BiP Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 nie rozumiem Ylth, mam wrażenie że ona działa na zasadzie>wszystkie fanfiki to gunwo>moje fanfiki to gunwo>Dolar to bug fanfików, niech ktoś go kanonizuje Palcem się NIE pokazuje Link do komentarza
Cygnus Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 Palcem się NIE pokazuje Milcz. nie rozumiem Ylth, mam wrażenie że ona działa na zasadzie>wszystkie fanfiki to gunwo>moje fanfiki to gunwo>Dolar to bug fanfików, niech ktoś go kanonizuje Jak to jest, że kiedy ja się kurwiłem na atencję to było źle i forum mnie nie lubiło, a jak ona robi to samo to wszyscy to znoszą. ;_; 1 Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 No siema, Goldeł. Link do komentarza
GoForGold Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 Elo, Niklas.Cyg, dużo ludzi swego czasu narzekało przecież na jojczenie Ylthin. Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 Jak to jest, że kiedy ja się kurwiłem na atencję to było źle i forum mnie nie lubiło, a jak ona robi to samo to wszyscy to znoszą. ;_;Chudym [!] damom się ustępuje. Link do komentarza
Cygnus Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 Cyg, dużo ludzi swego czasu narzekało przecież na jojczenie Ylthin. ALE ONA POTEM SPADŁA NA 4 KOPYTKA A JA NIE D':< Chudym [!] damom się ustępuje.Ale ja też mam cycki ;-; Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 Ale ja też mam cycki ;-;tits pics or GTFO :^) Link do komentarza
Kruczek Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 tits pics or GTFO :^)Brat gdzie byłeś jak cie nie było Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 Milcz. Jak to jest, że kiedy ja się kurwiłem na atencję to było źle i forum mnie nie lubiło, a jak ona robi to samo to wszyscy to znoszą. ;_;Bo "cygnusowa logika" Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 (edytowany) Brat gdzie byłeś jak cie nie byłonie żyłem, wpierdalałem tony pizzy, umierałem od ton pizzy, rzygałem od ton pizzy, srałem od ton pizzy, nie żyłem, wpierdalałem tony pizzy i uświadamiałem sobie, że jestem Mieszkańcem Stulejowego Lasu.Ach, i słyszałem, że szukałeś mnie, chyba jeszcze w lipcu. Edytowano Wrzesień 16, 2015 przez Vanadiss the Glejt Link do komentarza
Cygnus Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 Bo "cygnusowa logika" Nie rozpoznaję jej. Link do komentarza
Kruczek Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 Szukałem żeby skleić pjonę z białym bratem i w sumie coś tam jeszcze ale nie pamiętam. Stulejowy las? cosiestao Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 a z jakiej okazji ta piona?A stało się tyle, że ostatecznie uświadomiłem sobie, że niebezpiecznie motzno miłuję pewną białogłową... Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 (edytowany) Wilczek nie jest futrzakiem, bronym też nie (lubi serial, ale nie udziela się w fandomie)... w sumie najlepsze słówko opisujące moje kochanie to "nerd". W pozytywnym sensie.Cyg, moje atencjowanie niektórych ludzi bawi Also:>Milfin>cyckiu wot m8 Edytowano Wrzesień 16, 2015 przez Ylthin Maruda Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 tits pics or GTFO :^)Borze, nie. Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 A tymczasem... http://img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201509/1442399433_ivzesx_600.jpg :VVVVVV Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 Inkscape mi wykorkował przez C++ Runtime Error i teraz zniknęło mi z pliku dobrych 5-6 ścieżek Link do komentarza
Kruczek Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 a z jakiej okazji ta piona?A stało się tyle, że ostatecznie uświadomiłem sobie, że niebezpiecznie motzno miłuję pewną białogłową...Właśnie nie wiem, coś tam świętowałem pewnieNo to stary pamiętaj że zawsze masz wsparcie czarnej dzielnicy, wszelkiego rodzaju wsparcie psychiczne, fizyczne gdyby białogłowa dama napotkała na swej drodze jakiegoś pedancika którego brakującym elementem jest kosa pod żebrem i dla desperatów możemy załatwić chloroform :^) Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 Czasami chciałbym coś w swoim życiu zmienić......ale potem sobie przypominam jakim to leniem jestem i gówno z tego wychodzi. Link do komentarza
Kruczek Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 Czasami chciałbym coś w swoim życiu zmienić...Ukryta zawartośćsame here Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 Czasami chciałbym coś w swoim życiu zmienić...Ukryta zawartośćZmień avka Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 Czasami chciałbym coś w swoim życiu zmienić...Ukryta zawartośćJa czasem zmieniam skarpetki z lewej na prawą Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 Kiedyś wyczytałem, że przesadna prokrastynacja może być oznaką zaburzeń psychicznych i powinna być leczona. Może serio powinienem zgłosić się do specjalisty... Albo, jak mówi staropolskie przysłowie, "wziąć się wreszcie za siebie". Link do komentarza
Kruczek Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 Ja czasem zmieniam skarpetki z lewej na prawą Wymienimy się kanapkami jak koledzy z pracy?W sensie ja siadam obok Ciebie na jakimś gzymsie, wyjmuję zawiniątką z kanapką i pytam:- Z czym masz?A ty wtedy tak smutno- Znowu pasztet, a Ty?- Ser- Wymiana?- WymianaI potem jemy te kanapki, narzekamy na żonę i ceny paliwa, okej? Zawsze chciałem tak z kimś zrobić Soli, zróbmy to!!!!111 :c 2 Link do komentarza
Recommended Posts