, żeby kogoś olać Miałem mu dać embargo informacyjne po poprzedniej wiadomości, ale poczułem się sprowokowany przez BiPa (sam jesteś guru i szef, jak chcesz to ignoruj), a zatem: "poprosiłem tylko o wróżbę, a potem podziękowałem za nią izakowi, nie uważam tego za proszenie o atencję." (tekst przeredagowany, coby się lepiej wyglądał)Mam tylko nadzieję, ze Tric się wywiąże z umowy, i na dziś odpuści Pozdrawiam. 1 Link do komentarza
Kruczek Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Tak, byłem u Trixie Link do komentarza
Simplistic Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 A jeśli jestem arkiem fuksem tylko z alternatywnej rzeczywistości? Uwielbiam teorie spiskowe...Elo BiP, Link do komentarza
asd Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Mam tylko nadzieję, ze Tric się wywiąże z umowy, i na dziś odpuści ach, nie zapytałeś się w którym kraju mieszka np w mogoli jest już "jutro" od 8 minut :/ Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 (edytowany) Nie bije od ciebie Imperatorska Aura i Światłość, więc nie jesteś. Edytowano Wrzesień 3, 2015 przez Garin Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Mam tylko nadzieję, ze Tric się wywiąże z umowy, i na dziś odpuściMy też! Link do komentarza
Decaded Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Nie po to Tric kasował konto, żeby teraz tu jego wypowiedzi wklejać. Chce z nami pogadać, to niech sobie konto założy 1 Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Tak, byłem w TrixieFix'd. 1 Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Nie po to Tric kasował konto, żeby teraz tu jego wypowiedzi wklejać. Chce z nami pogadać, to niech sobie konto założy 1 Link do komentarza
Kobayashi Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Byłem na rowerach w parku, już jestem @LeszyJLBVI The Lovers XVI The Tower(tu mam problem, bo te dwie karty to całkowite przeciwności :| )Na biwaku zacieśnisz więzi ze swoimi przyjaciółmi, jednakże nie obędzie się też bez konfliktów, z których wyjdziesz jednak bez większego szwanku.@PervKapitanMiłość. Jesteś podatna(y) na porywy serca i mogą Cię opanować dziwne tęsknoty za czymś niezwykłym. Lepiej nie przysięgaj miłości do grobowej deski, zwłaszcza gdy zakochałaś(eś) się pięć minut temu. Małżeńskie problemy znikną, jeśli staniesz z nimi twarzą w twarz. Inaczej będą się ciągnąć w nieskończoność.Praca i pieniądze. Pojawiają się okazje, by zarobić pieniądze i wspiąć się na najwyższy szczebel kariery zawodowej. Nowy projekt przyniesie Ci dużo zadowolenia w przyszłości, ale pod warunkiem, że będziesz w nim aktywnie i z zaangażowaniem uczestniczyć.Zdrowie. Na zły nastrój i przemęczenie najlepszy jest sen.Kładź się wcześniej do łóżka i nie wstawaj na ostatnią chwilę. Poranny pośpiech może Cię zniechęcać do pracy.Przesłanie. Dokształcaj się, to z pewnością się opłaci. Rozwój intelektualny pomoże Ci wyjść poza ciasne ramy Twojej oceny świata.Co więcej, powinieneś sobie zadać pytanie, czy to co robisz jest dobre dla ciebie i innych.Karty przemówiły. Btw, Daj ktoś któregoś dnia znać, czy wróżba się spełniła 1 Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Coś dla Arłuka.Prawie w skali 1:1 2 Link do komentarza
Kobayashi Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Coś dla Arłuka.Prawie w skali 1:1Kawaii *.* Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Ta kobieta z tyłu to seiyu tej loli. Link do komentarza
Syrth Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Czemu ona jest taka śliczna będąc azjatką? Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Czemu ona jest taka śliczna będąc azjatką? Może ma polskie korzenie? Link do komentarza
SnuJ Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Czary mary hokus pokus Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Można prosić wróżbę dla siebie? Bramka numer 8. Dziękuję. Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Gdyż to Kitamura Eri. Jej głos jest bardzo podobny do mojej ulubionej seiyu - Tamury Yukari. Link do komentarza
Kobayashi Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 @TW SoliXXI The WorldMiłość. Przed tobą wielkie uczucie. Wszystkie sprawy usuną się w cień, będziesz tylko ty i twój partner. W stałym związku czeka cię dużo radosnych wydarzeń: może narodziny potomka?Praca i pieniądze. Wystarczy już twoich starań, nie musisz specjalnie zabiegać o awans lub podwyżkę. Im mniej zrobisz wokół siebie hałasu, tym więcej spotka cię nagród, wyróżnień i pieniędzy.Zdrowie. Doskonałe - nie powinnaś(eś) mieć żadnych dolegliwości. Wręcz tryskasz energią i zarażasz nią otoczenie.Przesłanie. Przekazuj swoje pozytywne wibracje rodzinie, znajomym, a nawet przechodniom na ulicy. W ten sposób poszerzasz krąg ludzi życzliwych. 1 Link do komentarza
Syrth Napisano Wrzesień 3, 2015 Share Napisano Wrzesień 3, 2015 Gdyż to Kitamura Eri. Jej głos jest bardzo podobny do mojej ulubionej seiyu - Tamury Yukari.Teraz to rzeczywiście ma sens Link do komentarza
Recommended Posts