BiP Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 (edytowany) Ale ja od urodzenia jestem biały Wmawiali ci tylko... Edytowano Sierpień 23, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza
Gość Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 siła masa biała rasa Link do komentarza
BiP Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 W Niemczech wybuchły zamieszki, przeciwko czarnym imigrantom... Link do komentarza
Amolek Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 (edytowany) https://www.youtube.com/watch?v=9auW9Dl7MTw Edytowano Sierpień 23, 2015 przez Amolek Link do komentarza
BiP Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 Omg, właśnie odkryłem, że obecnie na forum jest TYLKO 9 różowych I pomyśleć, że kiedyś ich było tylu, co reszty kolorów razem wziętych ;oA Arjen, jest w grupie Avatarów, a nie Adminów... Link do komentarza
Garin Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 ...oraz 14 kolorowych w dzialach glownych postaci. Link do komentarza
BiP Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 ...oraz 14 kolorowych w dzialach glownych postaci.Ale to już nie są różowi... Link do komentarza
Amolek Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 (edytowany) No, dzisiaj tylko trasa i dom. W końcu będę miał znowu normalnego kompa i będę mógł rozpocząć, co chciałem apropo działu.Póki co, to jednak trzeba się wyspać przed tymi kilkoma godzinami. Edytowano Sierpień 23, 2015 przez Amolek Link do komentarza
Airlick Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 Doublelift zaliczył pentę Jinx. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 https://pl.wikipedia.org/wiki/Tragedia_na_Przełęczy_DiatłowaDobry materiał na creepypastę. Link do komentarza
BiP Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 https://pl.wikipedia.org/wiki/Tragedia_na_Przełęczy_DiatłowaDobry materiał na creepypastę.Chyba nawet powstał film na podstawie tych wydarzeń... Link do komentarza
SnuJ Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 Faaaaak, nie śpie, a o 8-ej trzeba wstać Link do komentarza
Burry Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 Wreszcie normalne wakacje!Koniec roboty Link do komentarza
llllllllllllllll Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 warto wracać do tej bajki dla dzieci?obejzalabym sobie nowe sezony nie cpam od dłuzszego czasu to nie mam co robić Link do komentarza
Burry Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 A masz coś innego do roboty? Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 Historia zmiany nicków powinna zostać przywrócona. Link do komentarza
llllllllllllllll Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 A masz coś innego do roboty? no moge np. oglądać chinskie rysowanki albo pićalbo coś nie wiem Link do komentarza
Burry Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 No to możesz pić, oglądając kuce. Chińskie bajki możesz sobie zostawić na kiedy indziej A co do tego, czy warto - 5 sezon jest naprawdę spoko. 4 zawsze lepszy niż 3.A tymczasem idę spać, czas się w końcu wyspać porządnie, bo dawno nie miałem okazji.Noc. Link do komentarza
llllllllllllllll Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 znow sie nakoorvie i bede sie darła podczas czołówki xD bezsenność najgorsza, musiałabym sobie strzelić 600mg kody albo cuś żeby pójść spać Link do komentarza
Pan E Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 Co tu się wyprawia? Gdzie normalne sb ja się pytam? Wchodzę na forum pierwszy raz od pół roku, i nawet tradycyjnego sbecjowego odpału nie uświadczę?Co się stało z shoutboxem? Link do komentarza
llllllllllllllll Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 Właśnie skończyłem oglądać chińską bajkę - Redline - i mimo całego mojego, powiedzmy, wstrętu do tego typu kreacji, to jestem, kurde, kupiony. Wyobraźcie sobie nerwiony film akcji o wyścigówkach które zapierdalają z prędkością ponadźwiękową, w którym każda klatka to dzieło sztuki. Nie ma nic na odwal się, wszystko jest zrobione z podziwu godnym masochizmem. Zatrzymasz film w losowym miejscu - masz idealną tapetę. Każda eksplozja wygląda jak cholerne dzieło sztuki.Jeśli ktoś szuka dobrej kreskówki (trochę zalatującej chińszczyzną) w której jest po prostu akcjaakcjaakcja to polecam.Ja od opiatów (ostatnio próbuję ograniczać też inne depresanty, tj. alkohol, ale tak sobie wychodzi) staram się trzymać daleko, psychodeliki (i część stymulantów, przykładowo bezno i mefedronu nigdy w życiu więcej nie spróbujęm ale amfa jest spoko) to miłość i życie. Oczywiście wszystko jak najbardziej legalne.Nowy sezon poniaków zapowiada się całkiem-całkiem nieźle. Premiera kijowa jak zawsze, ale później masa dobrych odcinków (i ze dwa kijowate)lubie finskie bajki, bo są infantylne i dają uczucie ciepłaco do psychodelikow - to jest wejściowy poziom, zakładam że jakieś nbomki czy inne allady, trudno je przedawkować, a uzależnic chyba sie nie da, no ale męcząopiaty najlepsze, nic nie daje takiej przyjemności jak seta majkia, i benzo to nie stymulant a depresant, jak alkohol, na amfe mnie nie stać zbytnio a specyfiki typu alfapvp i zjazdy polegające na szukaniu kamer i włażeniu do szafy na szczęście mam za sobą Link do komentarza
Recommended Posts