Decaded Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Boski pokarm, którego nigdy nie spróbowałeś: Ukryta zawartośćOczywiście, że probowałem. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Jajecznica z keczupem. Polecam. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 ja tam wolę z grzybami Link do komentarza
Decaded Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Garun bardziej tłusty od Cynosa Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Burżuj. Link do komentarza
Dadudałe Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Chorąży ma urlop W środku dnia, W ŚRODKU DNIA (!) spałem rozjebany na wyrku i nikt mi nie zawracał dupy. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 sam se grzyby nazbierałem ostatnio i sam se je zjadłem Link do komentarza
Garin Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 (edytowany) Garun bardziej tłusty od Cynosa Gdzie mi tam do Cynosa wagowo. >:| Edytowano Październik 7, 2015 przez Garin Link do komentarza
Decaded Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Sosen się grzybkuje Hubka na nim wyrasta Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 więc w sumie poniosłem koszta tylko czterech jajek, co dało mi w sumie wypas śniadanie za jakieś trzy złote Link do komentarza
Cygnus Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Chorąży ma urlop W środku dnia, W ŚRODKU DNIA (!) spałem rozjebany na wyrku i nikt mi nie zawracał dupy.#madman Link do komentarza
Amolek Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Chorąży ma urlop W środku dnia, W ŚRODKU DNIA (!) spałem rozjebany na wyrku i nikt mi nie zawracał dupy.No to zajebiście also, jest plan na piątek. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 sam se grzyby nazbierałem ostatnio i sam se je zjadłem Ja swoim umiejętnościom grzybiarskim nie ufam. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 umiem rozpoznać prawdziwka i tego grzyba co się pod kapeluszem robi zielony, jak się go dotknie i wiem, że są jadalne to tylko takie zbierałem Link do komentarza
Shaher Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Dżem z dzikiej róży gotowy :3 Link do komentarza
Dadudałe Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 wiem, Amol, że jest plan xd. Ale "czas w wojsku biegnie na skróty, pozostały dwie minuty". W skrócie: załatwiłem sobie PJotę i od piątku mam wolne, ale to piątek po godz. 17 bodajże. Niestety nie zdążę się raczej wyrobić, żeby ogarnąć i was i moje dupsko do pociągu. Link do komentarza
Amolek Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Okej, zrozumiałe. Ale spokojnie, okazji jeszcze będzie. Tylko muszę wiedzieć, kiedy nie brać samochodu i tak. Link do komentarza
Dadudałe Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Siemka, Sosun.No ogólnie to jest z tym straszna kijowizna, Amol :P. Myślę jednak, że sobie z tym poradzimy. Link do komentarza
Amolek Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Kijowiznę to mam z zajęciami na rano, 6-8 godzin okienek i o 19 kolejne : PPAle damy radę, gorzej już bywało xD Link do komentarza
Garin Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Zaprosić Arłuka, czy nie zaprosić na FB, oto jest pytanie. Link do komentarza
SnuJ Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 @Garin zabij się. Link do komentarza
SnuJ Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 zwykły dzień w Rosji. 3 Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Zaprosić Arłuka, czy nie zaprosić na FB, oto jest pytanie.Spytaj o zdanie samego zainteresowanego. @Garin zabij się.Mój nick zawiera pewną instrukcję. Dostosuj się do niej. Link do komentarza
Recommended Posts