Sosna Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 ja tam sądzę, że to nie to przez to, że siedzisz na telefonie tylko, przez to, że ten silnik działa średnio na jeża Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 3 minuty temu Sosna napisał: ja tam sądzę, że to nie to przez to, że siedzisz na telefonie tylko, przez to, że ten silnik działa średnio na jeża Zapewne Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 2 minuty temu Ścierwisław Wszechmogący napisał: Nie klikaj w ten link jeśli nienawidzisz żołnierzy i plecaków rakietowych. Zajebiste Myślałeś nad rysowaniem komiksów? Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 (edytowany) [spoiler][/spoiler] :3 Edytowano Listopad 8, 2015 przez Minish, Hero of the Storm Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Derp, spoiler jak zwykle zepsuty Link do komentarza
Ylthin Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 (edytowany) http://imgur.com/FT2lKfq Edytowano Listopad 8, 2015 przez Ylthin Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 (edytowany) Hearthstone: (życie bez spoilers takie smutne) HAHAHAHAHAHAHAHAHA Mój przeciwnik łotr w Hearthstone przyzywa Southsea Deckhand (2/1 has charge while you have eqquiped weapon), użyła Tinker's Sharpsword Oil (który daje przy combo +3 atak zarówno broni jak i losowemu przyjaznemu stronnikowi, w tym przypadku Southsea), zaatakowała we mnie bronią i się zniszczyła, I ZAPOMNIAŁA SWOIM CHARGE WE MNIE ZAATAKOWAĆ I SPUDŁOWAŁA LETHAL Boże, ile można czekać na Overwatch >.> Edytowano Listopad 8, 2015 przez Minish, Hero of the Storm Link do komentarza
Niklas Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 5 minut temu Minish, Hero of the Storm napisał: Boże, ile można czekać na Overwatch >.> Huehuehuehue Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Od jutra gry w Stonce. Będzie więcej tytułów niż podali na stronie Tak się tylko wcinam. Miłego... 1 Link do komentarza
Chief Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 28 minuty temu Triste Cordis napisał: Od jutra gry w Stonce. Będzie więcej tytułów niż podali na stronie Tak się tylko wcinam. Miłego... A będzie coś ciekawego, godnego uwagi? Link do komentarza
Burry Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 1 minutę temu Chief napisał: A będzie coś ciekawego, godnego uwagi? http://www.frazpc.pl/aktualnosci/929983,rusza-kolejna-wyprzedaz-gier-w-biedronce.html Btw, cześć forum Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Odsyłam na stronę. Ja widzę kilka pozycji, które kupię. "Symulator Farmy 2015" (czy jak mu tam) ma dodatkowo "Mechanik maszyn rolniczych" - gra gości od "Car Mechanic Simulator 2015" (polecam, jest nawet Maluch!) Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Oho, znalazłem pełną listę. Źródło: "dodatkiwkiosku" http://lowcygier.pl/promocje-pudelkowe/znamy-wstepna-liste-gier-w-biedronkowej-wyprzedazy-9-listopada/ Link do komentarza
Amolek Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Zapisuję się do ROMBu Link do komentarza
Chief Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 4 minuty temu Bury napisał: http://www.frazpc.pl/aktualnosci/929983,rusza-kolejna-wyprzedaz-gier-w-biedronce.html Btw, cześć forum Hmm może coś się wybierze Ciekawe jest to, że kilka miesięcy temu sprzedawali dodatki do Fallouta 3, a teraz sprzedają wersje GOTY :) Link do komentarza
Burry Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 (edytowany) 4 minuty temu Amolek napisał: Zapisuję się do ROMBu Siema Fajnie tak w ogóle, jakie są wymagania? Czy w ogóle mają jakieś wymagania? Edytowano Listopad 8, 2015 przez Bury Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Fallout 3 może sprawiać problemy na win 7, 8, 10 - są sposoby na poprawienie błędu, ale nie wiadomo na ile skuteczne. Link do komentarza
Chief Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Właśnie teraz Triste Cordis napisał: Fallout 3 może sprawiać problemy na win 7, 8, 10 - są sposoby na poprawienie błędu, ale nie wiadomo na ile skuteczne. Na win 7 kombinowałem 3 dni i po kilkunastu roboczo-godzinach i pokonaniu licznych problemów udało mi się ją zainstalować i uruchomić do menu, i tyle. Na Windows 8.1 nie miałem tego problemu. Oczywiście trzeba było ograniczyć w configu liczbę rdzeni bo gra wywalała czasami do pulpitu, ale tam chodzi bez problemu.? Zresztą nawet na steamie pisze w wymaganiach, że nie wspiera Windowsa & :) Link do komentarza
Burry Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 5 minut temu Chief napisał: Hmm może coś się wybierze Ciekawe jest to, że kilka miesięcy temu sprzedawali dodatki do Fallouta 3, a teraz sprzedają wersje GOTY :) Tzw. Wyższa Szkoła Żydostwa i Robienia Hajsów. 3 minuty temu Triste Cordis napisał: Fallout 3 może sprawiać problemy na win 7, 8, 10 - są sposoby na poprawienie błędu, ale nie wiadomo na ile skuteczne. Na tyle skutecznie, że da się grać - na tyle nieskutecznie, że lepiej często zapisywać. Nigdy nie wiadomo, kiedy będzie crash... Przynajmniej tak u mnie było. Link do komentarza
Gypsy Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Zagrajcie sobie w Until Dawn zabijanie bohaterów to przednia zabawa Link do komentarza
Recommended Posts