Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Jeśli nie wiesz, jak spore wymagania mogą mieć programy oraz jak zaawansowane [tym samym drogie] są podzespoły robione SPECJALNIE pod programy graficzne...Ukryta zawartośćRównie dobrze mogę używać tych programów na swoim starym lapku, lepszy sprzęt tylko wspomaga lecz dzięki niemu skill ci nie wzrośniehttps://www.youtube.com/watch?v=XRCXLnN4FyA Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 (edytowany) Summon @Ryś RaindropsSummon @Syrenka KatherineSummon @AvanidiusSummon @MatjasSummon @TarrethRównie dobrze mogę używać tych programów na swoim starym lapku, lepszy sprzęt tylko wspomaga lecz dzięki niemu skill ci nie wzrośnie Ukryta zawartość...Masz Ty rozum i godność człowieka? Edytowano Wrzesień 19, 2015 przez Vanadiss the Glejt Dziś zostanę Negromantą Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Summon @Ryś RaindropsSummon @Syrenka KatherineSummon @AvanidiusSummon @MatjasSummon @Tarreth...Masz Ty rozum i godność człowieka?Ostro *picks popcorn* Link do komentarza
Cygnus Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Irwinowi dzisiejszy odcinek kucałków się spodoba. Noire. Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 (edytowany) Wystarczy, że pod godłem jest Trupia Główka, która była jednym z symboli SS. Zmień avek, albo przytnij.Funfact: W Totenkopf używanym przez SS czaszka powinna być zwrócona w lewym półprofilem, a tutaj jest na wprost. Edytowano Wrzesień 19, 2015 przez Garin Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Garin wytłumacz mnie jedną rzecz... dlaczego jesteś regentem pauki? Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Gdyż Arłuka ni ma. Link do komentarza
Silicius Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Zastanawiam czy nie zmienić sobie avka i sygny na mniej więcej ten styl: Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Funfact: W Totenkopf używanym przez SS czaszka powinna być zwrócona w lewą stronę, a tutaj jest na wprost. LERN MOAR ABAŁT NAZI SIMBOLS.>implikowanie, że jeśli Totenkopf jest z innego profilu to automatycznie jest czymś innym>implikowanie, że Heeresadler bez swastyki już nie jest HeeresadleremMoże i nie jesteś póki co nazistą [publicznie], ale do propagowania można to zaliczyć, albowiem podobieństwo jest uderzająceNo i hej, taki model czapki był powszechnie używany przez SS Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Zastanawiam czy nie zmienić sobie avka i sygny na mniej więcej ten styl:Dajesz Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 matko jaki Wiedźmin 3 jest piękny na wysokich 2 Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Powracam właśnie z Toruńskiego Copernikonu z trofeami. 1 Link do komentarza
Vanadiss Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Byłem dziś na Classic Moto Show w Krakowie. Ciekawe rzeczy można zobaczyć.Ale najbardziej się ucieszyłem na widok Goliatha i Bren Carriera Universal CarrieraTylko to zabrać i jechać ;-;Summon @Irvan, ponostalgiujmy o CoHu ;-; 1 Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Pobierze mi się darmowe DLC do DA:I i idę se stworzyć postać i zaimportować sejwa z DA II Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 (edytowany) w sumie to zauważyłem pewną prawidłowość... wszystkie moje postacie z gier, o ile da się stworzyć własną, wybrać płeć i nadać imię, są kobietami mającymi bardzo dużo wspólnego z magią/magiopodobnym czymś i mają na imię Fero Edytowano Wrzesień 19, 2015 przez Sosna Link do komentarza
Emily Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Słucham sobie muzykihttps://www.youtube.com/watch?v=ia2aoTYY9PI Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 http://i.imgur.com/PSUFtxx.png Nowa gra Teraz tylko czekać na Crypt of the NecroDancer oraz Rocket League Link do komentarza
Silicius Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Coś nie pykło za avkiem podacie max wymiary avatara? Link do komentarza
Gypsy Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Da I zajebisteDA II słabizna DA III zajebiste 1 Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 DA II mi się fabularnie podobało ale gameplay przyppomina bardzdzie H'nS niż RPGa Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Coś nie pykło za avkiem podacie max wymiary avatara?chyba 250x250, ale ja używam 100x100 Link do komentarza
Recommended Posts