Imeshovy Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 Kuracyja Link do komentarza
Gość Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 szachmat lewaki xDD http://www.wykop.pl/link/2814975/haslo-na-rowerach-bez-pedalow-nie-wzywa-do-nienawisci/ Link do komentarza
Gość Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 w sumie jedyne aminu które bym obejrzał Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 A tymczasem w świecie: 1 Link do komentarza
Gość Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 BAGIETY DEPLOYEDhttp://www.wykop.pl/link/2812297/najdluzsza-bagietka-swiata-wideo/ Link do komentarza
Airlick Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 Wrzuciłbym nowy filmik z Yandere Simulator, ale gore. Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 .( ͡° ͜ʖ ͡°) Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 Wrzuciłbym nowy filmik z Yandere Simulator, ale gore. Wstawiaj bez obaw. Miejsce na Księżycu zawsze się znajdzie. Link do komentarza
Gość Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 .Ukryta zawartość( ͡° ͜ʖ ͡°)szach mat lewaki xDDD Link do komentarza
Airlick Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 Wstawiaj bez obaw. Miejsce na Księżycu zawsze się znajdzie.Byłem już i wiem, że nie ma tam nic ciekawego, więc podziękuję. Link do komentarza
War Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 Wrzuciłbym nowy filmik z Yandere Simulator, ale gore. Za samą chęć wrzucenia dostaniesz bana 1 Link do komentarza
Syrth Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 Jutro komputer dostanę w końcu Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 Za samą chęć wrzucenia dostaniesz bana Warmiś, nie podchwytuj głupot gadanych przez innych, nie przystoi ci Link do komentarza
Airlick Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 Za samą chęć wrzucenia dostaniesz bana Chyba ty. Link do komentarza
War Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 Warmiś, nie podchwytuj głupot gadanych przez innych, nie przystoi ci Nay, być może wiesz, że tak sobie śmieszkuję, podsycając ogień, by wywołać konkretną reakcję :3 Ale fakt, głupota. Całe szczęście, że nie ma takich akcji ^w^ Link do komentarza
Syrth Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 Czuję się jak matka, która wie że jutro jej dziecko obudzi się ze śpiączki Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 To jakbyś szedł ulicą i nagle dostał cegłą, bo powiedziałeś na głos "12-latka". No bo co innego mógłby ktoś taki mieć na myśli nie? Pewnie mu się ta cegła należała, nie? A nawiasem, War, nie startujesz do Ink...khm...Moderacji? Można przysyłać podania w dowolnym momencie, co prawda ilość miejsc jest chwilowo na minusie, ale co ci szkodzi? Link do komentarza
War Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 To jakbyś szedł ulicą i nagle dostał cegłą, bo powiedziałeś na głos "12-latka". No bo co innego mógłby ktoś taki mieć na myśli nie? Pewnie mu się ta cegła należała, nie? Nigdy nie wiesz jakie myśli kłębiły się w głowie tego człowieka, kiedy wypowiadał te słowa A nawiasem, War, nie startujesz do Ink...khm...Moderacji? Można przysyłać podania w dowolnym momencie, co prawda ilość miejsc jest chwilowo na minusie, ale co ci szkodzi? Tobie mam wysłać podanie? W sumie zapomniałem gdzie się je składa, ale jeśli się dowiem, na pewno to zrobię. Wszak i ja mogę ^^ Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 Taa, jasne.Bo akurat oglądanie anime jakoś wpływa na to co dzieje się na forum. Hue hue hue... Link do komentarza
Wizio Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 Myślę, że to każdy wie, dlatego odpowiedzi tego typu możemy pominąć, przejdź do konkretów.Co masz na myśli mówiąc konkrety? Link do komentarza
War Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 Co masz na myśli mówiąc konkrety?Kim jesteś. Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 W sumie niezbyt, ale zawsze lepiej patrzy się na Piękną, tętniącą życiem i Zachodnią Kulturę czysto rasową Europę, niż na Europę zalaną ludźmi dowolnego, zewnętrznego sortu.A gdyby wysadzić... hm, to dopiero byłoby na co patrzeć. Holocaust zacząłbym od Chemika, Arłuk szczęśliwie sam zamknął się w rezerwacie. Mówiąc bardziej poważnie - jeden Niemiec, swoją drogą ponoć jeden z najbardziej lubianych rysowników clopartów (nie sprawdzałem, wyszło przypadkiem), żalił mi się z pół roku temu, że w Niemczech w kółko walczą o władzę dwa obozy - skrajnie prawicowe, oskarżające o wszystko imigrantów i skrajnie lewicowe, oskarżające za wszystko rząd i jego faszystowską opieszałość. A robić i racjonalnie opanowywać sytuację - nie ma komu. I odbanujcie Szprota, nie mam z kim gadać o serialu.Lepiej się patrzy na post gdy wszystko jest w jednym miejscu niż gdy wszystko jest oddzielone od siebie trzema przerwami, wtedy cały post by nie był na cały ekran. Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Październik 21, 2015 Share Napisano Październik 21, 2015 Z tego co wiem Spro chyba skrobnął odwołanie. Jak tylko ktoś tam na górze coś z tym zrobi, to pewnie coś z tego wyniknie.A co do tych działań:I to chyba największy problem ludzi dzisiaj... 1 Link do komentarza
Recommended Posts